Edvards kažnjen zbog homofobije

Košarkaš Minesote Entoni Edvards kažnjen je sa 40.000 dolara zbog homofobnih izjava u video snimku objavljenom na društvenim mrežama, saopštila je NBA liga.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. I Jokic je kaznjen jednom zbog toga. Upotrebio je izraz ,,homo” prilikom intervjua u opisivanju kako je igrao Denver. Iako je logicno zasto ste preneli tu vest svojevremeno o Jokicu, nejasno mi je zasto je to toliko bitna vest kada je Edvards u pitanju. Vecina gradjana Srbije je pokazala svoje misljenje o tome da li tu pojavu u drustvu smatra bolescu ili manjinom. Ta pojava ne bi trebalo da gleda samo svoje interese, vec i to sto je zbog insistiranja na odrzavanju neceg nezeljenog doslo do sukoba (verbalnih i fizickih) po celom Beogradu, u kojima je tesko povredjen jedan policijski sluzbenik. Ako jedan covek dozivi takvu povredu, to je dovoljan znak da navedena manifestacija nije trebalo da se odrzi. Pored toga, neverovatno je skupo bilo obezbediti tu manifestaciju, a pojedini ucesnici manifestacije su izvrgavali ruglu pravoslavlje i pravoslavne objekte. Ako hocete da budete deo nas, gledajte da ucinite nesto korisni za drzavu, da ustedite neki novac, da ucestvujete u humanitarnim akcijama, da ne pokusavate da se rugate nasim tradicionalnim vrednostima. Mozda tako i uspete da budete prihvaceni jednog dana, ali samo mozda. Ovako nikada necete. Vecina moze samo da trpi i da se nervira zbog vas. Ovo drustvo vas nikada nece gledati sa simpatijama.
    (Srdjan, 21. septembar 2022 06:30)

    # Link komentara

  2. Ovo ima 21 godinu?
    (Kačanga, 21. septembar 2022 04:22)

    # Link komentara

  3. I treba, neka je.
    (Vajldkardsi se od sada zovemo, 21. septembar 2022 00:42)

    # Link komentara

  4. A zašto je problem imati mišljenje drugačije od onog što se očekuje, pogotovu ako je neko zaista ubeđen u isto? Ne vole svi gejeve i to je ok. Ne treba ih satanizovati, ali možeš da ih ne voliš. Neko voli pečenje, a neko je vegan, i oba imaju podjednako ispravne i jasne stavove za njihov izbor. Lepota je u tome što smo različiti, živele razlike
    (Aleksandar, 21. septembar 2022 00:34)

    # Link komentara