Nenad Krstić za B92: "Nadam se osvajanju titule"

Košarkaši Boston Seltiksa postali su u nedelju prva ekipa koja je obezbedila plasman u drugo kolo ovogodišnjeg plej-ofa. Boston je neočekivano u četiri duela savladao neugodne Njujork Nikse, a svoje utiske o NBA plej-ofu i šansama za titulu za B92 izneo je kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić koji odnedavno brani boje Seltiksa.

Milan Bošković, AG
Pošaljite komentar
  1. Mislim da nam fali jedan Dejan Milojevic !!
    (Milos Minic, 2. maj 2011 18:06)

    # Link komentara

  2. Mozete, dok ne ispadnete!
    (Dusan US, 25. april 2011 17:24)

    # Link komentara

  3. Vrati se u Partizan care da osvojimo Evro ligu
    (okoreli grobar, 25. april 2011 12:43)

    # Link komentara

  4. Aha!Jedino da Kobe Brajnata otrujete
    (ofk, 25. april 2011 12:04)

    # Link komentara

  5. @mitre
    zvao je Duda Darka, no on nije hteo da se javi na telefon. Toliko o tome. Darko jeste dobar covek, i solidan igrac, ali njega reprezentacija ne interesuje. Izgleda da ga jos uvek boli poraz na EP u Beogradu, i njegova detinjasta izjava.
    (milos, 25. april 2011 11:27)

    # Link komentara

  6. Pa mozemo do finala jedino ako Gasol ne zaigra za Spance,u suprotnom nema teorije da samo sa Krsticem na centru doguramo do medalje,jer i Litvanci ,a pogotovo Spanci imaju mnogo bolje centre i vislje i jace.
    Nama je jedina sansa da zaigra Milicic u paru sa Krsticem.Ne vidim razlog zasto Duda da ga ne zove.Ako hocemo zlato onda moramo sa najboljim igracima.Sujete ostaviti po strani i uciniti sve da idemo u najjacem sastavu.Pola igraca iz reprezentatcije stagnira i propada.Vreme je da se vec sad razmislja o zamenama.Bogdan Bogdanovic i Miljenovic cekaju ko zapete puske da zamene neke igrace.Nekad su igraci sa 18 i 19 gurani u reprezentaciju,izmedju ostalog tako je bilo i sa ovom tako da ne vidim razlog zasto se ne bi nastavilo u istom ritmu.Pre ce oni sazreti u reprezentaciji nego u Partizanu.
    (mitre, 25. april 2011 10:25)

    # Link komentara