1. Samo znam da neke utakmice protiv Denvera,citaj Jokica, veoma cesto propusta!
    (bradina, 21. januar 2022 04:57)

    # Link komentara

  2. Super si. Posto si odigrao vise od 5 utakmica vezano i postao legenda, ajmo sad ono stopalo, butni misic, prepona i to...
    (kamikaza, 20. januar 2022 21:50)

    # Link komentara

  3. Embiid je odlican i talentovan igrac, mozda ce i uzeti MVP nekom prilikom, ali po meni mora nesto da koriguje u tom svom stavu da dodje na nivo Jokica, Curry-ja, Janisa, LBJ-a, Durant-a i ostalih. Pa on godinama igra sa boljim saigracima neko Jokic, a nije nikad igrao u finalu konferencije. Ako bismo sada prebacili Embiid-a u Denver (a Jokica u Filadeldiju), mislim da oni ne bi ni igrali u play-off-u, jer on nema taj nacin da kontrolise igru kao Nikola. Ako bude i dalje radio, mozda dodje do tog nivoa, ali nije jos tu.
    (PimPong, 20. januar 2022 21:27)

    # Link komentara

  4. skroman neki dečko
    (markoni, 20. januar 2022 19:31)

    # Link komentara

  5. Dobar si Embite ali ne precenjuj se …
    (prekobrojan, 20. januar 2022 17:57)

    # Link komentara

  6. Da li mozes da budes i Nikola Jokic?
    (Ja Morant!, 20. januar 2022 16:31)

    # Link komentara

  7. Kakva partija ! Recimo samo da je postigao pojen vise od Jokica a proveo skoro duplo manje vremena na terenu !!
    (man, 20. januar 2022 15:44)

    # Link komentara

  8. Ala smo poleteli brate….
    (JWick, 20. januar 2022 15:11)

    # Link komentara

  9. Zao mi je Joel ali zauvek ces biti drugi.
    (Roki, 20. januar 2022 14:57)

    # Link komentara

  10. @znanje-imanje
    Postoji u nauci naziv za ovakve slucajeve - Multiple personality disorder...
    (tra, 20. januar 2022 11:39)
    @tra - po mom mišljenju tvoj komentar 1 nema veze s mozgom i 2 ima sve izglede da "pobedi".
    Prvo malo istorije: Multiple personality disorder i inače nije naučni termin. Prilično je neveraovatno a malo je poznato..

    A po mom misljenju je zaista neverovatno da si ovo sa multiple personality disorder shvatio bukvalno?!?
    I dodao pola stranice Google "znanja" na nivou "Zemlja je ravna, neverovatno a malo je poznato..."
    (tra, 20. januar 2022 14:49)

    # Link komentara

  11. @WillyWonka Nash je eksplodirao tek posle promene pravila i prelaskom u Sunse. Stokton je sa druge strane bio dobar i sa 40. Ali moras da znas da se od Jokica ne bi trazila igra kao danas i da bi pley bio pley,da on sam ne bi sirio teren bez saigraca i pravila. Morao bi jednostavno vise da igra u reketu jer se lopta mnogo vise spustala centrima,tako da tu moras da racunas i na probleme sa faulovima. Vidis ovaj pojmas the truth recimo ne zna kakav je skill imao Rik Smits i da je imao potez slican Jokicevom Sombor snuffle ili kako se vec kaze,imao je i visinsku prednost od 224cm i opet nije dominirao protiv "balvana".
    (vince carter, 20. januar 2022 14:24)

    # Link komentara

  12. Poželi i njihove titule, možda ti se ostvari, ko zna..
    (Obrad, 20. januar 2022 14:21)

    # Link komentara

  13. Sine, orlandu 8-38 skor, bi i Birča i Štimac ubacili po 40.Naravno uz 20 bacanja ko embid.
    (alan hjuston, 20. januar 2022 14:20)

    # Link komentara

  14. Embid može kad hoće da bude Šek, Dirk ... samo mu dajte najlošiju ekipu da se iživljava nad njima, ali kad treba protiv Jokića naprasno nešto iskrsne pa ne igra. prošle godine je izbegavao Jokića, Goblets, Janisa ... da ne bi kvario statistiku.
    (Bellamy, 20. januar 2022 14:05)

    # Link komentara

  15. Veoma skromno
    (Bivsi Gastarbajter, 20. januar 2022 13:58)

    # Link komentara

  16. A da li ceš ti "najbolji" ikada prsten uzeti? Kao vođa tima ne. Kao četvrta violina pod stare dane možda.
    (lopta na laže, 20. januar 2022 13:57)

