Janko Tipsarević za B92: Obećavam, ostajemo na okupu!

Srpski teniser Janko Tipsarević govorio je za B92 o protekloj sezoni i povredi koja ga je sprečila da pruži bolje partije. Tipsarević je posle otvaranja teretane na Novom Beogradu pričao o budućoj ulozi tate, oporavku, planovima za sledeću sezonu, kao i o Dejvis kup reprezentaciji i nedavnom porazu u finalu od Češke.

ĐN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Lijepe rijeci, ali daleko od istine i realnosti, za sve one koje prate karijere profesionalnih igraca i psihologiju sportasa u njegovoj fazi.

    Iduce godine bice izmedju 50. i 100-tog mjesta, a krajem sezone ce se i oficijalno povuci, ako ne i ranije, zbog povrede. Dijete i porodicne obaveze ce uciniti svoje, a navrsice i punu 30-tu godinu, u fazi profesionalnog pada.

    Zelim mu svako dobro, ali od njegove karijere u profesionalnom tenisu, ostalo je jos malo, ako i ista.

    Iduce godine, jedini Srbin medju prvih 100 bice Novak Djokovic. Svi ostali polako idu u proslost.
    (Sasha, 3. decembar 2013 13:14)

    # Link komentara

  2. Imas umeca, iskustva I znanja. Sa zdravljem I zeljom u top 10!
     (Delboy, 27. novembar 2013 03:23)

    # Link komentara

  3. Lepo razmišljanje, na koje nemam zamerki... No moram da, povodom onog odlaska pet šestina publike dok je koliko-bespomoćni, ali, u toj bespomoćnosti svojoj, veličanstveni Lajović ginuo na terenu, dodam: e, braćo i sestre, to je najbolji pokazatelj mentaliteta gubitnika koji sami sebe ne mogu da podnesu. Pa vi sad vidite.
    (Dodavalo, 27. novembar 2013 01:15)

    # Link komentara

  4. Tipsa, iskreno ti želim brz i uspješan oporavak. Jedva čekam da te vidim i u reprezentaciji.
     (Saša RS, 26. novembar 2013 23:30)

    # Link komentara

  5. Elementarno nevaspitanje publike. Ako si došao na teniski meč ostani do kraja. S druge strane, o teniskom savezu sve najgore (distribucija karata, cene, popularicacija tenisa, neki VIP-ovi i političari). Svaka čast igračima. Možda Zimonjić da razmišlja o povlačeju na neku drugu dužnost. Mnogo je učinio, ali godine su tu rade protiv njega. Treba misliti na budućnost.
    (šetač, 26. novembar 2013 21:48)

    # Link komentara

  6. Lepo,samo kad to isto uradi pokret 1389 onda je to"štrašno".
    (Siniša, 26. novembar 2013 21:19)

    # Link komentara