1. Zeljkove neizvesne zavrsnice ove sezone - klasican choke tima na kraju. Pamtim da mu to nije bila bas najbolja karakteristika ni u piku karijere, ali ovo vec nije slucajno - kad se lomi i kad je bitno - uvek neke ekstremne brljotine. Kad na minus 2 branis napad - igras mnogo mnogo agresivniju odbranu i na sutu za 3 i na prodoru - retko ko sudi tu faul u medjusituacijama... ili ako neces da rizikujes - pravis faul i imas makar produzetak za koji druga strana treba da se oznoji i pogodi ta 2 bacanja. Nagledao sam se svaceg, ali one brljotine protiv Burse jos gledam i krstim se. Ovo je lajt verzija te zavrsnice - opasno je sto se ponavlja.
    (Lord of the Flies, 16. maj 2022 13:30)

    # Link komentara

  2. Veliki trener govori o odbrani a najbolji odbrambeni igrač mu je van ekipe.Što se tog dela igre tiče siguran sam da je protiv Burse i juče igrao Dangubić Partizan bi dobio obe utakmice.On je sjajan momak i pravi timski igrač koji nikada ne igra za statistiku već uvek samo za tim. Željko nije iskoristio od njega ni 30% mogućnosti.On je kod Radinjća igrao i Zvezdi i Bajernu i tačno je znao šta se očekuje od njega i to je završavao uspešno.Da je Radonjić došao pre Obradivića u Zvezdu Dangubić bi sigurno sada igrao u Zvezdi i doneo bi još jaču Zvezdu.Samo Željko zna što Nemanja ne igra a igra i kod Pešića .Sujeta i menadžerski interesi su važniji od Partizana.Ali neko to od gore vidi sve i desi se Bursa ??
    (milan, 16. maj 2022 12:31)

    # Link komentara

  3. Kad ova štetočina bude otišla iz Partizana, neće ostati kamen na kamenu.
    (Goks, 16. maj 2022 10:21)

    # Link komentara

  4. Nisam dobro cuo. Da li je trener naf trenerima opet rekao da on preuzoma odgovornost za poraz i opez ostao na istom mestu ? Koliko ja znam,tada se podnese neopoziva ostavka i ide iz kluba.Bio je to nekada trener sa budzetima od 30-40 miliona budzeta a sada samo preuzima odgovornost i nikom nista.
    (Miroljub, 16. maj 2022 10:17)

    # Link komentara

  5. Prvo da zamolim navijače KKCZ kojima je njihov gazda zabranio da komentarišu i preporučio da prave svoj klub. Mol m Vas napravite svoj klub i komentarišite! Nama koji volimo košarku i KKP,ostavite da se sami raspravljano i dogovaramo!!!!!!!
    (MJS, 16. maj 2022 10:00)

    # Link komentara

  6. Želeo bih da čujem i druga mišljenja u odnosu na moje razmišljanje. Tiče se Pantera. Sve me ovo podseća na Srbiju i poslednje svetsko prvenstvo. Imali smo Jokića koji je bio zamena Birčeviću. Isto tako i Panter. Sve utakmice koje je
    odigrao odlično počinjao je u postavi, razigravao se lakim poenima, prodorima i šutevima. Sinoć igrač od koga se očekuje da reši utakmicu ulazi kao treća opcija na 2 i tek u drugoj četvrtini. Meni tu nešto nije normalno.
    (al katole, 16. maj 2022 09:45)

    # Link komentara

  7. Ko sadi tikve sa Ostojom ode punih džepova i prazne vitrine!
    (ŽD, 16. maj 2022 08:37)

    # Link komentara

  8. Sport je fizika plus znanje. Ovde je previše igrača sa malim grugnim košem (Zagorac, Madar, Panter, Trifunović, Vukčević, Smailagić) i ne greše jer su neozbiljni, već jer su slabiji.
    (Bruno, 16. maj 2022 08:19)

    # Link komentara

  9. Vreme je da Željko polako pakuje kofere. Svaka čast na karijeri i to što je pokušao da pomogne, voljni momenat je jedno ali mislim da ga je vreme pregazilo. Sa ovim budžetom smo morali da se prošetamo kroz ABA Ligu i eurokup. Očigledno je pogrešio i u selektovanju i u vođenju ekipe. Nemamo šta da tražimo protiv CZ, sem da molimo Boga da nas neponižavaju. Šteta za KKP, baš veliko razočaranje.
    (Musa, 16. maj 2022 08:06)

    # Link komentara

  10. nema hemije, zato nema ni borbe ni timskog duha.
    jednostavno, greske su velike pocev od izbora kapitena.
    ja navijam za czv, ali volim kosarku pre svega. gledao sam vas u el svaku tekmu dok smo mi bili u kanali.
    poenta je, stranci igraju za kes, nasi igraci igraju za klub! veoma tesko je naci stranca koji gine.
    volters i zek su slicni tipovi, ne busaju se, ali daju max, zvezda je ubola i sa vajtom i holinsom kao osobama, patizan nije. tu je velika razlila i to ce se videti. u finalu, a nadam se da cemo proci, zvezda dobija sa 3:1 i tu jednu pobedu cete ubedljivo ostvariti, panter ce zasijati, ostalo je nasa laganica.
    zek je u top formi, prijatno me je iznenadio, ali za njega imamo mnogo resenja sa nizim a jakim igracima.

    ono sto mene zanima gotpvo cele sezone je smajlagic. zasto ga seku i ne daju mu da igra? on bi mi bio prva opcija na 5 i 4! odlican je! samo da se radilo na psihi i bio ni 20+ svaku tekmu
    (aleksaczv, 16. maj 2022 08:06)

    # Link komentara

  11. ne razumem ove sto krive Obradovica, vi zaista mislite da on nema sposobnost da svojim iskustvom i znanjem nadigra Dzikica, Radonjica, Alimpijevica??? Da li je Obradovic kriv sto zreli igraci promasuju slobodna bacanja, da li je kriv sto u jednom trenutku sutiraju 1/10 za tri poena, skok u odbrani, pa Dule Vujosevic je govorio skok je stvar motiva i borbe tima mogu da budu bolji ali Partizana nemoze niko da nadskoci ali za to moras imati borbene igrace, jel treba Zeljko da obuce dres i da ih uci kako se sutaju slobodna ili trojke. Ko bi ocekivao da ce Panter celu sezonu imati ovako ocajan sut za 3 poena to je Obradovic mogao da predvidi?
    Jel on suta ili Panter? Promaseno je sa Lesorom i Kurucom, Panter se ceka da proradi valjda ce proraditi kad je najpotrebnije to je sada. Avramovic igra spram svojih mogucnosti, ovo ostalo Trifunovic, Smailagic, Koprivica, Madar, Vukcevic pa to su sve igraci koji nisu igrali cestito za prvi tim jednu sezonu, plus Zagorac i Dangubic koji su ostali od prosle godine. Ostaviti Madara, Vukcevica, Koprivicu, to nisu skupi igraci, videti sa Ledejom da li ima zelju da ostane ovo ostalo sve rasterati, Panter je preskup za partije koje pruza mozda bi sledece godine bio bolji ali to je veliki rizik
    (Dusan Kecman, 16. maj 2022 07:52)

    # Link komentara

  12. Ipak je ova utakmica istorijska. Ne treba zameriti nikome s obzirom da ima i ta majstorica...

    Po prvi put u istoriji je vidjeno da se na 3,9 sekundi do kraja radi lob pas, sto je u svim dosadasnjim utakmicama na sim kontinentima bilo samo vidjeno kada ostane 0,1 do 0,6 sekundi, odnosno od odbojke do hvatanja lopte u vazduhu i suta u skoku.
    Sve preko toga se u dosadasnjoj kosarkaskoj istoriji islo na dodavanje i sut, da li ulaz ili skok sut.

    Cestitke svim ucesnicima istorijskog trenutka.
    (GM, 15. maj 2022 23:37)

    Slazem se da je akcija bila ocajna, neverujem da je to uopste bio plan nego da je Zagorac to na svoju ruku probao, ali ipak jedna druga utakmica je istorijska na 0,6 sekundi do kraja a uopste se nije igrala lob pasom na obruc :)))
    (Dusan Kecman, 16. maj 2022 07:40)

    # Link komentara

  13. Obradovicu, da se ne ljubimo..........
    (Dedza, 16. maj 2022 07:31)

    # Link komentara

  14. Da zaboravimo poslednji napad i lob pas, igra je bila katastrofa. Da se razumemo, Buducnost je prosecan Tim. Da nema kod ostalih ekipa respekta prema Partizanu i Zeljku, dosta utakmica bismo izgubili. Ovaj Tim moze svakoga da dobije ako krene sut ali je sustina da je selekcija tima i igra jako losa. Sta je tu je... teramo dalje, razocaravajuce mi je da nismo pravili faul a 4 igraca Buducnosti sa 4 faula, sve da smo otisli u produzetak imali bismo psiholosku prednost. Opet da je Micov promasio, svi bi rekli Zeljko Majstor.
    (Marko, 16. maj 2022 07:25)

    # Link komentara

  15. Desava se opet ovoj ekipi!!!
    Ali gdine Obradoviću, ko vodi i trebira tu ekipu? Preko noći? Pa godinu dana ste na okupu i trenirate zajedno,malo li je? Ako se ne popravi nešto noć će dugo trajati za kk Partizan
    (Sitni Sima, 16. maj 2022 07:24)

    # Link komentara

  16. Trener se postaje kad sa momcima koji nemaju ime ni težinu ostvariš uspjeh, kad trenersko znanje donese rezultate! Lako je kupiti najbolje igrače i selektirati ekipu, kad imaš budžet 10-15 miliona€ i biti prvak EL? Ovako Žoc gubiš ugled ili ti je relativan? Dokaži se ovde majstore sa prosječnim kadrom kojeg si ti selektirao? Dodje Bursa i nepoznati trener u Evropi i otrese vas? Cz u kupu RK! Jesu igrači mladi, ok! Ali, kad ce da igraju ako ne sada. Ali, i iskusni i dobro plaćeni su katastrofa!??
    (Mittar, 16. maj 2022 07:16)

    # Link komentara

  17. Samo ce jednog dana, kad brod još više potone, svaliti krivicu na igrače i upravu i otići. To je uradio 1995. to će uraditi i sad. Velika ljiga.
    (dejan, 16. maj 2022 07:11)

    # Link komentara

  18. Hvala bogu pa postoji sekcija komentari. Da i Zeljko nesto nauci od velikih strucnjaka.
    (Gazda Dojkan, 16. maj 2022 06:58)

    # Link komentara

  19. Ne moze nista preko noci, to je tacno, ali ova sezona je imala bas puno noci
    (A napretka ni na vidiku, 16. maj 2022 06:41)

    # Link komentara

  20. Idemo dalje,Zoc sam sebe motivise.Ne biva pita od g..ana,kaze nas narod.
    Vreme je i da Zoc shvati :majstore u ovoj igri necete nista osvojiti.Dzaba i Panter i Avramovic i Muhr da ne nabrajam dalje Luzere,koji imaju visoko dotirane ugovore a ne moraju ni da razmisljaju zasto.Sigurno da ni klupa ne radi najbolje,imas 2 plus i protivnik napad ,mozes praviti faul,mozes dozvoliti polaganje za dva ali ne dozvolis da daju 3 i onda 4 sec.za vadjenje das loptu Zagorcu on jadan nema pojma sta se desava,i ode sve naopako kao i sve vazne igre ove godine.Onda cujemo idemo dalje,ko je ovde lud?
    (Max von Laaberg, 16. maj 2022 06:35)

    # Link komentara

  21. ovo sto cu napisati vrv ce mnogi lupiti minuse izmanipulisani medijima i srecnih okolnosti al ti si najveca prevara sporta,znaci ne kosarke nego sporta ,veze nemas jer ako nemas budzet i igrace koje zelis ti si 0 a i sa ovim budzetom si 0 od trenera...zao mi je stonsibti trener kao navijac partizana pricam ovo... ti zvezdu nexes dobiti u 3 zivota koja bikad gora nije bila u zadnjih 10 god
    (..., 16. maj 2022 02:10)

    # Link komentara

  22. Legendo, daj bar reci iskreno zašto si došao. Jel košarke preko glave, a pečenja i kafana po Srbiji nikad dosta pa se našao kompromis?

    Ovo nije Željko Obradović kakvog ga
    poznajem. Ovo je neka očajna kopija koja se samo slika, snima dokumentarce, priča priče od pre 35 godina dok se na terenu sve živo raspada. Maj mesec a mi beda, 0, treba da čupamo majstoricu da bi nas rastavila Zvezda i da im sa najskupljim sastavom u istoriji kluba napravimo još jaču žurku?
    Pa mogli smo sve isto sa Perkinsom i Božom Đumićem, šta će nam koji moj Lidej i ekipa?

    Što je doveden Tristan? Dečko igrao EL kod Lasa sa 17 godina. Protiv Efesa, Barse, svih živih a ne može 10 minuta protiv raspale Future kamoli Burse i sličnih u EK? Nema dalje, ovo ni na šta ne liči i za svaku kritiku.
    (pfc, 16. maj 2022 02:04)

    # Link komentara

  23. Ne verujem sta dopustaju ljudi sebi, oni koji verovatno fiziko nikad u skoli nisu radili, da pisu o Zeljku! Teska kategorija...Bezobrazno-limitiran(G..P)
    (Trener, 16. maj 2022 01:28)

