Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši Partizana počeli su pripreme za novu sezonu.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom SC "Master", dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Beogradsku arenu.

Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja tog kluba.

Partizan će 5. septembra u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake, dok će 7. i 8. septembra učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku gde će mu rivali biti Makabi iz Tel Aviva i Arka.

Crno-beli će potom, 14. i 15. septembra, učestovati na turniru u Klužu, na kojem će pored domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara.

Nakon toga, 19. septembra, Partizan će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, posle čega ih očekuje odlazak na Superkup ABA lige gde će u četvrtfinalu grati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Partizan će igrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa, dok će prvi meč pred svojim navijačima igrati 8. oktobra protiv Tofaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.