    # Link komentara

  17. @thetruth Ubedljivo i uverljivo najveci laik na sajtu. Prvo Embid ni u ludilu nema kretnje,rad nogu i post igru kao Hakim i ne idu dzaba moderni igraci kod Hakima na usavrsavanje pa i sam Embid. A sta ja da pricam likovima koji neznaju recimo da je Shaq stotinu puta pretrcavao teren sa loptom u rukama ili da se desavalo da crossoverom prodje cuvara,to imate u videu Shaq speed. Jer ovde ionako misle da recimo on nije imao nikakav skill vec je dominirao zbog velicine i vecinu tih starijih centara opisuju kao Dramonda ili nekog kampera u reketu. Na primer Juing je odlicno baratao loptom,sutirao duge dvojke,fadeway sutevi i jos gomilu raznih poteza,David Robinson je trcao terenom kao krilo. Embid ima tehniku i zna razne suteve a to nekome njegovih gabarita uopste nije potrebno,zapravo samo trosi sekunde a moze mnogo jednostavnije zavrsiti napad,Embid ima sve tehnicki bolje od Janisa i bolji je suter,a Janis ga jednostavno razbije,2x dpoy,2x mvp,finals mvp!!
    (vince carter, 20. januar 2022 13:47)

    # Link komentara

  18. "Iz godine u godinu odbrane su sve losije, a kosarka sve manje inteligentnija. Pre samo par godina igrac kao Jokic ne bi imao sta da trazi u NBA, sada je on MVP, svrstavaju ga u 10 najboljih ikada, i porede kecersku ligu bez odbrana, sa ligom gde si za jedan skok morao da vodis tesku bitku, gde nisi mogao da stojis u mestu i delis asistencije saigracima dok protivnici stoje i gledaju.
    (drexler, 20. januar 2022 12:25)"

    Pratim košarku preko 40 godina i moram ti reći da po pitanju Jokića uopšte nisi u pravu. Mislim da bi Jokić rasturao u bilo kojem vremenu, jer je sposoban inteligencijom prilagoditi se svakoj situaciji. Po onome što pišeš, Stokton ili Neš nisu mogli igrati u tim strašnim vremenima. A igrali su, itekako. Tako bi i Jokić, bez problema.
    (WillyWonka, 20. januar 2022 13:16)

    # Link komentara

  19. @drexler. Aj bogati uporedi Embida sa bilo kojim centrom ranije, veličinu, sut, ulaz, kontrolu lopte i mnoge stvari. Svi izgledaju poput panjeva naspram njega. Covjek nema glavu i to je to, sve ostalo ispred ostalih. A Jokic je spejs šatl za sve centre kroz istoriju, kad se uporedi tehnika i ostalo.
    (the truth, 20. januar 2022 13:05)

    # Link komentara

  20. Јокић је бољи, али дајте и овом момку поштовања, 50 поена за 27 минута, још од Шека се није појавио центар који је таква сила у рекету, а има "handles" плејмејкера.
    (Lex, 20. januar 2022 11:52)

    Necu da mu dam postovanja zato sto ga je do sada vise puta izgubio, coveka zovu Mr.Izgovor !
    Te boli me glava, stomak, kosa, nokat, stopalo, bolestan sam, prehladjen sam, nije do mene do saigraca je, los mi je tim itd...

    Covek se toliko busa u grudi da je to nenormalno, a onda bukvalno place kao mala devojcica kada napusti teren.

    O glumatanju necu ni da pisem, pada i saplice se na svaki tvrdji kontakt protivnickih igraca, kao da je od stakla, pri padu mase rukama i nogama, i izvlaci slobodna bacanja, uostalom kao Harden recimo.

    Ne zasluzuje postovanje.
    (Goran, 20. januar 2022 12:41)

    # Link komentara

  21. day-Ali, eto neće!
    (Bocko, 20. januar 2022 12:39)

    # Link komentara

  22. @tra - po mom mišljenju tvoj komentar 1 nema veze s mozgom i 2 ima sve izglede da "pobedi".
    Prvo malo istorije: Multiple personality disorder i inače nije naučni termin. Prilično je neveraovatno a malo je poznato: klasifikacija USA i evropskih psihičkih poremećja je prilično različita i fundamentalno je nesamerljiva. (Čak i za vrlo elastičnu i inače na svaki način naučno sumnjivu prihijatiju). A eklatantan primer je nekad postojeća "Multiple personality disorder" dijagnoza, ali samo u USA. Takvog pacijenta nikad niko u Evropi nije video. Razlog je prost: takva osoba tj. pacijent ne postoji, niti je ikada postojao. Predaleko bi odvelo razglabanje zašto se šezdesetih XX veka svašta nalazilo u psihijatriji one strane Atlantika. Elem to je posle postalo idealno za Holiudske trilere. A odatle i deo popularne (ne)kulture. Ali - jer ne postoji - ne koristi se više, u XXI veku, ni u USA psihijatriji. Čak ni u prostoj "Džekil i Hajd" verziji.
    Dalje i da postoji (a ne postoji) Embid to ne ispoljava, ni najmanje. Da bi Embid bio MPD morao bi da malo plače, pa se smeje, pa pobegne odatle, pa se vrati i krene da ih bije ili nešto tako. Da jeste svako malo neka od prethodne druga osoba. Da se ponaša kao MPD. Ali ne, Džoel se ponaša veoma integrisano i to kao nezreli oholi klipan. Ali to je jedna ličnost. Možda ima narcisoidni pa i baron Minhauzen poremećaj, ali to što je pomenuo da on može, razne igrače, nikako nije MPD nego hvalisanje hvalisavca.
    Inače Embid jeste odigrao odlično.
    (znanje-imanje, 20. januar 2022 12:38)

