Bjelica za B92: Znao sam šta me čeka u Kahi, nisam pogrešio

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica prešao je proteklog leta iz Crvene zvezde u redove španskog šampiona Kahu Laboral. U intervjuu za B92, Bjelica ističe da je zadovoljan svojim izborom, očkuje još bolje igre i veću minutažu, a nada se da će Dušan Ivković ostati selektor Srbije. Bjelica je prokomentarisao predstojeći meč sa Partizanom u Evroligi, ali i igre svog bivšeg kluba.

Aleksandar Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Možda da promenite naslov u..

    "Znao sam šta me čeka u Pioniru, nisam pogrešio"...
    (Alex73, 19. novembar 2010 18:43)

    # Link komentara

  2. Nije greska, ozenjen je.
    (Alek, 17. novembar 2010 01:59)

    # Link komentara

  3. Ови што се исмијавају Бјелици што је ожењен вјероватно нису ни они, и вјероватно су неки уличари који не виде боље сутра и који не знају шта је сврха овоземаљског живота и који не знају да требају мисију обавити, јер таквима је оштећен чеони режањ гдје се налази центар за духовност, морал и вољу...иначе сам Партизановац, али највише ме обрадује кад се неко ожени тј. уда, јер брак и породица су истинско, а не намјенско добро....жив био Немања и Бог те благословио
    (србин, 16. novembar 2010 19:45)

    # Link komentara

  4. "Tu sam sa suprugom, stvarno sam prezadovoljan kako je sve prošlo", ne rayumijem ovaj dio intervjua.alo momcino dodji sebi, sta ce ti supruga na utkamici da je vodis za ruku, sve ti to odvraca paznju d kosarke!
    (milosrs, 16. novembar 2010 19:39)

    # Link komentara

  5. Partizan je veliki klub, a ne Kaha kako to neko dole rece. Sve su to, bar većina, instant ekipe koje uspevaju da se odrze iskljucivo zahvaljujuci parama. Nek zabrane uvoz stranaca i svih tih nazovi velikana ne bi nigde bilo. Na zalost u trci za sto boljim rezultatima to je postala praksa i kod nas u Srbiji. Nuzno zlo, jer nema vremena kao nekada, po nekoliko godina za stvaranje timova. A i kvalitet nam nije kao nekad. Na zalost. Vecina ovih danasnjih velikana je tu isljucivo zahvaljujuci novcu, u manjoj meri i radu. Treba imati respekta, al i mi treba da znamo gde nam je mesto. Dali smo Evropskoj kosarci jedan od najvećih doprinosa kroz istoriju, a danas nas nigde nema, u FIBA su neki Norvežani, Danci, Finci... I Partizan ovo sto radi radi na mišiće, nema tu nikakvog plana kad iz godine u godinu prodaješ po pola tima. Realno u takvoj situaciji, u ovakvoj igri nemaš velikih izgleda. Ceo sistem je napravljen za one sa parama, mi smo tu da statiramo. Poslednji primer je A licenca koju je dobio Prokom. Zar to nije apsurdno. Ne vrednuju sportski rezultati nego nesto drugo. Valjda je u takvoj situaciji jasno svima da je tu sportski motiv u drugom planu. Onda nije cudno da ima faforizovanja ekipa i sl... Dal ijedno takmičenje onda ima svrhu. Neka pobedi najbolji, ali...
    (Baćko, 16. novembar 2010 14:16)

    # Link komentara

  6. Još u sredu da razbiješ grobare i bice sve cool.
    (BBRS, 16. novembar 2010 12:55)

    # Link komentara

  7. Ha ha supruga :) Kakva greska u koracima :)
    (Cicvonja, 16. novembar 2010 12:14)

    # Link komentara

  8. Dobar kosarkas i fino vaspitan momak. Mnoge mladje, a i starije kolege (posebno fudbaleri) bi mogli da iz ovog intervjua nauce kako se realno i s postovanjem prica o vecitom rivalu i o svom bivsem klubu ... Jer ako svako samo "pljuje" po drugom klubu da bi se dodvorio svojim navijacima, onda to samo potpaljuje vatru i nije ni cudo da dolazi do krvavih sukoba, da se vodi pitanje da li derbi moze da se odrzi, da huligani napadnu sportistu itd.
    (Deki, 16. novembar 2010 11:15)

    # Link komentara

  9. Jeste, svuda je bolje nego u zvezdi.
    (pFc, 16. novembar 2010 10:50)

    # Link komentara

  10. samo neka izdrzi duskov tempo na treninzima i nema zime za nemanju,vrlo brzo bice jedan od najboljih evropskih igraca...
    ako su macijauskas,nocioni,spliter,oberto i skola povracali na treninzima kod ivanovica,moze vala i nemanja a nagrada je vrhunska karijera.
    (stefan, 16. novembar 2010 10:41)

    # Link komentara

  11. Ja sam siguran da Bjelica nije pogresio prilikom izbora svog novog kluba, iako sam se nadao da ce da zavrsi u Olimpijakosu. Verujem da ce uz kvalitetan rad kakav sigurno ima u Kahi postati vrhunski kosarkas u naerdnom periodu. Sto se tice utakmice sa Partizanom, on zna vrlo dobro gde dolaze, kakva ih atmosfera ocekuje. Nasi momci uz pomoc navijaca ce nadam se sutra navece da pobede veliku Kahu. Napred Partizan!!!
    (world of basketball, 16. novembar 2010 10:27)

    # Link komentara

  12. ima supruga? :D
    (Dusan, 16. novembar 2010 09:23)

    # Link komentara

  13. Dobar info, smesi se duja iz potaje na Kahu :D
    (KladioniCar, 16. novembar 2010 08:21)

    # Link komentara

  14. A kako je njima to samo oni znaju.
    (Predsednik Kahe, 16. novembar 2010 08:14)

    # Link komentara

  15. "tu sam sa suprugom"...koji šokovi :)
    (cartman, 16. novembar 2010 02:56)

    # Link komentara