"Kavaj je namerno sabotirao Lejkerse"

Američki mediji pišu da je Kavaj Lenard namerno čekao da Los Anđeles Lejkersi ostanu bez opcija i tek onda doneo odluku o svojoj budućnosti.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images
Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

Novinar ESPN-a Brajan Vindhorst je naveo da je Lenard sve vreme prelaznog roka u NBA ligi znao da neće otići u Lejkerse, ali da nije hteo to da im kaže dok nije bilo prekasno.

Podsetimo, Lenard je tek nedelju dana posle početka prelaznog roka objavio gde će nastaviti karijeru, pošto su svi najtraženiji slobodni agenti već pronašli nove klubove.

Lenard se navodno troumio između Lejkersa, Klipersa i Toronta, a odlučio se da zaigra za manje popularnu franšizu Los Anđelesa, sa bivim asom Oklahome Polom Džordžom.

"Čuo sam da su se Lejkersi požalili da su izigrani. Čuo sam i da je Kavaj otišao kod Reptorsa, tražio im sunce, mesec i zvezda, a onda ih ostavio pred oltarom", naveo je Vindhorst i dodao:

"Ono što je usledilo je sledeće: Lenard je sve vreme znao da neće potpisati za Lejkerse, a čekao je da prođe nedelju dana prelaznog roka kako bi ostali slobodni agenti pronašli druga rešenja, te doneo odluku tada kada je samo da bi sabotirao Lejkerse".

Lejkersi su posle "ispale" Kavaja doveli Ejverija Bredlija, Demarkusa Kazinsa i Denija Grina, te zadržali Ražona Ronda, Džavejla Mekgija i Kentavijusa Kaldvel-Poupa i uspeli da, barem na papiru, naprave izuzetno jaku ekipu pred početak nove sezone.

Podsetimo, prethodno su trejdovali dobar deo tima u Nju Orleans za Entonija Dejvisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 37 sledeca idi na stranu