1. Erakovic nedorastao vecim utakmicama i ozbiljnijim protivnicima. Milunovic, sta reci, bolje da smo kupili jasenov balvan u sumi. Rodicu se vrv jos vrti u glavi. Dzaba odlican napad.... Kanga i Kangva, bez defanzivnog veznog, ne biva.
    (Neko iz mase, 18. avgust 2022 08:38)

    Slažem se, ali za Erakovića nisi u pravu. Problem je u Stankoviću, taman je krenuo da napreduje u tandemu sa Dragovićem i onda ga trener gura desno da bi bilo mesta za Milunovića. Druga greška trenera je što su zajedno Kangva i Kanga. Kangva je brži, ima ga svuda, grešio je jer je ostatak sredine stajao i sav pritisak bio je na njemu. Kanga jeste dao gol, ali je bukvalno stajao i šetao po sredini, umesto njega mora Sanogo. Hitno mora desni bek da zaigra, za vezaru Rodića nemamo zamenu, a Milun i Kanga na klupu. Takodje, Kataija bi često menjao sa malim Mitrovićem. Dečko ima talenta, mora samo da dobije na snazi i da neko ozbiljan radi sa njim individualno na šutu, centaršutu i pasevima.
    Jači tim ima da nas razbuca.
    (Mali Hijavata, 18. avgust 2022 14:12)

    # Link komentara

  2. Da li će se ikada desiti da igrač izadje sam pred novinare, trenera, upravu i kaže "hvala vam ljudi, narode, ali nisam ja za ovaj nivo, star sam, spor, mladji dolaze i td i td" isto važi i za još par igrača, naročito koji misle da su nedodirljivi,a kao vole klub i Zvezdu.
    (Ringišpil, 18. avgust 2022 13:29)

    # Link komentara

  3. Erakovic nedorastao vecim utakmicama i ozbiljnijim protivnicima. Milunovic, sta reci, bolje da smo kupili jasenov balvan u sumi. Rodicu se vrv jos vrti u glavi. Dzaba odlican napad.... Kanga i Kangva, bez defanzivnog veznog, ne biva.
    (Neko iz mase, 18. avgust 2022 08:38)

    # Link komentara

  4. Erakovića prebaciti na levog beka a Roda nek' odmori dobro ga je provozao Haziza sinoć...a na desnog beka staviti Ohija...i prolazimo.
    (Kad nemaš nijednog beka, 18. avgust 2022 07:36)

    # Link komentara

  5. Veceras je bio dobar, ko god iole zna nesto o fudbalu to ce reci. Erakovic je isto korektno odigrao ali je kod prvog gola fizicki inferioran bio u odnosu na crnca I ovaj ga je bukvalno oduvao.
    Sredina terena je podbacila, tu ce biti kljuc utakmice I u BG, tu mora puno bolje.
    (Neso BL, 18. avgust 2022 07:27)

    # Link komentara

  6. milunovic totalni promasaj,kad imamo kvalitet kolko tolko ,ukanali nas uprava ovim pojacanjima ba zalasku karijete. setimo se Boacija kad su ga vratili. katai prespor,jes da ima tehniku
    (filipovsky200, 18. avgust 2022 07:07)

    # Link komentara

  7. Мркела иди у пензију доста си нас мучио. Плату примаш посао нити знаш нити радиш.
    (more su koke, 18. avgust 2022 04:23)

    # Link komentara

  8. Nazalost, Djed je ispod potrebnog nivoa...isterao je Erakovica sa njegove pozicije, previse duela gubi, a sto se dodavanja tice reci nemam, apsolutno nedopustiva nonsalancija, konstantno gresi, svako njegovo pogresno dodavanje je bila sansa za Haifu. Daleko ispod potrebnog nivoa...

    Uopste, za ovu koncepciju rivala, nepotreban je - sa Pjeroom moze i Dragovic da se rve, svi ostali igraci su im lagani, bez neke posebne visine, Erakovic bi vise odgovarao, mladji je, brze reaguje i ne filosofira kad ima loptu u nogama.
    (One night in May, 17. avgust 2022 23:57)

    # Link komentara

  9. Dobar Milun večeras.
    (zex, 17. avgust 2022 23:31)

    # Link komentara