"Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac"

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je na predstavljanju novog trenera Vlada Šćepanovića.

MTIzvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

Mijailović mu je tom prilikom poželeo sreću, te mu ukazao da će imati punu podršku njega, ali i čitave strukture kluba.

On je istakao da od trenutka kada je Andrea Trinkijeri napustio klupu crno-belih bilo jasno da će naslednik biti Šćepanović.

"Nažalost okolnosti koje su nas zadesile zbog kovid-19 situacije, sprečila nas je da organizujemo konfereniju za medije kako dolikuje. Dakle, nešto više od 10 dana i odluke gospodina Trinkijerija da neće više biti trener Partizana nas je okrenula ka tome da razmišljamo ko će biti novi trener Partizana. Svi smo budno posmatrali njihov rad i od njihovog dolaska imao osećaj da će Vlado Šćepanović jednog dana biti trener Partizana. Nismo puno tražili, bilo je puno ponuda raznih menadžera. Ljudi u klubu i ja smo bili za opciju da Šćepanović bude trener. Mogu da mu kažem da će imati punu podršku od mene kao predsednika kluba, kao i svih struktura u klubu", rekao je Mijailović i dodao:

"Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čisti partizanovac. Uspeli smo iako je bilo puno pritisaka sa raznih strana da nam se rasturi ekipa koja je napravila rezultate. Od prošle godine smo uspeli u velikoj meri, izuzev jednog ili dva igrača, da sačuvamo".

Pročitajte još: Partizan predstavio Šćepanovića FOTO

Mijailović je poslao poruku navijačima.

"Želim da pošaljem poruku svim navijačima da veruju u ovu našu odluku i da daju punu podršku Šćepanoviću. Želim da kažem da informacije koje su se pojavile u javnosti da prof. Koprivica neće više biti u stafu, nije tačna. U klub će se vratiti i Đole Mijatović kao drugi pomoćni trener. Takođe ćemo raditi na tome da ojačamo naš stručni štab", zaključio je Mijailović.

Pročitajte još: Šćepanović citirao Mešu i Čerčila; "Ambicije su velike" VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu