Marliz Šild za B92: „Skijam bolje nego ikada“

Od svih aktivnih skijašica ubedljivo najbolja slalomašica je Austrijanka Marliz Šild. Pre dve godine Šildova je propustila celu sezonu zbog povrede, a posle prelaznog perioda u ovogodišnjem Svetskom kupu je pokazala da je spremnija nego ikada. To i ona sama tvrdi u eksluzivnom intervjuu za B92, u kom je otkrila i kako je tekao njen put do vrha i kako se oseća zbog toga što ni na jednom velikom takmičenju nije došla do zlata...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Danas je bila fantasticna. Iako je krenula stegnuto posle se videlo da je veoma samouverena. Skijala je za klasu ispred svih i zbog toga joj skijam kapu. Steta sto vozi samo tehnicke discipline, da nije bilo te povrede kolena mislim da bi se lagano umesala u borbu za veliki globus!
    (Goldy, 4. februar 2011 23:18)

    # Link komentara

  2. Iskreno i izgledas bolje nego ikada.
    (Dovla, 4. februar 2011 22:28)

    # Link komentara

  3. Eh, da niste postavili dizajn koji se tesko moze izdrzati sada bi ovde verovatno bilo komentara... hteo sam da ih procitam, ali ih nema. Marliz Shild je izuzetna i zasluzuje ih!
    (Sasha, 4. februar 2011 11:29)

    # Link komentara

  4. Svaka vam cast sto ste uspeli da dodjete do intervjua sa Marliz. Ona je zaista najbolja slalomasica trenutno i pravo je zadovoljstvo gledati je kako skija. I ja se nadam da je ponovo ona stara jer je pre povrede bila nezaustavljiva. Jos jednom svaka cast!
    (Hermann Maier, 4. februar 2011 11:12)

    # Link komentara