Bertans dobija ugovor vredan 20 miliona?

Davis Bertans ima sjajnu sezonu u redovima Vašington Vizardsa i očekuje se da bude "tražena roba" kada mu na leto bude istekao ugovor.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Patrick Smith/Getty Images
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Sjajni letonski šuter Davis Bertans privukao je pažnju javnosti svojim partijama u dresu Vizardsa i već se uveliko priča o njegovom narednom NBA ugovoru.

Bertansov aktuelni ugovor je vredan oko 7 miliona dolara i ističe na leto 2020. godine, a prema pisanju američkih medija može da dobije između 15 i 20 miliona dolara.

Pročitajte još Davis Bertans u životnoj formi VIDEO

"Davisa Bertansa čeka između 15 i 20 miliona dolara ovog leta, a najverovatnije će dobiti dvogodipnji ugovor, mada bi možda neko Bertansu ponudio i četvorogodišnji, ali to je malo verovatno. Nema mnogo ekipa koje to mogu da priušte", preneli su američki mediji, a izjavio je neimenovani član uprave jednog od NBA timova.

Letonac je na šest utakmica u decembru prosečno postizao 23,7 poena uz šut za tri poena 50,7 odsto, te 5,3 skokova po meču.

Bertans je još u periodu kada je igrao za Partizan pokazao raskošan talenat, da bi sjajne partije pružao i u Baskoniji i San Antonio Sparsima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 36 sledeca idi na stranu