Nenad Zimonjić za B92: "Najbolja sezona u karijeri"

Nenad Zimonjić je u 2009. godini u paru sa Danijelom Nestorom nastavio da pruža odlične partije, a kruna njihovih sjajnih nastupa na teniskim turnirama širom sveta je odbrana titule osvojene i 2008. godine na Vimbldonu. U intervjuu za B92 Zimonjić govori o tome koliko je zadovoljan prethodnom godinom, kakvi su mu ciljevi i želje u 2010. godini i kakve rezultate očekuje od ostalih naših tenisera...

Pošaljite komentar
  1. vala svaka cast majstore!!!suvisne su reci
    (gaga, 2. jun 2010 09:44)

    # Link komentara

  2. Zimonjic je car!
    (александра, 22. februar 2010 18:50)

    # Link komentara

  3. Nenad je divan čovjek i sportista!
    (dusanka baljak, 3. januar 2010 13:05)

    # Link komentara

  4. Fantasticni rezultati srpskih sportista. Srbija jedna od najuspesnijih nacija na svetu u sportu generalno a rezultati is prosle godine to potvrdjuju:
    univerzijada, 10. na svetu u drustvu Amerike, Kine, Rusije, Koreje, Britanije, Italije, onda dalje vaterpolo prvaci sveta, kosarka drugi u evropi, medju najuspesnijim u tenisu, Novak za sada treci, Zimonjic odbranio titulu u Vimbldonu i bio najbolji par na svetu u dublu skoro cele godine, Ana prva na svetu, Jelena prva na svetu, Viktor 28., Tipsa moze bolje. U plivanju Higl i Cavic , uspesna kvalifikacija za svetsko prvenstvo u fudbalu i kosarci, pa ostali sportovi na vodi, rukomet, i odbojka i streljastvo. Kako rezultati potvrdjuju u evropi smo zakon! Najvaznije je to sto smo stalno na vrhu i sticemo nova iskustva i idemo u korak sa najvecim svetskim dostignucima i pravimo svetske rekorde, uvek prisutni i sa velikim takmicarskim duhom. Hvala Srbijo!
    (Predrag Pantic, 3. januar 2010 05:24)

    # Link komentara