Lebron Džejms užasnut mišljenjem Drua Brisa VIDEO

Lebron Džejms, najbolji košarkaš na svetu, kritikovao je jednog najboljih kvoterbekova svih vremena – Drua Brisa.

PTIzvor: B92
Podeli
(Photo by Getty Images/Getty Images for EIF & XQ)
(Photo by Getty Images/Getty Images for EIF & XQ)

Čuveni kvoterbek Nju Orleans Sejntsa rekao je kako nikada neće moći da kleči pred američkom zastavom i da nije saglasan sa takvim igračima.

Ova tema ponovo je postala aktuelna i mnogi se zalažu, da kada krene NFL sezona, da fudbaleri krenu sa klečanjem kada se začuje američka himna i pojavi zastava.

"Nikada se neću saglasiti sa ljudima koji nepoštuju zastavu Sjedinjenih Američkih Država i našu zemlju", rekao je Bris i dodao:

"Kada krene himna i kada gledam u zastavu zamišljam moje dede koji su se borili u Drugom svetskom ratu. Obojica su rizikovala živote da zaštite našu državu i učine svet boljim. Da li je sve u redu u našoj državi? Naravno da nije. Imamo još mnogo posla, ali mislim da kada stojite pred himnom i zastavom da pokazujete zajedništvo, da smo svi u ovome zajedno".

Džejms nije mogao da se saglasi sa ovakvim stavom jer, kako kaže, poenta nije da se nepoštuje država, već je problem drugi.

"Au, čoveče! Da li je ovo uopšte iznenađujuće? Naravno da nije. Bukvalno i dalje ne razumeš zašto je Kep (Kolin Kepernik) klečao? Taj čin apsolutno nema nikakve veze sa nepoštovanjem Amerike i naših vojnika koji čuvaju našu zemlju", napisao je Džejms.

Ameriku potresa najveća građanska kriza u 21. veku s obzirom da se svaki dan na ulicama gradova odvijaju burni protesti zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 39 sledeca idi na stranu