    # Link komentara

  24. A đe Lesoru u Moraču da bače loptu u zadnju sekundu hahhahahha
    (Zvono Ivanovo zvoniće opet, 16. maj 2022 01:20)

    # Link komentara

  25. Nevezano za Partizan ciji sam simpatizer, pitam se kako je moguce da se u zavrsnici nekog prvenstva utakmice dobijaju sa 70 postignutih koseva. Nemam priliku da gledam, ali rekao bih da se ne prate tendencije moderne kosarke. Zasto klubovi kupuju Amerikance ako im se taktika zasniva na odbrani. Pa nije cudo da se mrcvarimo na kvalifikacijama, kad igramo igru iz proslog veka. Sad ce tek Metuzalem na klupi reprezentacije da nas unapredi, bicemo na nivou kravata
    (Splavar, 16. maj 2022 00:49)

    # Link komentara

  26. Željko, idi odavde, preklinjem te. I vodi mutavog Savića sa sobom, i svog kuma i tvojih deset pomoćnika i Zagorca, Mura, Dangubića, Pantera, Kuruca, Vukčevića, Trifu, Avramovića, Smailagića....sve ove koje si ti selektirao. Samo idi.
    (Goks, 16. maj 2022 00:21)

    # Link komentara

  27. Jeste, desilo se...Nije se desilo, nego se desava cele sezone.
    Desilo se da puknemo u prvom derbiju u sezoni, pa da izgubimo kuci od Mege koja je igrala bez pola ekipe, pa glat poraz u Areni od Cedevite, pa umalo izgubljeno polufinale kupa od FMP, pa blamaza u finalu,pa smo amaterski izgubili + 18 u derbiju,pa se desio Lietkabelis, pa nam se desilo da izgubimo dobijenu utakmicu u Ljubljani,pa nam se desila Bursa,pa nam se opet veceras nesto desilo...Jedino sto se cele sezone nije desilo da odigramo jednu krstenu akciju da mozes da kazes da ti ljudi rade nesto na tim treninzima. Da ne znam da nam je Zeljko Obradovic trener i da ne znam njegovu trenersku biografiju ladno bi pomislio da nam je na klupi ostao onaj Filipovski ili Scepanovic od prosle godine.
    (Milos, 16. maj 2022 00:20)

    # Link komentara

  28. "To znači da ne radimo dovoljno"

    Uh covece, ja ceo zivot mislio da je uloga trenera da timu odredi koliko i kako da radi. Zamislite sada ovakvu izjavu na nekom obicnom radnom mestu u bilo kojoj firmi, dodje radnik i otvoreno kaze nadredjenom da ne radi dovoljno, koliko minuta bi imao pre dobijanja otkaza?
    (Marko, 16. maj 2022 00:15)

    # Link komentara

  29. Sta ti covece vise pricas?!?!?!
    Ovo je ko zna koji poraz ove sezone u tesnoj zavrsnici kao direktna posledica tvog neznanja ili da kazemo zastarelog shvatanja ove lepe igre!!!
    Ti,Canak,Bozic ili Sašo ama bas nikakve razlike nema!!!
    (Penzija druze, 16. maj 2022 00:14)

    # Link komentara

  30. užasna selekcija igrača, nikakvog napretka nema kod većine za godinu dana. Onaj Panter što su ga doveli da šutira trojke iz svlačionice i kad god mu padne na pamet, i to za milion EUR godišnje - bruka i sramota.
    (Igor78, 15. maj 2022 23:58)

    # Link komentara

  31. Majstore, ti si birao igrace, godinu dana ne mozete da se sastavite. Pa i Radonja je isto kad i ti selektirao ekipu, pogledaj kako igra zvezda, dovoljno je samo videti tu kolektivnu igru. A ti, ma veze bre nemas
    (Svilena buba, 15. maj 2022 23:49)

    # Link komentara

  32. ""On je igrač koji je jako bitan za nas, ali i bez njegovog učinka smo došli u situaciju da branimo zadnji napad i da pobedimo. To znači da ne radimo dovoljno...U pitanju su detalji koje jedan tim koji pretenduje da bude ozbiljan mora da shvati. Moramo da shvatimo da na dva razlike, nemoguće je da se dođe do šuta za tri poena. To je nemoguće. Ali, to se ovom timu dešava opet. Ništa ne može preko noći da se promeni", zaključio je Obradović.""


