Biševac: Uvek sam tu za reprezentaciju

Srpski štoper Milan Biševac nedavno se oporavio od povrede i zauzeo je svoje mesto u startnoj postavi Olimpika iz Liona. Biševac je govorio o predstojećem derbiju sa Olimpik Marseljom, francuskoj ligi koja je sve jača, kao i o ambicijama i novom stadionu Liona. Takođe, iskusni štoper ističe da je za nacionalnim tim uvek na raspolaganju, smatra da nam je UEFA učinila nepravdu odlukom da ostanemo bez bodova iz meča sa Albanijom, a kaže i da prati igre Crvene zvezde, kluba u kojem se afirmisao.

Pošaljite komentar
  1. hvala ti brale , imacemo te u vidu za neku prijateljsku
    (ml, 16. novembar 2014 12:16)

    # Link komentara

  2. Videli smo sinoc da si tu, ali ne znamo sta si igrao, pardon, da li si igrao ili statirao. Na zalost, ne samo ti, vec i neki drugi...Budi gdi si, jer i za gdi si nisi...A sad celu mladu reprezentaciju u A, pa da za godinu, dve imamo tim. Imamo mi stofa samo sto nije svaki za odelo!
    (Rade, 16. novembar 2014 01:18)

    # Link komentara

  3. nije mi jasno kojm povodom si ti uopšte i dospeo u državni tim?a da kumovi,pantela,žigara i ekipa
    (zufer avdija, 14. novembar 2014 18:32)

    # Link komentara

  4. Da si dobar ostao bi u PSG-u. Kada su provalili da si ispod proseka brze bolje su te oterali. U reprezentaciji si bio standardan kod Mihajlovica koji je svakako imao kardinalne greske pa se i ti ubrajas u njih ( Fejsa, Scepovic Drvo broj 1, Scepovic Drvo broj 2,izostavljanje Nemanje Matica Doktora fudbala jer ima boljih i tako dalje...) tako da burazeru uzeo si lovu na foru i prosao u ovom poslu super jer mnogo bolji od tebe nisu prosli... Mojne spominjes reprezentaciju, imamo na toj poziciji dovoljno igraca. PozZz...
    (Vincenzo, 13. novembar 2014 10:57)

    # Link komentara

  5. Bisevac uvek ima mesta u nasoj reprezentaciji, dobar i standardan stoper u Lionu. Lion sa Bisevcem druga ekipa ako neko prati francusku ligu.Biske odlican igrac i veliki covek.Biske samo napred.
    (osmajlic, 7. novembar 2014 21:46)

    # Link komentara

  6. Nemoj da pomažeš jer je tvoj glupi start protiv jedne od bivših sovjetskih republika (mrzi me da proveravam) izbacio reprezentaciju sa SP ili EP i to ne želim da proveravam. Rezultat zbog tog glupog starta je bio 1:1. Tvoja pomoć nije poželjna.
    (Mito, 4. novembar 2014 12:57)

    # Link komentara

  7. @kalimero:a ko da igra pored Nastasica?Po kojoj je logici Mitrovic koji je rezerva u Freiburgu u prednosti u odnosu na standardnog igraca Lyona?Subotic i Vidic nece,po meni bi mozda najbolje bilo pomeriti Ivanovica u sredinu a desno imamo nekoliko dobrih opcija.Medjutim mozemo da imamo 3 Ronalda i 4 Mesija kada nam je ceo sistem i FSS korumpiran i totalno pogresan,valjda ce to konacno shvatiti i navijaci blizanaca umesto da gledaju svoj sitni interes u osvajanju prljavih titula...
    (1914, 27. oktobar 2014 16:30)

    # Link komentara

  8. Bisevac moze samo na klupu kao rezerva, nije stabilan igrac u repki za razliku u klubovima. Neko napisa ranije da nije pravio kikseve za repku, bogami jeste protiv Belgije kod dva gola je diretno bio kriv, a i u jos nekoliko utakmica je pravio greske. Inace solidan igrac, ali nikako za prvu postavu u reprezentaciji.
    (Kalimero, 27. oktobar 2014 12:22)

    # Link komentara

  9. Neverovatno podcenjen=kvalitetan igrač.Takođe je neverovatno kako se odričemo igrača koji su u najboljim igračkim godinama ( nekada M.Pantić i Rambo Petković, sada Biševac,M.Radović i Boško Janković).Verujem da na to ima uticaja što su svi finansijski zbrinuti i da menadžeri nemaju nikakve koristi od njihovog igranja za reprezentaciju( prodaja kroz igranje za nacionalni tim).Jednostavno,Milan Biševac MORA IGRATI u startnih 11,jer mali Mitrović je još zelen za jake utakmice a Nastasić u nedovoljnom ritmu utakmica.Iako sam partizanovac,mislim da bi Boško Janković bio mnogo korisniji od Danka Lazovića.
    (Gagi013, 26. oktobar 2014 10:02)

    # Link komentara

  10. ne verovatno kolko smo nisko pali kad nam jedan milan bisevac dodje kao doktor stopera...setite se katastrofalno lose igre bisevca protiv belgije u beogradu gde je ostavio benteke-a sam..ima tu jos kikseva kod njega u repki,ali kao sto svi pisu...mi boljeg nazalost nemamo.
    (Vladimir_natal_Petkovic, 26. oktobar 2014 09:30)

