Rutinska pobeda Milvokija – nova povreda bacila senku

Košarkaši Milvoki Baksa su rezultatom 107:96 pobedili Bruklin Netse.

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT
EPA-EFE/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT

Milvoki Baksi su uspeli da dođu do izjednačenja u polufinalnoj seriji sa Bruklin Netsima i po drugi put slavili na domaćem terenu, 2-2 je trenutno.

U utakmici broj četiri su odigrali sjajno prvo poluvreme, koje je ostalo u senci povrede Kajrija Irvinga, koji se više nije vraćao na parket, a videćemo hoće li uopšte završiti sezonu.

Još odavno je Bruklin bez Džejmsa Hardena, a zbog srčanih problema je karijeru završio Lamarkus Oldridž pa je Kevin Durent uz pomoćno osoblje morao da završi ovaj meč.

Naravno, to se nije završilo prijatno po njih. 53:48 je bio rezultat na poluvremenu, a onda je usledila serija 11:2 Baksa na startu treće deonice, a posle devet minuta igre bilo je 21:11 odnosno 74:59 za domaći tim.

Durent je uglavnom sam završavao akcije,a Baksi su lako branili njihove pokušaje, dok su napade završavali onako kako najviše vole – na obruču i samim tim dovoljno govori podatak da je Janis imao 28 poena na kraju trećeg perioda.

EPA-EFE/TANNEN MAURY
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Do kraja susreta nije bilo pitanje ko će pobediti, već kolikim rezultatom će Baksi trijumfovati u utakmici broj četiri, a on je glasio 107:96.

Najefikasniji pojedinac je bio Janis Adetokumbo sa 34 poena, 12 skokova i 3 asistencije, dok je Midlton imao 19 poena, Holidej 14, a Taker 13.

U redovima Bruklin Netsa, 28 poena, 13 skokova i 5 asistencija Kevina Durenta, Kajri Irving je do povrede ubacio 11 poena, a niko drugi u njihovom timu nije imao dvocireni poenterski učinak.

Naredni meč na programu je u noći između utorka i srede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 60 sledeca idi na stranu