Goran Đoković za B92: "Potrudili se da budemo najbolji"

Najbolji srpski teniseri ove nedelje bili su slobodni, a već od ponedeljka beogradska publika imaće prilike da ih vidi sve u akcije. Treće izdanje "Srbija Opena“ biće održano na istom mestu kao i prethodna dva, na teniskim terenima kompleksa "Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Tim povodom gost Sportskog pregleda B92 je bio Goran Đoković, direktor beogradskog turnira, koji je potvrdio da se najbolji srpski teniser Novak Đoković u potpunosti oporavio od povrede.

Pošaljite komentar
  1. Sram NAS bilo kada sebi dozvoljavamo da se ponasamo tako provincijalski kada su u pitanju Djokovici!

    Sve su dobilo besplatno u ovoj zemlji.... Terene, 25maj, Novi Beograd, Novi sad.... itd itd... A oni placaju porez MONAKO, kao velike patriote!

    "Krivi smo mi sto smo ih pustili....."
    (bulk, 23. april 2011 21:47)

    # Link komentara

  2. Poceo sam pre dve nedelju dana da igram tenis u 38. godini.
    Kupio sam vrlo zadovoljavajuci reket (30E) patike (30E) i torbu (40e).

    E posto zivim na Dorcolu, raspitao sam se o cni igranja na teniskim terenima porodice Djokovic (Family Sport). Evo ovom prilikom zelim da ispravim pisca texta da se tereni ne zovu "Teniski tereni - Milan Gale Muskatirovic", posto jedinu vezu koju ovi teniski tereni imaju sa sportskim centrom MGM je neposredna blizina.

    Daklem evo cenovnika igranja na terenima Family Sport-a.
    1 sat od 9-18h = 600,oo
    1 sat od 18-20h = 900,oo
    1 sat od 20-24h = 1.350,oo

    Na svim ostalim terenima u gradu (bar na 90% njih) cena sata igranja je izmedju 400 i 500 dinara, pa me zanima zasto su tako visoke cene kod porodice Djokovic, kad njima slozicete se, ne treba ne znam kakva zarada a i non stop pricaju o nekoj promociji tenisa u nasoj zemlji.

    hvala na citanju
    (amater, 22. april 2011 10:11)

    # Link komentara

  3. Marat Safin je fantastican lik,samo setati sa njim,i pri tom da vas uvazava, je velika stvar u zivotu jednog ipak obicnog coveka poput Gorana Djokovica.To samo govori koliko je Nole veliki.
    (Distreksn, 21. april 2011 13:56)

    # Link komentara

  4. APSOLUTNO NE razumem? ZASTO ne prolaze komentari? Moj, komentar se nalazi u svim granicama B92 postavljenim; osecam se idiot u svojih 55 godina, i akademskim obrazovanjem, ziveci na ZAPADU, gde se uistinu zna sta je sloboda misljenja..kada mi jedno vase dete ..stopira post!!!!!

    BEZ POZDRAVA...STOTI put.."VUK kozu menja ali ne i cud'!
    (sima, 21. april 2011 13:34)

    # Link komentara

  5. Beograd ima atp turnir,i to je dobro iz vise razloga,jedan je svakako i pitanje prestiza,kako bi epitet koji na ovim prostorima svakako ima i zadrzala,ucvrstila.
    Kako tako ovaj grad se ipak razvija,cudesno obzirom na mogucnosti,ne produktivnu privredu,siromasno stanovnistvo.Grad dobija veleletni most,poboljsava se infrastruktura,naravno i neophodno je.Medjutim ipak redosled prioriteta je za diskusiju,ali kako to ovde nije tema i necemo o tome.
    Gostoprimljiv i gostoljubiv smo narod,to nije izuzetak i na samom turniru,naprotiv na njemu ta nasa osobina zraci,pa opet ako se malo pozabavimo i zagrebemo dublje po efektima toga i ne vraca nam se narocito,ne vraca se bukvalno jer na "Srbijan open" dobra trecina od prosle godine nije tu?
    Pametno je to ispitati zasto je tako,ne prelaziti preko toga,naravno najlakse je reci da je turnir serije 250 i da i drugi turniri tog ranga nemaju stalnost.Pa dobro to se mora prihvatiti kao odgovor,ali zasto onda i druge stvari ne uzmemo od njih,kao sto je nivo gostoprimstva i uslovi?Tu smo siguran sam jaci nego li i sami Grand Slem turniri.
    Hocu reci da paznja do jednog nivoa prija,ali i ona treba imati granice i to shodno nivou dogadjaja,preko toga ima kontra efekat.
    To vam je kao mladic sa prvom devojkom sto je skoro ugusi od svoje ljubavi i paznje,pa se posle pita zasto ga je ostavila.Znaci mera je u svemu jako bitna.
    Mi smo takav narod,toliko gostoprimljiv da cemo svakom gostu ucesniku ukazati da nam je vazniji od samog turnira,sto zaista mislim da je pogresno,a pravi nacin nipodastavanja sebe,turnira pa i grada.
    Cilj bi trebao biti obratan zar ne?Opet se vracamo na ono,naci meru shodno velicini dogadjaja,jer ko smo mi da dizemo standarde,moramo misliti i na to da svakako cemo naici na ne odobravanje od strane organizatora ostalih turnira ove serije,a njihova podrska svakako da nam je potrebna.
    Visi rang serije 500 dobicemo i ne zavisi samo od nas,sto se kaze bara je ista a krokodila sve vise.
    Nole je napravio dobru eskivazu bokserski receno,jer zaista ruku na srce Beograd bi trebalo da osvoji bez vecih problema i nastaviti seriju,nakon cega odmah ide Madrid,za sta mu Beograd i dobro dodje kao priprema i uigravanje i koji bi i mogao da osvoji sa 100 posto davanjem sebe.Tako bi vezao jos 10 pobeda,a onda ide Roland Garos na kom bi dolaskom u polufinale vezao i 40 pobeda u nizu.Lep plan i sto da ne,a i sad vec vidno ostvariv.
    Ima tu jedna stvar ukoliko se to i desi,vec vidim neke koji ce niz osporavati Noletovom eskivazom Monte Karla tj. zamenom za Beograd,ali niz je niz,nek ga naprave oni!
    (S.Goran, 21. april 2011 12:55)

