Nazor: Protiv Mege imamo šansu da ispravimo greške

Trener Zadra Ante Nazor ocenio je da je pred njegovim košarkašima prilika da se iskupe za loš početak sezone.

Izvor: B92, Beta
Podeli
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Zadar će u petak od 20 časova u Beogradu gostovati ekipi Mege u trećem kolu ABA lige.

"Posle neugodnog poraza na domaćem terenu dobro je što ova utakmica protiv Mege dolazi jako brzo, tako da nemamo vremena za ništa nego da se što bolje spremimo za tu utakmicu. Ekipu poštujem. Ona je isto počela s 0:2 tako da će ova utakmica imati jedan dodatni naboj."

"Sigurno da se kontrola ritma igre nameće kao naš target, budući da je ekipa rastrčana, skakački moćna i sigurno da je trebamo što pre uvesti u naš ritam ne bi li pokušali okrenuti utakmicu u našu korist", ocenio je Nazor.

On je dodao da je loš početak sezone "poljuljao ekipu", ali da već u predstojećoj protiv Mege ima priliku da se greške isprave.

"Ova dva poraza su nas poljuljala, sigurno da nije ugodno, ali evo, preoksutra je utakmica, trebamo to ostaviti iza sebe i okrenuti se s pozitivnim stavovima prema tom novom izazovu koji će ova utakmica doneti i jednostavno dati sve od sebe. Sigurno da ćemo u utakmici protiv Mege naglasiti stvari koje su naš plus, njihov minus, nastojati pretočiti na teren ovo što sam rekao. Moramo poboljšati taj skok, poziciju odbrane i ono što sam rekao, pokušati kontrolirati ritam protiv ove mlade ekipe koliko je moguće", dodao je Nazor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu