Di Marija ide u Juventus

Argentinski fudbaler i igrač Pari Sen Žermena Anhel di Marija blizu je prelaska u Juventus, preneli su danas italijanski mediji.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Dzaba im sve ako su oterali Dibalu.
    Da je Dibala tu, e to bi onda vec bila druga prica. Dibala, Di Maria, Vlahovic.. dovoljno.
    (Bane, 18. maj 2022 11:55)

    # Link komentara

  2. @Chodex
    Au covece koji si ti fan Di Marie.
    (Sportista, 17. maj 2022 21:42)

    Ne, samo dugo pratim fudbal, veoma ga dobro razumem i realan sam...
    (Chodex, 17. maj 2022 22:48)

    # Link komentara

  3. Pa koji će nam? Jel se ovo zove podmlađivanje ekipe???
    (Marko, 17. maj 2022 22:02)

    # Link komentara

  4. @Chodex
    Au covece koji si ti fan Di Marie.
    (Sportista, 17. maj 2022 21:42)

    # Link komentara

  5. Chodex, SMS nece preci u juventus, a vrlo tesko da ce i Gundogan doci mada nije nemoguce. Gundogan, Matic, Pogba, Di Marija i jos najmanje jedno krilo jer im odlaze i Dibala i (najverovatnije) Bernardeski, a znamo da je vec otisao Kulusevski, ali, mozda i jedan stoper iako oni uvek imaju igrace koje su dali na pozajmicu i mogu tako da se popune.
    (Pirotehnicar, 17. maj 2022 18:17)

    Ali i uz ovu, gore nabrojanu cetvoricu, uz jedno top krilo, i postojece igrace, bili bi tim koji moze svakome u Evropi na crtu, totalno ravnopravno... I jos jedan CB, obavezno... Em zbog godina i forme postojecih, povreda, plus sto De Liht nikada nije i nece ispuniti ocekivani potencijal, on me po tome neodoljivo podseca na Umtitija iz Barse... Bas u Ajaksu ima onaj strasno talentovan klinac, videcemo... Ali zao mi je i Ajaksa, toliko bisera izbacuju, ali sve im konstantno uzimaju... Samo su Rajkard, Van basten i meni omiljeni Gulit ostali u Ajaksu da osvoje LS, pa posle otisli...
    (Chodex, 17. maj 2022 20:26)

    # Link komentara

  6. Chodex, SMS nece preci u juventus, a vrlo tesko da ce i Gundogan doci mada nije nemoguce. Gundogan, Matic, Pogba, Di Marija i jos najmanje jedno krilo jer im odlaze i Dibala i (najverovatnije) Bernardeski, a znamo da je vec otisao Kulusevski, ali, mozda i jedan stoper iako oni uvek imaju igrace koje su dali na pozajmicu i mogu tako da se popune.
    (Pirotehnicar, 17. maj 2022 18:17)

    Potpuno se slazem u svemu sto si rekao, a sa Di marijom imaju reseno desno krilo, ali svakako im treba jos jedno top krilo... U Barsu ce, nadam se, doci Antony iz Ajaksa, tako da Juve moze da dovede Rafinhu iz Lidsa ili Dembelea, ako ga Barsa proda, sto bih ja voleo... Voleo bih da Antony ode u Barcu, rafinha ili Dembele(jako tesko zbog plate) u Juve- ali mislim da je Rafinja bolji igrac i sto je najvaznije, kao i Antony, mnogo ce napredovati, dok ce Dembele stagnirati(i ovako je nedorecen igrac, odlican, ali mu fali zadnja cigla u konstrukciji da bi bio konstantna top klasa, sto nikada nece biti)ili ce cak nazadovati... A sto se tice milinkovic- Savica, ovaj italijanski novinar, koji ima najpouzdanije informacije, ne mogu da se setim sada kako se zove, ali svi znaju o kome pricam, e on je rekao da je >Sergej jako blizu Juvea... Mada bih ja vise voleo Sergeja u Engleskoj... Bilo gde, samo ne u Real, PSŽ ili Newcastle...
    (Chodex, 17. maj 2022 20:19)

    # Link komentara

  7. Dmitrovic Nastasic Bonuci Milinkovic Gudelj Pogba Matic SMS Chiesa Mitrovic Vlahovic. I naravno Piksi kao trener. Skromnost je vrlina.
    (Jna, 17. maj 2022 20:19)

    # Link komentara

  8. Chodex, SMS nece preci u juventus, a vrlo tesko da ce i Gundogan doci mada nije nemoguce. Gundogan, Matic, Pogba, Di Marija i jos najmanje jedno krilo jer im odlaze i Dibala i (najverovatnije) Bernardeski, a znamo da je vec otisao Kulusevski, ali, mozda i jedan stoper iako oni uvek imaju igrace koje su dali na pozajmicu i mogu tako da se popune.
    (Pirotehnicar, 17. maj 2022 18:17)

    # Link komentara

  9. Di maria,pogba i gundogan. Ako bi to uspjeli i prodali 3-4 panja koja imaju trenutno bili bi vrlo konkurentni za sve trofeje
    (Cetko, 17. maj 2022 16:55)

    Bravo, potpuno se slazem, ova trojca su izuzetni igraci, ali ja uvek prednost dajem Gundoganu i Di Mariji, jer imaju veci talenat, kompletniji su fudbaleri i konstantniji od Pogbe... takodje, prednost u odnosu na Pogbu dajem i nasem Milinkovic-Savicu, jer je takodje kompletniji igrac i konstantniji u pruzanju partija na vrhunskom nivou od Pogbe... pritom ne umanjujem kvalitet Pogbe, jer je i on top klasa evropskog fudbala, ali se nadam da ce doci sva cetvorica, jer bi ova cetvorica, uz Matica, predstavljali pravi bedem defanzivno(posebno Matic, Sergej, Pogba i Gundogan), a ofanzivno, to bi bilo velicanstveno i svakome na svetu bi mogli na crtu lagano... Sa tim, sto sam siguran da Alegri nece biti toliko otvoren da dozvoli da igraju i Kijeza i Vlahovic u isto vreme na terenu, sto je greh prema fudbalu!!!! Vlahovic i Kijeza su dva, po stilu, totalno drugacija igraca, koji bi se sjajno uglopili i bili verovatno i najbolji tandem u Evropi(po meni sigurno najbolji)... Samo im trebaju utakmice da se skapiraju i bili bi nezaustavljivi!!!!!
    (Chodex, 17. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  10. Potcenjen igrač. Bio je ponajbolji u Realu. Nosio je i Argentinu jedno vreme, pogotovu na svetskom prvenstvu gde Mesi baš i nije blistao. Mogao je da postigne mnogo više i u Parizu, ali nije dovoljno veliki za njih izgleda. Sjajan igrač.
    (Radule, 17. maj 2022 16:24)

    Bravo za komentar od reci do reci, sve si u pravu!!!! Posebno za ovo da je bio najbolji u Reau, gledao sam svaku utakmicu i on je bio taj koji je organizovao igru uz Xabi Alonsa, koji je probijao i davao neverovatne pasove po zemlji u prazan prostor, kao i najbolje centarsuteve u Evropi u to vreme i namestio je Kristijanu vecinu golova... Kristijano je poludeo kada je glupi Perez odlucio da ga proda, jer mu je di Marija po utakmici namestao 4-5 stopostotnih prilika, svaku tekmu, svako kolo... Bio je u top 2 igraca Reala sve vreme igranja tamo... Samo bih dodao da Di Marija nije vukao celu Argentinu na jednom,nego na dva svetska prvenstva i 4 Copa Amerike.On je uvek bio taj koji je najvise radio,plus sto ima neverovatne fudbalske kvalitete i talenat.Ovo pricam kao lik koji je jos dok Messi nije debitovao za Argentinu i Barsu,pricao da ce Messi biti najbolji fudbaler svih vremena i ubedljivo najtalentovaniji koji ce se ikada roditi.Znaci nisam zaljubljen u Di Mariju i ne preterujem, nego je to realnost.Di Marija ce,kada zavrsi fudbalsku karijeru ostati jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala.Ne top 5 ili 10,ali top50 najboljih igraca ikada.Ljudi ne shvataju kolika je on legenda i neverovatan fudbaler.
    (Chodex, 17. maj 2022 17:43)

