"Obradović i Jasikevičus će se vratiti, oni su zauvek deo porodice"

Dugogodišnji generalni menadžer i predsednik Panatianikosa Manos Papadopulos govorio je o legendama tog kluba.

LNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Papadopulos je pričao i o bivšem trofejnom treneru Željku Obradoviću, kao i o proslavljenom igraču "zelenih" Šarunasu Jasikevičusu, trenutno treneru.

Grk koji je proveo 30 godina u klubu bio je upitan da li je pokušao da vrati nekog od pomenute dvojice u klub, na mesto koje je odlaskom Rika Pitina popunjeno iskusnim Argirisom Pedulakisom.

"Ne mogu da kažem da li smo pokušali da vratimo Obradovića ili Jasikevičusa. Neke stvari jednostavno nisu izvodljive. Možete da pokušate, ali ako vam na putu stoji ugovor bez izlazne klauzule... Da su slobodni agenti uradili bismo šta možemo", istakao je Papadopulos za "SDNA".

Manos je tokom višedecenijskog mandata u PAO-u blisko sarađivao sa Pavlosom i Tanasisom Janakopulosom, preminulom braćom koja su poverila klub Pavlosovom sinu Dimitrisu.

"Sa njima (Obradovićem i Jasikevičusom) imamo odličan lični odnos, stalno se čujemo, prijatelji smo. Oni će zauvek biti deo Panatinaikosove porodice i nadam se da će se obojica jednog dana vratiti ovde. Ne znam u kojoj ulozi, doduše. Oni su bliski sa Panatinaikosom, ali navijači žele nešto što je trenutno neizvodljivo",
konstatovao je Grk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.