Bogdan o "spskim praznicima": Osećaj je lep kad se pogodi i pobedi!

Dva meča Sakramenta i dva igrača odluke iz Srbije. Prvo Nemanja Bjelica protiv Hjustona, a u noći između sred ei četvrtka i Bogdan Bogdanović protiv Oklahome.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
AP Photo/Rić Pedroncelli
AP Photo/Rić Pedroncelli

Kingsi su slavili sa 94:93 trojkom koju je na 13.4 sekundi pre kraja postigao Bogdan Bogdanović.

Uspeli su Kingsi posle toga da se odbrane, Rošon Holms je omeo Krisa Pola da postigne poene u poslednjem napadu i Sakramento je slavio.

Po završetku meča Bogdana Bogdanovića su pitali jesu li u toku "srpski praznici" kada igrači iz Srbije donose pobede Kingsima u poslednjim susretima.

"Ne znam, stvarno. Možda ima nešto u tome. Osećamo se dobro na terenu. Imamo u timu nekoliko momaka koji se ne plaše da preuzmu odgovornost da šutiraju kada je najpotrebnije", izjavio je Bogdanović.

"Osećaj je dobar, ceo meč smo igrali loše, da budem iskren, ali smo na kraju uspeli da pogodimo taj šut, dok je Rašon Holms odigrao neverovatno u odbrani na Krisa Pola u njihovom poslednjem napadu. Pobedili smo, to je bilo najvažnije za nas."

Foto: Sofascore
Foto: Sofascore

Srpski košarkaš se prisetio tog poslednjeg napada Kingsa i trojke za trijumf.

"Digao sam ruku visoko, koliko sam god mogao. Mislim da me Badi Hild čuje šta sad pričam! Šalim se, on me je video, odvukao je na sebe dva igrača, jednostavno, opustio sam ruku i pogodio", kaže Bogdanović.Veruje da su pred ekipom bolji dani.

"Izgubili smo nekoliko tesnih mečeva, sećam se Bostona, Lejkersa, San Antonija. Sada smo pobedili. Imamo tri pobede u nizu. Osećaj je dobar, posebno kad dobijete dva meča uzastopno. Učimo, stalno, imamo iskustvo iz prethodnih mečeva", zaključio je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 36 sledeca idi na stranu