    # Link komentara

  6. Zahvaljujem se moderatoru sto mi stalno "skida" komentare.
    Zar ne sme mista upitno (ili ne daj Boze negativno) da se kaze o familiji Djokovic?
    Verovatno ni ovo necete da objavite. Bravo!
    (kaldrmas, 21. april 2011 10:38)

    # Link komentara

  7. Naravno da ovi ljudi zasluzuju svu podrsku; Srbija se kao teniska velesila nalazi jos uvek u decijim cipelicama! Veci paradoks je nezamisliv velesila- i decije izrastanje! I u muskom i u zenskom i u dublu..i u miksu..i u timskom..tenisu vrh vrhova! Malo, nasih mladih 'forumasa'je toga svesno, za nas starije je to gotovo cudo..iz niodkuda, i nizcega iznedreno! To treba negovati, upravo zato sto je toliko krhko..nacitao sam se zadnjih godina ovde svega i svacega ZNANJA beskrajnog, decice deskruktivne, i ne retko..VRLO ozbiljne! I to, je upravo ono sto mene brine: da li cu ja jos doziveti sledecu generaciju genijalnih klinaca iz Srbije? Voleo bih to, ali ako i dalje bude vladala primitivna politika'neka i ja propadnem samo da on ne uspe' tj. ona cuvena o komsijskoj kravi- tesko! Ako za vreme US-opena Obama LADY,promovise tenis izmedu klinaca, ako lady Tadic to vec ne radi treba bezrezervno podrzati one koji to rade..ne misleci o..kravi!

    Pozdrav,

    p.s. zacuden sam da je toliko malo, ili bolje receno,nikakvog prostora dato turniru u Barceloni!Jer, po izjavama Nadala(!)..tamo se resava, njegov opstanak kao No.1! Transkript intervjua se moze procitati na off. sajtu ATP;Interesantan!!!
    (sima, 21. april 2011 10:26)

    # Link komentara

  8. Dulicu, sta ti mislis o ovome?
    (vladimir, 21. april 2011 10:05)

    # Link komentara

  9. Svaka vam cast gospodo Djokovici , ni na jednom Serbia Openu dosad nije data wild card Bozoljcu ... Kako vas nije sramota zar ne zasluzuje i on koji je 4 Srpski reket i reprezentativac da na turniru koji se igra u Beogradu u Srbiji dobije wild card ... sram vas bilo, ovde se vidi kako vam je stalo do srpskih igraca. Bruka
    (ex teniser, 21. april 2011 09:20)

    # Link komentara

  10. Nikada jaci, nikada bolji turnir u Beogradu! Dolazimo svi na Srbija OPEN pa nek pobedi najbolji! Srecno NASI teniseri! SRBIJA SRBIJA SRBIJA
    (Soni, 20. april 2011 23:04)

    # Link komentara

  11. Hvala porodici Đoković što su nam "doneli" turnir u SRbiju.
    Želim Vam da postane ATP 500,jer po organizaciji i svemu to i zaslužuje.
    Svim našim želim puno uspeha a
    Noletu da postane 1.igrač sveta jer igrom to zaslužuje!!!!

    NOLE, TI SI NAŠE SUNCE
    I NAŠA ZVEZDA DANICA,
    SAMO NEBO TI JE GRANICA!
    (SMilica, 20. april 2011 22:56)

    # Link komentara

  12. ua bre
    (halapljivi djokovici, 20. april 2011 22:22)

    # Link komentara

  13. svaka vam cast djokovici! zasluzili ste napornim radom sve ovo sto vam se dogadja, hvala vam za atp turnir, osecao sam se ponosnim kada god sam prethodne dve godine seo na tribine na dorcolu. zao mi je sto ove godine ne mogu doci. zelim vam veliki uspeh, lepo vreme i jos bolje teniske meceve!
    (valjevac, 20. april 2011 21:55)

    # Link komentara