Micić: Ovo nas čeka na Evrobasketu

Plejmejker Srbije Vasilije Micić je bio važna karika u timu Svetislava Pešića u meču protiv Slovenije u kom je doživljen poraz rezultatom 97:92.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Dončić uopće nije odigrao dobru utakmicu. Znao je srljati iz greške u grešku u serijama..
    (zoran, 18. avgust 2022 10:00)

    # Link komentara

  2. Imamo trenera sa autiritetom koji ne dozvoljava javašluk i to je super. Podelio uloge, a precrtao one koji bi igrali solo košarku. Podrška za Pešića i momke.
    (budimo realni, 18. avgust 2022 08:44)

    # Link komentara

  3. Toliko šuteva koliko je Teo pogodio u zadnjim sekundama, bilo je bar troduplu tih kojih je i promašio. Prva prava utakmica, protiv dobrog protivnika. Nije bilo loše.
    (Katalonec, 18. avgust 2022 07:25)

    # Link komentara

  4. Svidja mi se ova kuknjava sto su vas dobili ponovo slovenci i to bez Dragica ali vama vjerovatno vise nedostaje ovaj Milutinov inace bi ovi slovenci lagano pali.
    (classic, 18. avgust 2022 07:24)

    # Link komentara

  5. Puna podrska momcima,kao i uvek sam uz nase do kraja ma sta uradili na bilo kom takmicenju...Ali od onakvih sutera kao sto su bili Stojakovic,Danilovic,Djordjevic,Gurovic dosli smo da nemamo ni jednog pravog snajpera u reprezentaciji(osim Bogdana koga nema trenutno) i to me plasi malo pred ovo EP i kvalifikacione utakmice...
    (pejafan, 18. avgust 2022 00:46)

    # Link komentara

  6. Latro
    Oduvek UZASAN u odbrani, davi loptu, a i Vasa je vec nekoliko godina bolji od njega. A i ne znam otkud ta glupost da bas PG mora da resava...
    (Kozuki Oden, 18. avgust 2022 00:13)

    # Link komentara

  7. Čini mi se da Srbija nema pleja koji bi preuzeo stvari u svoje ruke kad se lomi i kad se rješava meč. To je bili đorđević i teodosić je mogao biti taj. Ovo je pripremna utakmica ali kako reče vasa on bolje ne bi odigrao ni na 5akmičarsku. U odbrani se nihe vidio, primio je par blokada iz kojih se razvila kontra, nemamo pleja sa mu.ima u ovom sastavu. Velika greška odbijenica za tea. Teo je idol mladima kod nas i u okruženju zbog lepršave igre i zbog toga jer zna preuzeti igru na sebe kad se lomi meč.
    (Latro, 18. avgust 2022 00:06)

    # Link komentara

  8. čeka te prvo Grčka i Turska da ideš na SP, Teodosic je Jordan za tebe.
    (rbc, 17. avgust 2022 23:55)

    # Link komentara

  9. Za prvu pripremnu lično sam zadovoljan. Falili su Gudurić i Milutinov baš jako, sa njima dvojicom bi pobedili ove, mada nije ni bitno.

    Sviđa mi se Karijeva jednostvna igra, osnova Jokić-Micić uz 2 komadosa Kalinu i Luču. Lopta fino kruži, dosta livade i blokada, bez gomilanja visokih. Čak i Vanja Marinković i ako lošeg šuta može da igra dobru odbranu, ima najduže ruke od bekova i može biti od koristi. Nedović će namestiti šut i biće dobar vođa druge petorke. Deki Davidovac je suvo zlato i molim se za njega u 12. To što može ta prepametna glava, to je čudo. Bićemo dobri.
    Verujte starom liscu, nije još izvetrio.
    (basketaš, 17. avgust 2022 23:26)

    # Link komentara

  10. Pa, da su pogodili dve, tri trice u zadnjih 15 min. bila bi lagana pobeda. Ali ok, pripremne utakmice. Prelazna ocena za sve, Micić na mišiće, a negativna za smešan šut Nedovića. Jedino je dobro što teško da može da ponovi ovakvu utakmicu. Imamo solidan tim, koji može da iznenadi, ako se zadrži hladna glava. Previše želje dovodi do grešaka u afektu, samo mirno momci i odlični ste. Napred Srbija !
    (vlasta74, 17. avgust 2022 23:22)

    # Link komentara

  11. Sa Micicom kao prvim plejom Srbija se nece NIKADA domoci visokog plasmana na bilo kojem sampionatu,niti je kada odigrao niti ce odigrati utakmicu za reprezentaciju
    (celinc, 17. avgust 2022 23:22)

    # Link komentara

  12. Iskreno odlicna igra, steta za domacinsko sudjenje i sto su ona dva cara (Nedovic i Vanja) sutirali 1/100 trojke. Ovo bi moglo da bude veoma dobro, svidja mi se sto svi komuniciraju i pricaju o tome sta i kako raditi (i igraci na klupi i ovi na parketu).
    (Kozuki Oden, 17. avgust 2022 23:21)

    # Link komentara

  13. Dali neko zna jesmo li imali i jednu pobjedu sa Vasilijem u reprezentaciji?
    (Istaprica, 17. avgust 2022 23:21)

    # Link komentara

  14. Ma problem je samo ko ce tebe da menja kad izadjes.Nedovic ocajan, ne snalazi se.Inace celokupni utisak je pozitivan.Fale Guduric i Milutinov dosta....
    (Danilo, 17. avgust 2022 23:16)

    # Link komentara