    # Link komentara

  11. Da...Di Marija je 1988.godište. Znači punih 34. Biće tu na našu veliku radost još 3-4 vrhunske sezone.
    (arhitekt, 17. maj 2022 17:41)

    # Link komentara

  12. Nesumnjivo da se radi o igraču top klase. Mislim da će njemu biti lakše u Juventusu nego u PSŽu jer je Parižanima sve vreme mač iznad glave, teret iz sezone u sezonu sve veći jer CL izmiče godinama bez obzira na milijardu i kusur eura koje su (bačene?) potrošene na dovođenje najboljih igrača sveta. Svi odavno znamo da najbolji igrači NE čine ujedno i najbolji tim, dokaz je i tim iz Pariza. Pitanje za kraj : koliko godina ima Di Marija? Meni se čini da igra vekovima...
    (arhitekt, 17. maj 2022 17:39)

    # Link komentara

  13. Di maria,pogba i gundogan. Ako bi to uspjeli i prodali 3-4 panja koja imaju trenutno bili bi vrlo konkurentni za sve trofeje
    (Cetko, 17. maj 2022 16:55)

    # Link komentara

  14. Potcenjen igrač. Bio je ponajbolji u Realu. Nosio je i Argentinu jedno vreme, pogotovu na svetskom prvenstvu gde Mesi baš i nije blistao. Mogao je da postigne mnogo više i u Parizu, ali nije dovoljno veliki za njih izgleda. Sjajan igrač.
    (Radule, 17. maj 2022 16:24)

    # Link komentara

  15. Juve baš voli da dovodi istrošene igrače. A najviše od svega vole da ih potpišu bez obeštećenja. Uprava baš loše radi što se toga tiče, kanal..
    (zvezda to je tim, 17. maj 2022 15:27)

    kakva greska neiskustvu... Di marija nije nikako istrosen igrac, sto ce i pokazati, ako dodje u Juventus... Psž je izuzetno losa sredina za fudbalere i vecina njih je tamo ili stagnirala ili upropastila karijere... garantujem, da ako dodje u Juve, da ce Di Marija igrati na top nivou, mnogo bolje nego u Psž- u , gde je opet bio jedan od cetvorice najboljih... Ako dodje u Juve, bice ne samo jedan od glavnih igraca u timu, nego i jedan od najboljih u Seriji A, sigurno.....
    (Chodex, 17. maj 2022 16:24)

    # Link komentara

  16. Scesni- Kvadrado, De Liht/Bonuci, Milenkovic, Aleks Sandro- Artur (Zakaria), Rabio/Matic- Di Maria, Pogba, Kijeza- Vlahovic. Ostali: Perin, Danilo, Rugani, Pelegrini, Lokateli, MekKeni, Morata, Kean, Zorz.

    I opet Milan propusta priliku da dovede jednog sjajnog slobodnog igraca, svaka cast juventusu no sada treba uzeti barem jednog od dvojice takvih njihovih...
    (Dezurni smarac, 17. maj 2022 15:58)

    # Link komentara

  17. Juve baš voli da dovodi istrošene igrače. A najviše od svega vole da ih potpišu bez obeštećenja. Uprava baš loše radi što se toga tiče, kanal..
    (zvezda to je tim, 17. maj 2022 15:27)

    # Link komentara

  18. Konacno neko dobar u Juveu
    (Paradox, 17. maj 2022 15:25)

    # Link komentara