Brković za B92: Klubovima potrebna sredstva za život

Sportska redakcija B92 kao pred svake novogodišnje i božićne praznike spremila je svojim čitaocima posebne osvrte na sve ono što se desilo tokom prethodne godine. U narednih nekoliko dana očekuje vas pregršt analiza i intervjua koji će zaokružiti godinu za nama. U četvrtak ste mogli da pročitate kako izgleda biti fudbalerka u Barseloni, koliko napora iziskuje igranje u košarkaškoj Evroligi, a sada vam predstavljamo sa kakvim problemima se susreće srpski rukomet.

Pre nekoliko dana pisali smo o lošoj situaciji koja je zamaskirana velikih rezultatom ženske reprezentacije na SP, a sada vam nudimo prikaz iz drugog ugla – iz ugla trenera RK Partizan Aleksandra Brkovića.

NIKOLA ĐUKIĆ
Pošaljite komentar
  1. Trenutno radim i primam minimalac. Ali to nije dovoljno da kupim nove patike, novu jaknu, tv.
    Stoga molim moju republiku Srbiju da mi pomogne. Ipak sam ja vazniji od ostalih koji nemaju ni za hleb.
    Popele su mi se ovakve izjave na teme glave, da budem nacitan
    (drzavo pomozi, 28. decembar 2013 13:44)

    # Link komentara

  2. Drzava treba da pomogne oko troskova za putovanja po Srbiji, grejanje u halama i nista vise. To je dovoljno da svako moze da igra. Ni finar za platu.! Kakav je to bezpbrazluk u svim klubovoma i u svim sportovima, odrede sebi ogromne plate pa posle drzava da pomogne. Malo, malo, pa se neko javi kako mu duguju po 100 000 evra. Lepo ste to smislili. Ajd svi da potpisu takve ugovore...zdravstvo, prosveta itd.
    (tromb, 28. decembar 2013 11:50)

    # Link komentara

  3. Sve je bilo lepo kada je zbog novca Zvezda gubila bodove, a sada državo pomozi.Kada u SEHA ligi nije bilo sponzora igrali su Metaloplastika i Zvezda, Partizanu tada nije valjala liga, sada kada su svi troškovi namireni, odjednom setili se u savezu da treba da igraju najbolje plasirane ekipe iz domaćeg prvenrtva. Ipak neko od gore vidi sve.
    (bobo mk, 27. decembar 2013 22:18)
    zvezda je dugovala kes igracima i krsila je dogovore. neznas dovoljno o seha ligi pa lupas
     (cirkus, 28. decembar 2013 10:22)

    # Link komentara

  4. Iskreno smucilo mi se da citam jadanja kojekakvih trenera.
    Postignite rezultate pa ce se pojaviti sponzori. Ovako ispade da drzava finansira sve zivo, od kojekakvih budjavih klubova pa do skupih sluzbenih limuzina a sve o trosku gradjana.
    Mislim da drzave ni u nekim komunistickim sredinama ne finansiraju klubove.
    (Pera, 28. decembar 2013 05:40)

    # Link komentara

  5. Изгледа је синдром тренера партизана у свим спортовима да кмече и кукају како немају пара! И обавезно да им држава помогне, као да су Народно позориште...
     (Посматрач, 28. decembar 2013 01:14)

    # Link komentara

  6. Sve je bilo lepo kada je zbog novca Zvezda gubila bodove, a sada državo pomozi.Kada u SEHA ligi nije bilo sponzora igrali su Metaloplastika i Zvezda, Partizanu tada nije valjala liga, sada kada su svi troškovi namireni, odjednom setili se u savezu da treba da igraju najbolje plasirane ekipe iz domaćeg prvenrtva. Ipak neko od gore vidi sve.
     (bobo mk, 27. decembar 2013 22:18)

    # Link komentara

  7. Dolaskom Perunicica u Zvezdi je sve krenulo nizbrdo. Biti direktor 4 godine i trener 2 godine - ne zna e sta je losie uradio.
    (sportista, 27. decembar 2013 21:08)

    # Link komentara