Petrović: "Nadam se Zvezdinom proleću"

Dupla kruna i dobre partije glavni su ciljevi Crvene zvezde, kaže trener lidera Jelen Superlige Srbije Vladimir Petrović. Prvi test i prilika da pokažu koliko i kako su radili na pripremama, crveno-beli imaju već sutra kada ih očekuje utakmica sa Jagodinom. Petrović ističe da je ekipa odlično radila, ali i da po prvi put nije bilo čak ni verbalnih sukoba među igračima.

Nina Kolundžija
Pošaljite komentar
  1. Bolje se ti nadaj da nedobijes otkaz!
    (Vladan Lukic, 10. april 2010 21:36)

    # Link komentara

  2. Zelim vam da prodjete kao u basketu i vaterpolu!
    (Kosija, 5. april 2010 12:36)

    # Link komentara

  3. Posle ovakve izjave trenera Petrovica o "Zvezdanom prolecu" i ovakvih utakmica prvog kola JSL predlazem da FSS prekine prvenstvo na tri meseca i za sve "PROFI" trenere JSL na Zlatiboru organizuje dodatno predavanje: "Da li smo vas tako ucili ?" sa vise pod tema kao npr.:lopta je okrugla,zasto trcati-nije fudbal atletika,razlika izmedju fubbalera i bandere,predaj loptu protivniku,kako igrati sa napumpanom loptom,trening sa jednobojnim i sarenim cunjevima,naucni aspekt novinskog teksta "U KONTRI",za sve je kriv sudija.........uz obaveznu kotizaciju od 4 777 evra predavaci bi bili oni isti koji su vas i do sada ucili.Mislim da bi posle ovoga nasi "PROFI" "strucnjaci" bili fudbalski obrazovaniji ,klubovi bi ustedeli premije a predavaci bi naplatili svoje "STRUCNO" znanje.Takodje, na terenima bi ojacao koren trave a rukovodstvo FSS bi moglo na miru da pravi spisak za J. Afriku.
    (NOC FUDBALA, 2. mart 2010 00:33)

    # Link komentara

  4. Stara komunjarska postapalica''zvezdino prolece''kada pocinje namestanje,penali,pritsci...
    (ofk, 28. februar 2010 00:35)

    # Link komentara

  5. Moram i ja da vam malo udelim na 2344. Steta je da propadne tako veliki brand! Valjda ce posle ove ispomoci da se barem zadrzi u Evropi barem jedno pretkolo!
    Ceo vas klub me sada podseca na pubertetlije: sve moze, sve hoce, ali zakaze kad je najpotrebnije! Iskustvo je iskustvo. ima da vas naucimo malo takticii didatktici, ehe!!!
    (pfc, 27. februar 2010 08:34)

    # Link komentara

  6. Napred moci, imacete veliku podrsku sa tribina! Pizone, samo nemoj onog Blazica ili Nikolica da stavljas u tim i sve ce biti ok.
    A sa Severa ce se oriti.. "Dok se zemlja oko sunca krece..."
    (Lignjoslav, 26. februar 2010 22:28)

    # Link komentara

  7. Jedino sto ces ti videti jeste gol pod precku Dijare.
    (banjamen, 26. februar 2010 20:31)

    # Link komentara

  8. Duplo više na treningu neko na nečijoj evropskoj utakmici...
    (Zvezda je to..., 26. februar 2010 15:23)

    # Link komentara