    # Link komentara

  11. Svaka cast. Iskreno divljenje za odgovornost prema zemlji i reprezentaciji a ne kao neki koji su iz kondura obuli markirane i lakirane cipele.
    (todos, 26. oktobar 2014 08:20)

    # Link komentara

  12. Iskreno ne bi mu nista zamerio za igru,nije nista kiksnuo korektno odigrao u odbrani svaku tekmu za reprezentaciju,treba da dobije poziv da ucvrsti igru u odbrani jer je iskusan a u francuskoj na njega gledaju kao na jako velikog fudbalera i to ne bez razloga,tako da ne znam zasto bi ga neko u njegovoj drzavi prozivao. Jos kada bi Advokat zvao Subotica imali bi odlican stoperski tandem i jos Filip Kostic, pa zamislite samo tim: Stojkovic-Ivanovic,Subotic,Bisevac(Nastasic), Kolarov- Matic,
    Jojic(Fejsa), Z.Tosic(Radovic), Tadic, Kostic- Mitrovic
    Mogli bi sa vecinom odlicnih reprezentacija da budemo ravnopravni nadam se plasmanu na EP i verujem u njega.
    Veliki pozdrav za B92 odlicna vam je stranica.
    NAPRED SRBIJA!!
     (Pantela, 25. oktobar 2014 23:48)

    # Link komentara

  13. Dobar čovek...
     (Dovoljno..., 25. oktobar 2014 23:29)

    # Link komentara

  14. Ponekad bi bilo dobro da imamo nekog bezobraznog igraca u repki a ne mamine sinove mozda bi I napravili nesto!Gospoda van terena ok Ali na terenu treba biti bezobrazan!!!
    (White eagle, 25. oktobar 2014 23:12)

    # Link komentara

  15. Za njega mora da bude mesta makar na klupi. Od Mitrovica je bolji sigurno, a od Nastasica koji ne igra takodje.
    (mladen nis, 25. oktobar 2014 18:55)

    # Link komentara

  16. Dobar je Biševac. Nije realno da igra još dugo za reprezentaciju ali za ovaj ciklus kvalifikacija je potreban.
    Verujem da ga Advokat nije zvao jer je bio povređen, sada kada je zdrav ne vidim razlog da ga ne pozove.
     (Petrović Zoran, 25. oktobar 2014 18:34)

    # Link komentara

  17. Dobar je igrač Biševac i nemamo trenutno boljeg štopera ali je sve nebitno, nećemo se plasirati na Evropsko, mogu mirno da igraju menadžerski igrači...
    (Realno, 25. oktobar 2014 17:54)

    # Link komentara

  18. Jako sam ponosan na anše fudbalere. Prava gospoda i primer, poput Biševca i svih reprezentativaca.
    (Vladan, 25. oktobar 2014 17:06)

    # Link komentara

  19. Mogao bi i Spajic da dobije sansu. A Bisevac nije los stoper. Realno, Subotic je najbolji, mada, gledam sad Dortmund - Hanover i nije mi bas siguran kao ranije ali dobro. Bio je i povredjen
    (acabMatori, 25. oktobar 2014 16:21)

    # Link komentara

  20. Hvala, ali ne moras da se mucis.
    (Nataeos, 25. oktobar 2014 15:15)

    # Link komentara

  21. Pa Subotić neće da igra, poznavaoče. Inače samo patriote treba da igraju! Koji će peške doći da poginu za Srbiju kao ovaj momak a ne da se neko moli i nagovara. Dečko je prava klasa za Srbiju!
    (Miloš, 25. oktobar 2014 15:14)

    # Link komentara

  22. Kakav Bisevac!
    Subotic treba po svaku cenu da se vrati u tim, klasa je za Nastasica, Mitrovica i ostale!
     (Mn, 25. oktobar 2014 14:56)

    # Link komentara

  23. Realno naš najbolji štoper ! E sada protiv Danaca realna šansa za sva tri boda. Inače dečko igra u životnoj formi i u pravim godinama za štopera.. a još se igra u Francuskoj, EP. Biće to dobra odbrana u Francuskoj taman da Nastasić uđe u takmičarski ciklus.
    (Boki, 25. oktobar 2014 14:49)

    # Link komentara

  24. Samo nam jos ti falis.
    (Prava istina, 25. oktobar 2014 14:46)

    # Link komentara

  25. da znate kako o njemu pricaju u Francuskoj sa postovanjem, bio sam tamo prosle godine sest meseci i uvek ga hvale kako je dobar porodican covek i cenjen igrac.
    jos se Euro igra tamo, samo da se plasiramo on bi nam bio vazan i zbog toga kakav je igrac i kako ga tamo cene.
     (Vlada Nikcevic, 25. oktobar 2014 14:46)

    # Link komentara

  26. Neverovatna je sudbina ovog momka, nikada se nije gurao, nije privlačio pažnju a igra devetu sezonu u Francuskoj, i to ima u karijeri PSŽ i Lion...

    Najbolji primer koliko mi ne prepoznajemo poštene i vredne nego samo one koji se reklamiraju.

    A sigurno jeste igrač za reprezentaciju, Nastasiću i Mitroviću je neophodan iskusan štoper. Samo je pitanje da li će Advokat birati ili menadžerski lobiji.
    (Strale, 25. oktobar 2014 14:43)

    # Link komentara

  27. Ovo volim da cujem! Mada, skoro svi momci koji trenutno nastupajku u reprezentaciji su bas na mestu i prave patriote.
    (Damir, 25. oktobar 2014 14:37)

    # Link komentara