    ZASTO se BRANI zadnji napad?,zasto se ne pravi faul 15-sek pre kraja,onda tvoja ekipa ima zadnji napad,gos. Obradovicu,brani se zadnji napad sa Murom u petorci,koga taj moze ca cuva???,u vecini slucajeva kod ZIHERASKOG branjena zadnjeg napada bez faula i dva razlike u dzepu,stize kazna,jer trener ne POSTUJE igru,nego onako sibcarski se nada,da ce protivnik promasiti taj zadnji napad,danas je dokazano staro pravilo;igraci dobijaju utakmice,a treneri ih gube,pa taman da su i najbolji
    (celinc, 15. maj 2022 23:46)

    # Link komentara

  33. Opet mu drugi krivi !
    (RedMetox, 15. maj 2022 23:39)

    # Link komentara

  34. Po mom mišljenju je trebalo da se pravi faul i da imamo poslednji napad i zagarantovan produžetak. Ovako tvrda utakmica... Pitanje da li bi njihovi igrači uboli oba bacanja.
    (Globtroter, 15. maj 2022 23:38)

    # Link komentara

  35. Potpisujem sve sto si rekao, a narocito da ne moze da se promeni preko noci, Ali ti si bratac imao do sada preko 300 noci da nesto promenis, I promenio si, Ali na gore.
    (Cika toni, 15. maj 2022 23:38)

    # Link komentara

  36. Ipak je ova utakmica istorijska. Ne treba zameriti nikome s obzirom da ima i ta majstorica...

    Po prvi put u istoriji je vidjeno da se na 3,9 sekundi do kraja radi lob pas, sto je u svim dosadasnjim utakmicama na sim kontinentima bilo samo vidjeno kada ostane 0,1 do 0,6 sekundi, odnosno od odbojke do hvatanja lopte u vazduhu i suta u skoku.
    Sve preko toga se u dosadasnjoj kosarkaskoj istoriji islo na dodavanje i sut, da li ulaz ili skok sut.

    Cestitke svim ucesnicima istorijskog trenutka.
    (GM, 15. maj 2022 23:37)

    # Link komentara

  37. Najskuplji trener igra lob pas na 4 sekunde do kraja??? Đorđević ‘97. u Španiji pretrčao ceo teren i ubacio trojku za 4 sekunde i poslao hrvatsku košarku u istoriju…
    (Spale, 15. maj 2022 23:36)

    # Link komentara

  38. Ma glavno pitanje je sta Kevin Panter radi u Partizanu.Da li je doveden igrac od milion eura koji ce da daje 15, 20 poena mornaru i krki.Covek ni jedan dobar mec nije odigrao u jakim utakmica, katastrofal je u kupu protiv zvezde, ptotiv Burse je sve promasio, sce teze utakmice u eurocupu i kljucne jako los, veceras no comment.On je valjda doveden da upravo veceras bude taj kojo ce ubaciti 20 poena, a covek ne zna gde je levo.On je igrac koji je najvise promasio otvorenih suteva za tri porna ove sezone sigurno u zadnjih 15 godina....o cemu se ovde radi? Igrac da final foura ne moze da igra aba ligu, ima prosek od 10 poena....pa to smo mogli i od Glasa da dobijemo da je igrao 25 minuta po mecu.Zao.mi.je Lideja koji mucenik nosi ovu ekipu cele sezone....
    (Sale, 15. maj 2022 23:36)

    # Link komentara

  39. Преко ноћи да се промени??? Годину дана Партизан угра све лошије иако има убедљиво најскупљи тим и убедљиво најскупљег тренера, као и наклоност судија.
    И опет су му играли криви, он НИКАДА у каријери.
    (Стара школа, 15. maj 2022 23:32)

    # Link komentara

  40. Noć koja traje godinu dana...
    (Tawamba, 15. maj 2022 23:31)

    # Link komentara

  41. Izgubili smo 1 poen razlike iako smo odigrali katastrofa sem Zeke naravno. Panter 0 poena, bacanja užas, prvo poluvreme izgubljene lopte koliko hoćeš, neće biti problema u Pioniru dobijamo sigurno e sad protiv Zvezde u finalu sa ovakvom igrom mi nemamo šanse.
    (Lester Bo Mekejleb, 15. maj 2022 23:29)

    # Link komentara

  42. Imaš opet mogućnost da praviš faul i imaš poslednji napad sa dovoljno vremena, a pitanje je da li bi ubacili oba bacanja, a i da ubace sutiras pa sta bude, i u najgorem slučaju ideš u produzetak, ti si kriv jet nisi rekao igračima da prave faul, i kao po kazni primas trojku koju je realno i nemoguće sprečiti da se sutne ... Partizan realno igra kriminalno čitave godine, kao da je sad krenula sezona, igra konfuzna i ne vidim niti jednog igrača da je nesto napredovao od početka sezone, naprotiv, ovo deluje kao izgubljena godina, treba biti iskren pa to priznati ...
    (Marko, 15. maj 2022 23:28)

    # Link komentara