Neven Majstorović za B92: Partizan uvek ide na trofeje

Odbojkaši Partizana od početka sezone su zabeležili samo jedan poraz u domaćem prvenstvu, a sigurno jedan od najzaslužnijih za to je Neven Majstorović. Mladi primač ’crno-bele’ je pojačao tokom leta i vrlo brzo je sjajnim partijama, uz saigrače, bio junak niza od devet uzastopnih trijumfa. Zahvaljujući svojim igrama zaslužio je poziv u reprezentaciju za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a upravo o tome je pričao u intervjuu za B92.

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Nikada u tebe sumnjali nismo.Samo napred.
    Zlatanovi
    (Filip Zlatanov, 31. decembar 2013 21:19)

    # Link komentara

  2. Kumašine, ovo je ozbiljan uspeh!U sledećoj godini ti želimo intervju kao reprezentativca Srbije.Samo napred, zeli ti Redlijevi !
    (Podorica Redli, 31. decembar 2013 16:25)

    # Link komentara

  3. Jos malo Apoloneeeeee...
    Idemo Niii…ii s...
    (Difovci, 31. decembar 2013 15:05)

    # Link komentara

  4. Neven je jos kao pionircic u Crvenoj Zvezdi, sa 7-8 godina, bio najborbeniji u timu, ocenjivanom kao neobicno talentovana generacija, sa nekoliko izuzetno talentovnih decaka. Njihov prvi trener je naglasavao da dugo nije imao na okupu takvu ekipu talenata sa dva kompletna tima. Lagano su dobijali Partizan, a o Obilicu da ne govorimo. Jedino im je Vojvodina bila dostojan protivnik. Nazalost, kao sto obicno biva, nesposobno rukovodjenje ekipom (pa i naklonost kasnijeg trenera ka finansijskim uticajima pojedinih roditelja) udaljilo je decu (jedno po jedno dete), i generacija se prakticno razisla. Filozofija formiranja tima svela se na dovodjenje "talentovane" dece, koja nisu prosla Zvezdinu skolu i nisu imala taj pobednicki mentalitet.
    Neven je uvek pokazivao veliku upornost i postojanost, uprkos trenerskim nepravdama, na cemu mu cestitam, kao i njegovim divnim roditeljima koji su mu pruzili podrsku.
    Nevene, samo napred i sve najbolje! Siguran sam da te podrzavaju svi decaci iz tvoje Zvezdine generacije, kao i da su i svi roditelji uz tebe!
    VELIKI POZDRAV! Cika Dejan
    (53, 31. decembar 2013 09:47)

    # Link komentara

  5. Nije mnogo igraca kao Majstorovic, talentovanih i vrednih.
    Nije ni slucajan poziv u reprezentaciju, zasluzen je!!!
    Nevene voli te i ceka NIŠ!!!
    (Tamara, 31. decembar 2013 00:25)

    # Link komentara