Dragan Kapičić za B92: "Kod Ivkovića postoji dobra volja"

Predsednik KSS Dragan Kapičić izjavio je za B92 da su razgovori sa selektorom Dušanom Ivkovićem protekli u pozitivnoj atmosferi.

Kapičić se u Atini sastao sa Ivkovićem, gde je u fokusu razgovora bio rad Saveza, koji bi mogao da utiče na nastavak saradnje sa selektorom.

Kapičić je istakao da je Savezu neophodna pomoć, pre svega finansijska stabilizacija, kako bi Ivković, ali i ostale selekcije, mogle nesmetano da rade.

Miloš Todorović
Pošaljite komentar
  1. Ima volje ali za dedu para nema.....koliko mu samo treba jos.Pod hitno smeniti Kaponju i dovesti mladjeg trenera
    (ofk, 12. novembar 2010 19:06)

    # Link komentara

  2. imati ovakvog trenera i trenere kao i igrače je nešto veličanstveno to je snaga srpske košarke i nek budu uzor i nogometašima i rukometašima da i to dignemo na vrhunski nivo DUDA LEGENDA I HVALA VAM ZA SVE POZDRAV IZ HRVATSKE
    (veli, 12. novembar 2010 18:32)

    # Link komentara

  3. Covece, nadji sponzora za drugu reprezentaciju u drugom sportu po znacaju u Evropi, i omoguci vrhunskom treneru i timu sa renomeom u svakom smislu, da rade.
    Ako Ivkovic ostvari projekat London 2012, kao sto je planirao, na tom konceptu ce reprezentacija imati koristi jos deset godina.

    Ne treba drzava da pomaze vrhunski sport.
    Kakav demagog, neverovatno
    (sasha, 12. novembar 2010 17:18)

    # Link komentara

  4. Trebalo bi od FSS uzeti koji dinar, pošto njima ne smeta što su ih kaznili sa 120000 evra, čak se neće ni žaliti pošto su svesni svoje krivice, oni se rasipaju a ne pokazuje nikakve rezultate, gde je tu logika, užas, tako je to kada je među glavnima prvi srpski bek i prava uzdanica ...
    (Aleksandar Boric, 12. novembar 2010 16:04)

    # Link komentara

  5. Cim Kapicic da ovakvu izjavu, mogu glavu da dâm da Duda definitivno ne dolazi.
    (Stole, 12. novembar 2010 15:33)

    # Link komentara

  6. Coveku trebaju dve A4 strane da objasni nesto sto svi znaju - da nema para. Samo nije rekao zasto KSS nema pare i odakle planira da ih nabavi? I na kraju krajeva, zbog cega je trosio pare na putovanje u Atinu da bi rekao Dudi ono sto on verovatno zna i vidi bolje od njega. Gospodin hoce da ispadne pametan, al ne ume!
    (pFc, 12. novembar 2010 15:32)

    # Link komentara

  7. Covek ocigledno ili ne zna ili nece da radi svoj posao.

    A jezik mu je strava los. "Nije momenat niti tajming". To su dva sinonima, pa je to kao da kaze "nije belo niti belo". I obe reci su tudjice. Nase odgovarajuce reci su "trenutak" i "vreme".

    Jadna li si Srbijo !!!
    (Dijaspora, 12. novembar 2010 15:21)

    # Link komentara

  8. kapičiću bar si ti vrsni poznavalac košarke, zašto moliti ivkovića kad smo došli bez medalje, a tek ona tuča sa grcima je bruka za ivkovića,i još ga grci plaćaju-kada ćete se opametiti braćo grci, a ti kapičiću dovedi selektora i igrače za medalju i ne slušaj ove pojedine naručene komentare.
    (miloš, 12. novembar 2010 14:19)

    # Link komentara

  9. Duda Ivkovic - najbolji trener ikada.
    (Istina, 12. novembar 2010 13:43)

    # Link komentara

  10. A sta ti radis u celoj prici???Jel Ivkovic treba da juri pare za savez?Sto si dozvolio prosle godine da se on prepucava sa Radujkom oko ugovora koji se odnosi na savez?Zato sto si nula i bez ikakvog autoriteta u ovom drustvu.Pusti drugog da radi posao,oslobodi stolicu!!!
    (ko zna,zna, 12. novembar 2010 13:38)

    # Link komentara