    # Link komentara

  23. Lik dao 50 poena za 26 min i ljudi mu piši sa je panj
    (ja, 20. januar 2022 12:32)

    # Link komentara

  24. Embid je jako talentovan igrac, veliki potencijal za koga sam mislio da moze da nasledi Olajuwona. Medjutim, posle par godina od njegovog dolaska u ligu, nastupa u playoffu on u ovoj danas kecerskoj, mekoj ligi ne pravi razliku u velikim utakmicama. Kada ga je cuvao jedini u odbrani dobar centar u ligi M.Gasol(dobar,odlicnih nema) on je gresio, srljao, njegova igra ninasta nije licila.
    Jer jedno je kada te cuvaju ovi teletabisi poput Lopeza, Bambe, Zubca koji iritiraju samom pojavom u reketu, kosarkaskim neznanjem, meleholicnoscu i ravnodusnoscu, a drugo kada te cuva iole pametan visoki igrac.

    Mnogi ljubitelji NBA sa neizvesnoscu su pratili nekadasnje divove pod obrucima, gledajuci njihove vestine kako u napadu tako i u odbrani.
    Mi danas gledamo samo kako jedan igrac postize poene, dok se odbrambeni igrac sklanja, posmatra bez emocija i svejedno mu je da li ce Embid, Jokic da mu ubace 50 ili 100p.
    Jednostavno, tesko je proceniti koliko su Embid, Jokic zaista dobri, jer oni igraju u ligi gde im je sve dozvoljeno, nemaju otpor nikakve vrste.

    Iz godine u godinu odbrane su sve losije, a kosarka sve manje inteligentnija. Pre samo par godina igrac kao Jokic ne bi imao sta da trazi u NBA, sada je on MVP, svrstavaju ga u 10 najboljih ikada, i porede kecersku ligu bez odbrana, sa ligom gde si za jedan skok morao da vodis tesku bitku, gde nisi mogao da stojis u mestu i delis asistencije saigracima dok protivnici stoje i gledaju.
    (drexler, 20. januar 2022 12:25)

    # Link komentara

  25. Istina, sve je lepo rekao, pa kad upali Sony brat... Nema šta ne može.
    (Anfield, 20. januar 2022 12:19)

    # Link komentara

  26. Najbolji igrac na svetu kad to hoce, nista sporno nije rekao.
    (day, 20. januar 2022 11:55

    Sporno je to što on to uvek hoće ( a ne samo kada poželi) ali ne može.
    (Saša, 20. januar 2022 12:19)

    # Link komentara

  27. Dzoele pokrij se usima. Da ovaj nas ima tim kao ti sto imas, samo da zamenite mesta u timovima, on bi glatko uzeo prsten a mozda i vise.
    (Ivan, 20. januar 2022 12:05)

    # Link komentara

  28. Može da bude i Timi Dankan, pošto je poznat za svoje skromnosti i pouzdanosti. I ova izjava mu je super-skromna.
    (Moljac, 20. januar 2022 12:00)

    # Link komentara

  29. Ali Joker nikada...
    (nikad izvini, 20. januar 2022 11:56)

    # Link komentara

  30. Najbolji igrac na svetu kad to hoce, nista sporno nije rekao.
    (day, 20. januar 2022 11:55)

    # Link komentara

  31. E, uostalom i zbog ovakvih (ne)izjava, kada se zaobidju misici i klinacko potenciranje atleticizma, Nikola je MVP svakog normalnog i iole strucnog, prizemnog posmatraca ili ucesnika kosarkaske igre.
    (Pera Ždera, 20. januar 2022 11:53)

    # Link komentara

  32. Јокић је бољи, али дајте и овом момку поштовања, 50 поена за 27 минута, још од Шека се није појавио центар који је таква сила у рекету, а има "handles" плејмејкера.
    (Lex, 20. januar 2022 11:52)

    # Link komentara

  33. Sedamnaest….
    (Fundacija, 20. januar 2022 11:43)

    # Link komentara

  34. Koliko bi mene bilo sramota da je ovaj nas takav balvan ovakve izjave da daje, qq. Srecom nije :-)
    (dzonivajsmiler, 20. januar 2022 11:39)

    # Link komentara

  35. Postoji u nauci naziv za ovakve slucajeve - Multiple personality disorder...
    (tra, 20. januar 2022 11:39)

    # Link komentara

  36. Ali ne možeš nikada biti Nikola Jokić, jer si panj.
    (srle, 20. januar 2022 11:38)

    # Link komentara

  37. Aha dečko, naravno, ali samo u tvojoj praznoj glavi
    (Misa, 20. januar 2022 11:37)

    # Link komentara

  38. Izgleda da retko zelis :'(((
    (L! nK, 20. januar 2022 11:35)

    # Link komentara