Pol Espargaro za B92: Đoković je neverovatan

Od početka ove sezone Pol Espargaro je imao brojne uspone i padove, sjajne trke i neverovatno loše, ali je pet trka pre kraja sezone u konkurenciji za titulu u Moto2 kategoriji Moto GP šampionata. Za mladog Španca se već zna da će sledeće godine voziti u kraljevskoj klasi, pošto je Jamaha odlučila da mu da šansu, pa će braniti boje ekipe Teh 3. Upravo o tome, ovoj sezoni, kao i brojnim sportovima koje prati Espargaro je pričao u razgovoru za B92...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Verujem da mladji Espargaro moze da bude velika zvezda u kraljevskoj klasi. Mislim da mnogo zavisi i od toga sta ce uraditi ove sezone. Ako osvoji titulu imace mnogo vise samopouzdanja, a posto mu je brat vec je upoznat sa mnogim stvarima za razliku od drugih rukija.
     (Vanja, 24. septembar 2013 12:36)

    # Link komentara

  2. Eto, cak i Spanci koji imaju Nadala znaju da cene Novaka, samo pojedinim Srbima nista sto on uradi za ovu zemlju nije po volji. Veliko hvala Novaku na svemu i ovakvim ljudima koji nas podsecaju jos jednom koliko je on veliki.
    (Milena, 24. septembar 2013 11:57)

    # Link komentara

  3. Ponekad me izludjuje kako vozi, ali mislim da je odlican vozac i da ce zasijati u kraljevskoj klasi. Jedva cekam da ga vidim na Jamahi.
    (Tavullia46, 23. septembar 2013 22:54)

    # Link komentara