Brutalno zakucavanje američkog srednjoškolca VIDEO

Mladi košarkaš Džima Getveč, izveo je jedno od najboljih zakucavanja ikada viđenih na nekoj utakmici, a da ona nije bila revijalne prirode.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Nadine Rupp/Bongarts/Getty Images
Photo by Nadine Rupp/Bongarts/Getty Images

Getveč, inače srednjoškolac, tokom letnjeg kampa u Las Vegasu pokazao je velike predispozicije koje ima i izveo neverovatno zakucavanje.

On je tokom jedne akcije presekao loptu, zaleteo se ka košu, skočio i provukao je ispod obe noge, pre nego što je prikucao kroz obruč.

Gotovo svi prisutni u hali su skočili na noge, a Džima je oduševio i brojne NBA zvezde koje nisu mogle da se načude potezu srednjoškolca.

Isto zakucavanje izveo je Eron Gordon pre nekoliko godina, ali na takmičenju u okviru Ol-star vikenda u Torontu, a slična se mogu videti na fristajl događajima i turnirima 3x3.

Inače, Getveč je košarkaškoj javnosti već poznat po svojim atraktivnim zakucavanjima i mnogi su ga već proglasili za najvećeg atletu među srednjoškolcima u Americi.

Često zabavlja publiku i tokom zagrevanja, dok se na društvenim mrežama mogu pronaći snimci njegovih eksperimenata.

U senku je bacio i mnoge mlade nade koje su došle u Las Vegas da se prikažu u što boljem svetlu, među njima je i sin Lebrona Džejmsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 37 sledeca idi na stranu