MZT ugovorom vezao jednog od najtalentovanijih košarkaša

Kapiten juniorske košarkaške reprezentacije Severne Makedonije Dario Mitevski potpisao je novi trogodišnji ugovor sa MZT-om iz Skoplja.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Rich Polk/Getty Images for Activision
Photo by Rich Polk/Getty Images for Activision

Jedan od najtalentovanijih mladih makedonskih košarkaša je, kako se ističe, "u potpunosti proizvod MZT-a i već pet godina nosi plavo-beli dres od najmanjih kategorija, sve do lanjskog nastupa za omadinski tim u drugoligaškoj konkurenciji".

Uprava kluba obećava da će mladii Mitevski dobiti potpunu pažnju trenerskog tima i kvalitetne uslove za rad "kako bi u potpunosti razvio raskošni talent i za samo nekoliko godina se nametnuo kao jedan od nosilaca igre tima" višestrukog šampiona Severne Makdonije.

Letos je Mitevski bio među nazaslužnjim za to što su juniori makedonske reprezentacije osvojili četvrto mesto na Evropskom prvenstvu B divizije u Rumuniji.

Kako je istakla uprava MZT Skoplje, dugoročni ugovor sa Dariom Mitevskim je samo još jedna potvrda zalaganja skopskog tima za davanje šanse naboljim mladih košarkašima u državi, zbog čega je doneta i odluka da i omladinski tim u predstojećoj sezoni igra u Prvoj ligi Severne Makedonije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.