Miloš Jojić za B92: Evropa će vratiti navijače na stadion

Proteklu godinu u Fudbalskom klubu Partizan obeležile su velike turbulencije, dve smene trenera, odlazak najboljih igrača, neuspeh u Evropi, ali i nastavak dominacije u Jelen Superligi.

Igrač koji je bio u centru pažnje u proteklih 12 meseci je svakako talentovani vezista Miloš Jojić. Iako je tek u septembru prošle godine postao standardni prvotimac, u proteklih 365 dana uspeo je da reši jedan "večiti" derbi i samim tim donese titulu crno-belima, postane reprezentativac i da gol na svom debiju sa "Orlove", a sve je nagrađeno titulom najboljeg igrača JSL u protekloj polusezoni.

U novogodišnjem intervjuu za sajt B92, najbolji fudbaler u Srbiji pričao je o utiscima koji su obeležili njegovu 2013, o svojoj igri, očekivanju od novog trenera Partizana ali i selektora Srbije, pritisku javnosti na njegov klub u proteklom periodu, kao i slaboj poseti na utakmicama crno-belih u Humskoj 1.

Aleksandar Kovačević
Pošaljite komentar
  1. @ smeker, 29. decembar 2013 20:00

    Molim te, ne lupaj. Nisam navijac Partizana ali za ovog momka imam samo reci hvale. Iako tako izgleda uopste nije buzdovan. Zna sa loptom, mozda nema rafiniranu tehniku poput Inijeste ili Cavija, ali zna sta hoce, sto je najvaznije u danasnjem fudbalu. Nije tremaros, ima jako izrazenu radnu etiku, na sredini moze da igra sve i naravno vrhunsku fizicku spremu. Najbolje mu je da pod hitno bezi iz JSL, za pocetak u Belgiju kao Mitrovic, a veoma brzo bi mogao i u Bundes ligu. Sve najbolje mali u 2014.
    (Ser Alex, 30. decembar 2013 15:50)

    # Link komentara

  2. Hoće samo nema Evrope. Srpski fudbal je zapravo na najnižim granama u svojoj istoriji, deca odlaze sa 18 godina, menadžeri kroje kapu čak i u reprezentacijama pa čak i poneki uspeh maldih selekcija neće da se izrodi nikada u nešto veliko.
    (kriminal onaj sofisticirani, 29. decembar 2013 21:15)

    # Link komentara

  3. Rano je jos govoriti,ali Jojic odudara po nekim karakteristikama od tipicnog srpskog fudbalera.Nije prznica,stalozen je i pouzdan,a istovremeno identicno borben na svakoj utakmici.On nije Piksi ali je skolovan fudbaler i ima izgradjenu tehniku i sut.Poseduje vrlo dobre fizicke predispozicije i retko smo culi ili videli da je zamenjen zbog umora.Da li ce zavrsiti u Bundesligi,Turskoj ili Kini videcemo,ali ako nastavi sa napretkom poput ove sezone,dobri klubovi ce se interesovati sigurno.
    (dejavu, 29. decembar 2013 21:12)

    # Link komentara

  4. E pa neće. Dok vi igrate Evropu traje sezona kupanja tako da nema ništa
    (Bliznaci, 29. decembar 2013 20:46)

    # Link komentara

  5. Volim Partizan da nema dalje,ali brate mili ako je ovaj nas najbolji igrac onda...Posrecilo mu se u derbiju i posle toga svu paznju je posvetio frizuri i izgledu.Mozda je zbog toga i trcao u mestu da se ne oznoji i frizuru pokvari.Kakva crna Evropa sa polu igracima,nepismenim trenerima ,ludim sudijama i kriminalcima i lopovima u upravama.Ajte molim vas...
    (smeker, 29. decembar 2013 20:00)

    # Link komentara

  6. Ti nemas pojma s fudbalom mladicu!
     (Kerez, 29. decembar 2013 17:43)

    # Link komentara

  7. nece evropa vratiti publiku nego kvalitet fudbala kome se, na zalost, ne nazire poboljsanje.
     (jester, 29. decembar 2013 17:29)

    # Link komentara

  8. Zeka, nase gospodce beogradsko. Velika karijera ceka
     (Labud, 29. decembar 2013 17:27)

    # Link komentara

  9. posle pola sezone u profesionalnom fudbalu mediji ga nazovu najboljim fudbalerom u srbiji, nasa liga definitivno treba da se ugasi.
     (ds, 29. decembar 2013 16:47)

    # Link komentara