1. "babic krivac za gol. kakva korektna partija???..
    (singe,"
    Sta je Babic kriv? Igrac okrenuo Mitrovica i krenuo sam prema golu. Ili da ide na njega ili da ga ostavi samog 1 na 1 sa golmanom. Uradio je igracki i krenuo prema njemu..
    (nele, 27. septembar 2022 19:33)

    # Link komentara

  2. Sa Piksijem, imamo napad što nam je bila slaba tačka, godinama. Odbrana je i dalje rovita, loše organizovana. Znači raditi na tome i na realnosti .. "kapiten je, gle čuda, imao JEDNU "asistenciju", na celom meču !?, a realno superMITROVIĆ je jurio za tom loptom, pronašao ju je i na njemu svojstven način, poslao u mrežu. Uvek je bilo, da stvaramo famu oko jednog igrača, koji to, ustvari, nije - mislim na Tadića.
    (nikola, 27. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  3. Piksi je zaista uradio veliku stvar, ulio je momcima samopouzdanje, igra lep fudbal i timove koji odigraju loše žestoko kažnjava.
    Medjutim, veliko je pitanje imamo li mi kvalitet za ovakav fudbal protiv ozbiljnih reprezentacija. Kad-tad, problemi u odbrani i sredini doći će na naplatu. Tim koji bude sposoban za presing, praviće nam velike probleme. Vidi se da neki uigran sistem nemamo, opasni smo samo kad protivnik pusti da imamo po tri-četiri kontakta sa loptom i vreme da napravimo akciju. Čim nas stisnu, odmah problemi. Danska je bila odličan primer.
    SP je za dva meseca, vrlo blizu a mi nemamo sistem igre protiv jakih timova. Portugalija se dešava jednom u deset-petnaest godina, sledeći meč s njima biće agonija.
    Ali, nema veze, ja sam zadovoljan i plasmanom na SP i šansom da udjemo u A grupu Lige nacija. Sve drugo bio bi nevidjen uspeh.
    (Mali Hijavata, 25. septembar 2022 09:02)

    # Link komentara

  4. @abv: Lep predlog, ali o tome ne odlučujemo mi, već idioti.
    (FSS, 25. septembar 2022 08:55)

    # Link komentara

  5. Molim FSS da svaki sledeci put kada igra reprezentacija opet dozvole samo deci do 14 ili 16 godina da dodju na tribine.
    Cisto, prelepo, nevino navijanje....a ne divljanje idiota
    (abv, 25. septembar 2022 08:36)

    # Link komentara

  6. Al će nas neko unakaziti sa ovakvom odbranom.
    (Nenad, 25. septembar 2022 08:11)

    # Link komentara

  7. Srbija ne igra sistem to je igra na inspiraciju. Ko je zadnji centralni igrač ? Slabosti odbrane su vidne tu nema plana igre. Živković nema proboj na desnoj strani niti pomoć za pas igru. Kostić ne zatvara levu stranu kordinisano za zadnjim levim. Igra se sa Sergejem u dubinu nema prenosa lopte sa jedne na drugu stranu.

    Selektor je pozvao Mitrovića iz zvezde a ne Lazara Samardžića iz Udinezea zašto bi on kao mnogo bolji igrač od Mitrovića čekao poziv do sledećeg Marta ?

    Ako se ne reše ovi vidni problemi nemamo šansi na svetskom prvenstvu. Gledao sam Hrvatsku oni su ponovo kompaktan tim sa sistemom igre, i sjajnom odbranom.
    (Vojislav, 25. septembar 2022 08:11)

    # Link komentara

  8. Igramo lepo. Svi se nadamo da cemo posle 24 godine konacno proci grupu na svetskom. Ipak, ako kojim slucajem ispadnemo u grupi (sto je vrlo moguce i u javnosti ce biti okarakterisano kao neuspeh), Stojkovic bi morao da ostane selektor i da izgura i kvalifikacije za evropsko (vec smo napravili isth gresku sa Anticem).
    (Wabbit, 25. septembar 2022 08:08)

    # Link komentara

  9. @(slaninar ns, 24. septembar 2022 23:59)

