"Bili smo najbolji tim koji nije osvojio titulu"

Kris Pol je za podkast "All The Smoke" objasnio kako je izgledao njegov period u Los Anđeles Klipersima.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Kris Pol je dugo važio za najboljeg plejmejkera lige i poredili su ga sa Medžikom Džonsonom i Džonom Stoktonom.

On je prvo trebao da ode u Los Anđeles Lejkerse, ali je liga taj trejd blokirala pa je završio u gradskom rivalu, Klipersima.

"Igrao sam sa sjajnim igračima, ali taj 'Lob City'... Kada ljudi kače ta zakucavanja... Svi ste to videli, sećate se kako je izgledalo? Šetkamo se po sali na treningu, bacimo loptu u vis i Blejk Grifin i Diandre Džordan samo skoče i zakucaju", kaže Pol.

Met Barns, autor podkasta i Kris Pol su bili saigrači u Klipersima i Barns smatra da je to bio najbolji tim ikada koji nije uspeo da osvoji titulu.

"Kada sam došao u Hjuston, Kapeli sam bacao lopte od parket. Ja nisam visok kao Džejms Harden da mogu da prebacim odbranu. Kada sam igrao u Klipersima i bacao loptu Džordanu na ali up samo sam trebao da loptu ostavim u areni. Nije mi bila potrena preciznost. Samo je bacim. To ne shvataš dok ne izgubiš. Sa Blejkom sam imao čudan odnos, a nekako sam ga više poštovao kad smo se razdvojili. Najluđa je stvar kod tih ali upova njima dvojici je što sam mogao samo da bacim pas. Kada vrtimo pik imam sasvim dovojlno prostora da razmislim šta ću sa loptom i svaki mismeč smo kažnjavali trojkama iz kornera", priseća se Pol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 49 sledeca idi na stranu