Henman: "Mari može da osvoji Vimbldon"

Britanac Tim Henman izjavio je da veruje da Endi Mari ima mentalnu snagu da u Vimbldonu osvoji svoj prvi gren slem turnir. Škotlanđanin na turnir dolazi kao treći nosilac. Henman je dodao da će publika u Londonu sigurno biti uz Marija.

Pošaljite komentar
  1. mislim da Henman malo favorizuje Mareja,s druge strane ne vidim ni djokovca kao favorita mislim da trava nije njegova podloga i da se dobro ne snalazi na njoj.Ja bi Federeru dao prednost za lestvicu vise u odnosu na sve mada to ne znaci da nece biti iznenadjenja.Sto se Mareja tice mislim da je previse naduvan od strane medija i sebe samog i nadam se da ce ga Nole dobiti.J a se plasim samo duela sa Fisem jer covek ima strasan servis.Nole uz tebe sam,samo napred
    (nikola- beograd, 26. jun 2009 11:49)
  2. @ Luka: Pa je li, ako je Nole imao srece u Rimu protiv Federera sto je pala kisa,sta onda, posle te kise Federer se naljutio kao malo dete i nije hteo da igra? Federer je i posle kise izasao na teren i nije imao pojma.A ako pricas vec o sreci, Federer je ima i previse, osvojio je i Madrid i Roland Garos, samo zato sto je Nadal bio povredjen, inace bi ga Nadal odrao.Malo iskrenosti nije na odmet!
    (Aco, 24. jun 2009 18:14)
  3. @ bane : opet ti o sreći. Ako ćemo tako, Đoković je osvojio Aopen jer je Fed bio bolestan (sreća?), onda Đoković je pobijedio Feda u Rimu ove godine jer je pala kiša i prekinula meč (sreća?). Malo realnosti i objektivnosti ti ne bi škodilo. Pozdrav
    (Luka, 24. jun 2009 02:30)
  4. Ako je Nole 4-ti nosioc,Endi 3-ci,Fedex 2-gi ko je onda prvi kada rafa nije na turniru?
    (Bojan, 23. jun 2009 05:49)
  5. how yes no (kako da ne)
    (Barca fan, 23. jun 2009 00:54)
  6. Da, da, tj. Yes, yes (but no).
    Kada bi Henman rekao da Mari ne moze da osvoji Vimbli dokle god Nole gazi po vimbldonskoj travi, britanska stampa bi ga pojela i bio bi mu dozivotno zabranjeno da udje na Vimbldon. Pa nije covek lud da kaze sta stvarno misli.
    Ako koza laze, tiket ne laze. Da vidimo koliko je love Henman stavio na Marija a koliko na Noleta.
    I kada smo kod Marija, hteo bih jednom za svagda da rascistim pitanje izgovora njegovog imena.
    Pitao sam licno Sir Sona 007 Konerija kako se prezime tacno izgovora, i bio sam iznenadjen odgovorom. Moze se izgovoriti na vise nacina.
    M*ri je najcesci izgovor, gde je * mukli glas koji se skoro ne cuje,a moze se cuti kao a (Mari) i donekle kao e (Meri, tacnije Maeri). Medjutim, nije bitan izgovor nego receptor, tj usi onoga koji slusa. Zato se mnogim nasim ljudima koji slusaju strane kanale pricinjava da se ime izgovara Marej. Celu pricu je potvrdio Noam Comski koji je bio prisutan razgovoru. Koliko je tema vazna govori i to da Comski privodi kraju knjigu "Jezik i usi" za koju je inspiraciju dobio citajuci sajt b92.
    (Da vidimo tiket burazere, 22. jun 2009 07:55)
  7. Osvojice ga isto tako kao sto si ga ti osvojio! Mislim jako je dobro sto je Nole skinuo sa sebe breme favorita!Stalno se nabija tenzija finala Mari-Federer, a ne vidi se da tu ima igraca koji mogu pogotovu Mareja da skinu i pre cetvrtfinala! Nadam se da do tog projektovanog finala nece doci i da cemo se mi Srbi radovati ponovo!
    Idemo Novak!!!
    (nenad35, 22. jun 2009 07:43)
  8. Ne vidim na osnovu kojih to cinjenica Henman daje ovakvu prognozu. Mareju nece biti nimalo lako da dodje do finala iako mu je kasno odustajanje Nadala otvorilo put kao verovatno nikada u zivotu. Trebace da preskoci mnoge ozbiljne prepreke, naprimer Rodika i Del Potra. I jedan i drugi su tukli Mareja a ovaj potonji ga je oderao nedavno na RG. Ne znaci domaca publika bas toliko da ce ovu dvojicu lako da savlada. Drugi pik Henmana je Federer. Kod njega situacija je relativno cista sve do polufinala ali onda ga ceka tesko iskusenje u liku Novaka Djokovica. I on i Djokovic igraju tenis koji je po kvalitetu znatno iznad tenisa Mareja ili Del Potra. Ovo pogotovo vazi za Grend Slemove. Dakle, tipujem da ce to biti u stvari finale pre finala zbog defektnog zreba. U svemu ce i sreca imati znacaja, s tim da je vec obilato posluzila Federera na mastersu u Madridu i Roland Garosu. Mozda ce ovog puta biti na strani Djokovica?
    (bane, 21. jun 2009 21:26)
  9. Moze da osvoji Vimbldon ali samo u svojim snovima!
    (Silvija, 21. jun 2009 20:24)