    Čovek je samo napisao da treba biti realan. Tadić je duša ovog tima ali i on je čovek i desi mu se nekad da nije na nivou na koji nas je navikao i nema razloga da se to prikriva jer mu niko normalan neće 6ameriti na lošijoj partiji...
    (kamo dalje rođače, 25. septembar 2022 08:07)

    # Link komentara

  10. babic krivac za gol. kakva korektna partija???

    vanja golman barem 5 lopti lose ispucao. o cemu pricas ti brate???
    (singe, 25. septembar 2022 08:03)

    # Link komentara

  11. Polako sa hvalospevima.
    Mnogo rupa smo imali u odbrani, sredina kako tako. Da nije bilo nabacivanja Mitru na glavu bilo bi cupavo.
    Treba jos puno uigravanja, ali definitivno se kod ove ekipe vidi zelja za razliku od mnogih ranije. Zato ih mnogo postujem i nadam se dobrim igrama u Kataru
    (abv, 25. septembar 2022 08:02)

    # Link komentara

  12. Da li si ti gledao utakmicu? Sergej je odigrao za deset. Brutalna partija.
    (Dragi, 25. septembar 2022 07:55)

    # Link komentara

  13. Znaci u odbrani na SP ce igrati Milenkovic, Veljkovic i Babic
    (as, 25. septembar 2022 07:46)

    # Link komentara

  14. Prava je stvar zadržati piksija i nakon 3 poraza ili knekog kiksa od Malte.
    Da piksija zadržimo 5 godina na klupi.
    Ništa nam rotacije trenera i pritisak nisu doneli. Setite se perioda posle Antica i Muslina
    (koliko, 25. septembar 2022 07:36)

    # Link komentara

  15. Pali, NOR, SWE, DEN.
    3:0 za Balkan. Ne znam zašto, ali mi nekako drago.
    (Samo kazem, 25. septembar 2022 06:39)

    # Link komentara

  16. Zaista želim da verujem da Srbija može barem do 8 najboljih na svetskom prvenstvu...ali, pre neko veče sam gledao meč Poljska-Holandija i dugo pratio kretanje i pas-igru, gde Holanđani za celo poluvreme u pas igri nemaju više od dva dodira, a često samo jedan, a lopta sve vreme ide napred...pri tom, igraju protiv Poljske koja nije slabija od nas, a možda je i bolja. I onda pomislim da je i ulazak u 1/8 finala premija...
    (daj, bre!, 25. septembar 2022 05:46)

    # Link komentara

  17. In Pixy we t r u s t....
    (MD, 25. septembar 2022 01:47)

    # Link komentara

  18. S.Milinkovic-savic je odigro jako dobro. Steta sto njegov odöican pas vlahovic nije pretvorio u gol. Znam da cu sada dobiti mnogo minusu, ali nijedan nas golman mi ne uliva poverenje. Dok je branio stojkovic se desavalo da izvucemo na nekoj utakmici bod zahvaljujuci njemu. Taj utisak nemam ni kod jednog od nasih golmana. Kostic i zivkovic/lazovic su dobro pokrivali njihove strane kada su svedjani napadali. U odbrani je s.mitrovic redovan kiks igrac. U napadu je mitrovic ponovo bio odlican.
    (Dalibor79, 25. septembar 2022 01:43)

    # Link komentara

  19. Izvinite… još jedna stvar: Ja se ne sećam ovako mator kada je Srbija/SRJ/SCG/SFRJ ikada igrala sa 2 cenarfora kao mi danas… Bravo Piksi! Pa neka i gubimo ali da se “pobijemo “ za gol više!
    (Blek - Chicago, 25. septembar 2022 00:35)

    # Link komentara

  20. Nabrojite zadnjih 5 selekrora i uporedite sve njih zajedno sa Piksijem. Eto to je razlika.
    (Blek - Chicago, 25. septembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  21. @nemanja

    Ti u pobedi od 4-1 nad ozbiljnom reprezentacijom teraš neku ličnu pravdu i vidiš samo loš meč Dušana Tadića. Okej loš je bio i šta sad? Jel to briše sve urađeno do sad? Da ga klupiramo 5 utakmica za kaznu, a da igru kreiraju Lukić, Račić i Maksimović?

