Nevena Ignjatović za B92: „Spremna sam za velike podvige“

Posle povlačenja najbolje srpske skijašice Jelene Lolović našu zemlju će u Svetskom kupu ove sezone predstavljati samo Nevena Ignjatović. 20-godišnja Kragujevčanka će u učestvovati na trkama u tri ski centra, a u razgovoru za B92 istakla je kako su tekle njene pripreme i šta očekuje u aktuelnom izdanju elitnog takmičenja...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Pa izvin'te, ali ja ne bih da se iz poreza koji placam finansira bilo ko zeli da se bavi skijanjem i da putuje u razne ski centre. Za taj sport Srbija nema klimatske uslove i nema sanse da bilo ko bilo kada odavde ucini bilo sta znacajno. Ja zelim da se od poreza ulaze u osnovne sportove kao sto su plivanje i atletika, da deca budu zdravija i pravija. A ko voli skijanje, neka mu plate mama i tata i neka ide i skija se koliko hoce.
    (Mare, 2. januar 2011 10:43)

    # Link komentara

  2. Draga Nikol,

    Ocigledno niste dobro ispratili desavanja jer ako je neko izvestavao o Jeleni Lolovic to je B92. Ona je jos pre pocetka prosle sezone izjavila da ce joj ona biti poslednja i ne mislim da to treba sada milion puta da se ponavlja. Ona ima 30 godina sto je vreme za povlacenje za jednu skijasicu. Sada ce moci svoje znanje da prenese na mlade skijase i mislim da je Nevena vec mnogo naucila od nje. I slazem se da je sramota u kakvoj situaciji se nalazi nase skijanje ali bar Neveni treba dati bezrezervnu podrsku jer to zasluzuje a njeno vreme tek dolazi!

    Veliki pozdrav.
    (Milena, 1. januar 2011 21:37)

    # Link komentara

  3. Slazem se da je trebalo pomenuti ime Jelene Lolovic, naravno.

    Isto tako mislim da bi svet kakav predstavlja Nikol Femija trebalo da bude daleko od sporta i ovakvog sajta, toliko gorcine, zaista nesnosno...
    (realno, 1. januar 2011 12:28)

    # Link komentara

  4. KAKO je moguće i ZAŠTO JE TO MOGUĆE da u tekstu napišete samo "posle povlačenja najbolje srpske skijašice" - ZAR JE BILO TEŠKO DODATI JELENE LOLOVIĆ ? JELENA je zaslužila da joj se bar IME POMENE, puno sebe je uložila a dobila je NOVČANO, MEDIJSKI NIŠTA - za sve te godine na skijaškim takmičenjima medju zastavama zemalja učesnica, zahvaljujući Jeleni Lolović vijorila se ponosno i srpska zastava.

    DA LI JE BILA NA NASLOVNIM STRANAMA, da li ste nas OBAVEŠTAVALI POMPEZNO DA JE ZAVRŠILA KARIJERU, DA LI JE IMA U TV EMISIJAMA, ZNAMO LI GDE JE SADA i ŠTA RADI....????

    NE, NE, NE, NE, NE, NE .....


    E ako je tenis skup sport KOLIKO LI JE TEK SKIJANJE SKUP i PRESKUP SPORT ??? RODITELJI tenis još i mogu da finansiraju, kako tako, ALI SKIJANJE izgleda NE MOGU nikako.

    I ETO, medju toliko srpskih bogataša, medju toliko PREBOGATIH Srba NEMA TALENTOVANOG DETETA za zimske sportove!!!

    KAKO JE MOGUĆE DA SE NEMA para, da država NEMA PARA ZA JEDNU skijašicu nego joj se prekidaju pripreme posle dobrog starta u Norveškoj ???
    (nikol dž.femija, 1. januar 2011 12:24)

    # Link komentara

  5. Srecno Nevena! Mlada si i tvoje vreme tek dolazi, a to si pokazala u Vankuveru!
    (Hermann Maier, 30. decembar 2010 23:37)

    # Link komentara

  6. Sa srecom!
    (Alex, 30. decembar 2010 03:11)

    # Link komentara