KK Partizan: Obezbedićemo mazut za VK Partizan

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će pomoći vaterpolo ekipi crno-belih obezbedjivanjem mazuta za zagrevanje bazena.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu KK Partizan.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan je potpisao saopštenje u kom je izražena nada da će podstaći i ostale koji mogu da pomognu "bastionu srpskog vaterpola".

"Preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje. Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas", naveo je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu