Lebron: Ovo je nešto posebno

Jedan od najboljih košarkaša sveta Lebron Džejms rekao je da je poseban osećaj biti deo rivalstva između Los Anđeles Lejkersa i Boston Seltiksa.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Katelyn Mulcahy/Getty Images
Photo by Katelyn Mulcahy/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi su pobedili Boston Seltikse rezultatom 114:112 u nedelju uveče, a odličnu rolu imao je upravo Lebron Džejms.

Do prošle sezone on nije imao priliku da igra ovaj derbi, pa kaže da je to velika čast i da mu je drago što će biti deo istorije.

Njegov koš iz ne baš jednostavne situacije na 30 sekundi do kraja doneo je prednost Lejkersima, a on je ubacio 29 poena na toj utakmici.

"Biti deo ovog rivalstva je nešto posebno. Svi razumemo da je ovo rivalstvo koje je počelo u pedesetim godinama prošlo veka i da je trajalo kroz šezdesete, sedamdesete, osmadesete, devedesete, a da traje i danas. Tako da, biti deo ovog rivalstva je nešto posebno. Volim što na svoj način predstavljam Lejkerse u ovom derbiju i što sam deo nečega tako velikog", rekao je Lebron Džejms.

Lebron Džejms je uz Janisa Adetokumba i Džejmsa Hardena po mišljenju mnogih jedan od favorita za osvajanja MVP titule po okončanju sezone 2019/20.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 51 sledeca idi na stranu