Dragan Stanković za B92: “Dali smo svoj maksimum”

Jedan od naslednika Andrije Gerića na mestu srednjeg blokera u reprezentaciji Srbije Dragan Stanković bio je jedan od najboljih u našem timu na putu do evropskog zlata u Beču. Stanković je, iako je član nove generacije srpskih odbojkaša, jedan od najiskusnijih u timu, a za B92 je posle Evropskog prvenstva govorio o putu do zlata u Austriji i Češkoj i narednim izazovima koji ga očekuju...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Svaka cast zlatnim momcima! Videlo se da igraju srcem i da su jako motivisani.Nikada onako nisam video da se raduju svakom poenu,"kao mala deca",odusevljen sam.Hvala nasim odbojkasima,sadasnjim i proslim reprezentativcima!
    (Dejan, 9. oktobar 2011 22:53)

    # Link komentara

  2. momcino-svaka cast.pozdrav za nikolu i urosa kovacevica.
    (sasa4, 1. oktobar 2011 00:43)

    # Link komentara

  3. Svaka cast na izjavi i na svemu sto ste uradili na ovom evropskom prvenstvu!Steta sto Stankovic nije proglasen najboljim srednjakom EP jer je po svim statistikama to zasluzio.Imao je 22 ili 23 bloka na turniru sto je najvise od svih srednjaka napad preko 60%... Steta ali bice jos prilika da se dokaze,samo napred majstore!!!
    (Steta, 22. septembar 2011 23:14)

    # Link komentara

  4. Pa da,sve je to jednostavno kad kazu Stankovic,Miljkovic,Nikic...isto razmisljaju,isto treniraju,imaju iste ciljeve,ne kalkulisu,svaku bi utakmicu da pobede.To je sportski,ljudski! Imaju trenera koji ne zna da povisi ton,da izgrdi,a treba i to ,ponekad!Imaju organizaciju iza sebe,u svakom pogledu,imaju imidz,...na utakmicama idu glavom u reklame,ruse zapisnicke stolove,skacu u publiku.To je ta jedna lopta o kojoj Stankovic prica,a svaka je vazna.Spasavaju mec lopte lagano,serviraju za istu bez pritiska,raduju se,tuguju,...to su ljudi,veliki!!!
    (srce na teren, 21. septembar 2011 22:21)

    # Link komentara

  5. Bravo zajecarac,b tako se brane boje svoje voljene Sebije
    (Bata, 21. septembar 2011 19:04)

    # Link komentara