Repriza finala ABA – Zvezda čeka Budućnost

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Budućnost u nedelju od 20 časova, u drugom kolu ABA lige.

MTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Posle velike pobede nad Fenerbahčeom, Zvezda večeras (20.00) čeka Budućnost u reprizi prošlosezonskog finala ABA lige. Čist kec je 1,25, dok je pobeda crveno-belih s više od 8,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Budućnost.

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da želi pobedu Podgoričana kako bi ekipa nastavila sa dobrim rezultatima.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze u dobrom raspoloženju, nakon velikog trijumfa nad Fenerbahčeom u 2. kolu Evrolige.

"Očekuje nas još jedna važna utakmica. Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i počeli smo pripreme za taj meč već u petak. Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom, i želimo da igramo na isti način kao i prethodnu utakmicu, tvrdo i čvrsto u odbrani, pridržavajući se dogovora iz svlačionice. Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone, i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobedu, i dobar nastavak u regionalnoj ligi", rekao je Tomić u najavi utakmice.

Zvezda će dočekati Budućnost u drugom kolu ABA lige.

"Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti koja je pretrpela određene promene u sastavu, ali je grupa domaćih igrača ostala na okupu. Brzo smo se okrenuli tom meču, i kao što sam rekao još u svlačionici Arene posle Fenerbahčea, vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu i da na pravi način uđemo u sezonu u ABA ligi", kazao je Ognjen Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda - Budućnost igra se u nedelju od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.