1. Срећа за Јовића што га је Мајами покупио пре Денвера, који би га вероватно узео са 30. позиције да је био доступан уместо Ватсона.

    Код Малоуна не би добијао шансу, што се види на примеру Ватсона ни када су три стартера ван строја. А камо ли да би Малоун стартовао са рукијем. Није ни код Сполстре добијао шансу на почетку сезоне, али када су се десиле повреде убацио га у стартну поставу и то на центарску позицију, јер је Адебајо био повређен. Јовић оправдао поверење, играо без треме, искористио шансу и сада добија већу минутажу.

    Да, Јовић био стартни центар иако је тада и ветеран Дедмон био доступан. Дедмон улазио са клупе као резерва Јовићу. Да је Јовић завршио у Денверу, са ким би Малоун стартовао на центарској позицији - са Јовићем или ветераном Џорданом?
    (јд123, 23. novembar 2022 10:48)

    # Link komentara

  2. Bice Jovic velika zvezda u NBA, samo polako….ima minutazu, jos da namesti ruku…u drugoj sezoni ce krenuti punim parom.
    (sasa the king, 22. novembar 2022 17:41)

    # Link komentara

  3. Kajl Lauri objasnio zašto mnogi evropski igrači stagniraju i nazaduju u NBA iako su često mnogo obrazovaniji po pitanju košarke. Bjelica je tipičan primer, tek su ga u GSW koristili na pravi način...
    (ko ne pamti iznova proživljava, 22. novembar 2022 16:31)

    # Link komentara

  4. A Lauri mu savetuje da čoškari, čeka na poneki šut i gleda kako on i Adebayo igraju sa loptom?!?
    (Milan11, 22. novembar 2022 16:11)

    # Link komentara