Kamui Kobajaši za B92: „Možemo još bolje“

Jedan od vozača u Formuli 1 koji privlači pažnju svojim vožnjama sigurno je Kamui Kobajaši. Mnoge je oduševio na svom debiju u Brazilu prošle godine, a potom i u Abu Dabiju na zatvaranju sezone. Upravo zbog toga dobio je priliku da vozi za Zauber u ovogodišnjem šampionatu i on je koristi. Sa Japancem se na stazi „Hungaroring“ tokom trke za Veliku nagradu Mađarske srela novinarka B92, a on je u ekskluzivnom intervjuu otkrio kako je izgledao njegov put do Formule 1, čemu se posebno raduje do kraja sezone i koja je njegova poruka za sve navijače u Srbiji...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Decko je veliki majstor! Vidim da Zauber dobija velike sponzore, nadam se da to znaci jos bolji bolid za Kamuija u kojem ce tek da pokaze svoje vestine!
    (Kobayashi fan, 14. oktobar 2010 11:23)

    # Link komentara

  2. Кобајаши и Кајзер Созе
    (Маре, 11. septembar 2010 15:30)

    # Link komentara

  3. Legenda u nastanku. Napred Koba!
    (Jo, 5. septembar 2010 23:51)

    # Link komentara

  4. Nisam ni njegov niti bilo čiji navijač ali se pomalo ipak osećam prozvanim, s obzirom da je Kamui pozdravio sve njegove ( a i druge ) navijače i ljubitelje F1. Jednostavno, moram da priznam da je već krajem prošle godine svojim vožnjama pobrao moje simpatije a i ove je jedan od zanimljivijih vozača uz nekoliko zaista dobrih rezultata. Teško je reći kako će teći njegova dalja karijera ali definitivno ima tu potencijala i dobro je da nije završio u suši restoranu. Verovatno i najtalentovaniji japanski vozač koji se pojavio u F1 a od svojih prethodnika je i nasledio nešto od onog pomalo ludog "kamikaza" vozačkog stila.
    (Lerby, 28. avgust 2010 19:42)

    # Link komentara