    Neverovatan mentalitet. I Dejan Stanković nekada kao i Tadić sada su jako bitni igrači i imaju zaslužen privilegovan status. I pored nekih loših mečeva. Pravi kapiteni, borci, prirodne vođe na terenu. To igrači znaju između sebe, ali ne i svi kompleksirani pojedinci. Takvima džabe i da igramo finale SP.
    (slaninar ns, 24. septembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  22. Dobrs utskmics i to u trenutku kad Vlahovic i Tadic nisu bas u nekoj sjasnoj formi . Ali , vazna je zelja i trud , a to se kod obojice dalo primetiti . Mitar je definitivno car , nemam reci .
    Po meni , bez obzira na to sto se sve zavrsilo ok , mi u odbrani jos uvek imamo problema i to bi morali rsiti do pocetka SP .
    Imamo problem i kad nam odigraju presing , kad izadju visoko i pritisnu nasu zadnju liniju ...sa tim i da Vanja ima ozbiljan problem kad mu se vracaju lopte na levu nogu .
    (steva, 24. septembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  23. Babic, Sergej i Mitar najbolji by far
    (Messi legenda, 24. septembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  24. Tadic ima isti tretman u medijima, kao nekada Dejan Stankovic.. kada je los, onda se izvlace iskljucivo neke pozitivne stvari, nikada cak ni blaga kritika.. covek imao jedan dobar korner, upropastio nekoliko dobrih situacija nekim smusenim pokusajima lobova odbrane svedjana i dosta netacnih pasova pred kaznenim protivnika..
    sa druge strane sergej dirigovao sredinom, odigrao sigurno i dominantno i za njega se kaze 'mogao je da bude kreativniji'..
    (nemanja, 24. septembar 2022 23:34)

    # Link komentara

  25. Darko Lazović uporan ,pokretljiv,asistencija iz snova,mnogo bolji od Nišlije.
    (misko, 24. septembar 2022 23:25)

    # Link komentara

  26. Šta reći osim Bog blagoslovio brata Mitra i dabogda isto ovako rešetao do penzije.

    Velika šteta za Serđov karton. Igra sjajno, previše je važan za tim a Duća još nije u svom ritmu. Probao bi sa Ilićem u Norveškoj, treba nam kontrola lopte i siguran pas. Babić sasvim korektan, pokazao da je napredovao u Španiji i da može biti opcija. S. Mitrović mora da se škartira, čovek je hodajući kiks i nesreća. Hrabro u Norveškoj, na pobedu!
    (zvezdale, 24. septembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  27. Svako od nas voli da uživa, prosto da mu bude lepo i da se opusti malo, a da pritom oseća zadovoljstvo. Da se ne smori, da ne bude odurno, tromo.
    Piksi, znalo se, ima igru u malom prstu, i to onu najlepšu za navijačko oko!
    Napadaj dok traje tekma, svo vreme. Igraj unapred, sa lepim dodavanjima, utrčavanjima, asistencijama. Dinamika i guranje unapred, ofanzivno opredeljenje čini nas atraktivnim timom!
    Da, uvek će biti i nepreciznosti i grešaka, ali kičmu i filozofiju Piksi neće menjati.
    Siguran sam, ako bude gubio dva nula od Brazila pored Vlahovića i Mitrovića u igru će ubaciti i Jovića, trećeg špica!
    Neće kalkulisati nikada.
    I oseća se da imamo još rezervi u timu, da nismo još dali sve od sebe, a naravno ako još malo odbranu doteramo ozbiljan rezultat možemo da napravimo, ali bude li igrao na gol više i u Kataru Piksi će od nas da napravi najatraktivnijom ekipom grupne faze takmičenja!
    (Aragorn, 24. septembar 2022 23:21)

    # Link komentara

  28. U odbrani Babić bez konkurencije najbolji.Kako je dobro izgledala odbrana bez Pavlovića.
    (misko, 24. septembar 2022 23:20)

    # Link komentara