Pavićević pred Partizan: Očekujem utakmicu na jedan šut

Mornar u Baru dočekuje Partizan u trećem kolu ABA lige, a utiske pred meč izneo je trener domaćina Mihailo Pavićević.

LNIzvor: B92
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan će se sa Mornarom sastati u subotu od 17 časova u dvorani "Topolica".

U prethodne tri godine rezultat u Regionalnoj ligi je izjednačen - oba tima imaju po tri pobede, dok je nerešeno i u ABA Superkupu (1:1).

"Kao i uvek kad u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Pre svega, tu mislim na jednu pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina", rekao je Pavićević.

On je istakao da očekuje neizvesnu utakmicu.

"Očekujem da utakmica, kao i naše prethodne u ABA ligi, bude nezvesna, na jedan šut. Najlakše je pripremiti takve mečeve, u kojima su nepotrebni motivacioni govori".

Pavićević je istakao da je prednost Partizana to što duže vreme ima celu ekipu na okupu, dok Mornar još nijedan trening nije odradio potpuno kompletan.

"Ipak, nadam se da ćemo se 'skupiti' za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam preti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkijerija. Rekao bih da je ovo pravi momenat da publika napuni dvoranu i uživa u košarkaškoj predsavi"
, istakao je Pavićević.

Mornar je u dosadašnjem delu sezone ostvario dve pobede, dok Partizan ima skor 1-1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.