1. pre par dana sam cuo da je max ugovor MPJa najboolji finansijski ugpvor nuggetsa u istoriji,pomislih,novinar je lud,medjutim...ugovor je pokriven obezbedjenjem toliko da na svaki placen dolar dobijaju 1,6 kad je povredjen,poenta je,ne radis to ako hoces sampionski tim. Sudbina Denvera lezi u ovogodisnjem plej ofu NFL lige,vlasnik Denvera je i vlasnik LA Rams a. Ramsi su napravljeni kao one and done tim,idu na superbol ove godine( realno mislim jakp tesko,ne i nemoguce). Ukoliko kojom cudom uzmu...ulozice se i u Denver narednih godina.
    (nevski, 19. januar 2022 04:33)

    # Link komentara

  2. Denveru fali duza klupa i neko ko bi malo podigao igru kada je Nikola van terena. I dalje su odlicna ekipa, jedino sto pola tima ne igra. Kakve probleme imaju, trenutni rezultat je naucna fantastika. Sa Dzamalom u timu bice to druga pesma. Porter je fantastican igrac jedino je pitanje da li je i bivsi... To i jeste najveca muka ove fransize. Ako se vrati i bude na svom nivou, Denver ce imati nekoliko godina tim u vrhu lige. Klub koji nije cesto pri vrhu ima lepu perspektivu, a da li ce moci do borbe za titulu ne odlucuju samo sami igraci vec i sreca, momentum, sudije...
    (Marko, 19. januar 2022 03:10)

    # Link komentara

  3. Koj će im, Jokić će daje po 80..
    (max, 19. januar 2022 02:32)

    # Link komentara

  4. Da
    (Pepi, 19. januar 2022 01:24)

    # Link komentara

  5. U ovom prelaznom roku prvo bira Lebra-tebra ... mnogo je iritiran, citava liga i komesar su nesrecni zbog losih Lejkersa. Usrecili se sa Rashom, odrekli se dobrih igraca, muka ... I trenera ce Lebron otpustiti. Ego do svemira, ako ne osvoji prsten ove godine, gotovo je sa njim, bice Bozana koju vodaju dogodine kao atrakciju. (nesto kao Kobe poslednjih par godina).
    Hoci da kazem, posle Lejkersovih trejd vratolomija, sta ostane. Mozda se i Grumenje ovajdi u toj gunguli.
    Nekolicina komentara sugerise za se i zaspali Meloun zameni. POTPISUJEM.
    (Pera Pisar, 19. januar 2022 01:08)

    # Link komentara

  6. A lepo napisah da trejduju MPJ dok nešto vredi. Mogli su dobiti pristojnog spoljneg igrača nezadovoljnog u gubitničkom timu, kao što su i četvorku zakrpili.
    (Milan, 19. januar 2022 00:46)

    # Link komentara

  7. Autor ovog teksta kaže da Denver ima tim za titulu....i ostade živ!
    (poznavalac materije, 19. januar 2022 00:07)

    # Link komentara

  8. Zacementirali su se sa maksimalnim ugovorom jednom poluinvalidu. Nema tu pomoći, uvek će ih osakatiti salary cap. Mojne se nervirate niti čudite ako i prva runda plejofa izvisi. Odlazak Jokića je jedina smislena opcija, ali će dečko ostati do kraja karijere u Denveru, nadajući se nekom čudu a la Dirkove titule. Samo prebacite kanal, gledajte tamo neki Čikago ili ošinute Sanse ili Grizzlies, zaboravite Denver, to je završena priča. Poyy
    (objašnjivač, 18. januar 2022 23:57)

    # Link komentara

  9. Cuj pa kome nisu?
    (Miki Miki, 18. januar 2022 23:36)

    # Link komentara

  10. priča se da su zainteresovani za Forbsa iz San Antonia
    (milan, 18. januar 2022 23:31)

    # Link komentara

  11. Just prosecno kvalitetan zamenski centar + povratak bar dela povredjenih... Marej/Dozir.

    I da, obavezno potpisati Rida! Dokazao se defanzivno + zna i da pogodi. Koliko se od njegove uloge trazi, taman.

    U moguce trejdove ukljuciti Grina (Dzamajkl), Bola (znam da ide na operaciju), Riversa... + vrv neke sto bi morali i pride i ako ne drage volje tipa Cancar, Nadji. Naravno da bih Bartona prvog koliko god imao bolje partije ove sezone ALI znamo da to kosmicke sile i Meloun nikada ne bi dozvolili :)

    Kampaco ima svoje mesto posebno kao druga/treca opcija na pleju pri povratku Mareja (zavisno od taktickih zamisli i protivnika). I pored mnogih limita za NBA, sampionske je naravi, jako jako iskusan, jeftin, nenormalnu energiju ima defanzivno + kreaciju koja se u pravoj situaciji uspesno eksploatise. Bas zbog tih uslova da bi bio koristan, u ulozi igraca zadatka sa klupe.

    Gordon super, Ujka Grin kljucna pridoslica ove sezone, Bouns ubica, Moris sigurica za zamenskig pleja,, energija Kampaco i defanzivno iznenadjenje u Ridu + povratak otpisanih uz pomenute moguce trejdove = bombona ali isto tako i oisti snovi :)

    Koliko god ovo iznad i nije neka posebna pamet a jeste misljenje mnogih ovde, uprava Denvera ipak "razmislja" u nekoj drugoj dimenziji...
    (Pera Ždera, 18. januar 2022 23:25)

    # Link komentara

  12. Denveru treba da su zdravi.
    (Moo, 18. januar 2022 23:21)

    # Link komentara

  13. Zavisi kakve su im ambicije
    (M., 18. januar 2022 22:55)

    # Link komentara

  14. Šta treba Denveru?
    1. Pod hitno otpustiti trenera Melouna. To je uslov svih uslova. Čovek jednostavno nije sposoban, ne zna ili neće da prima savete, da rotira pravovremeno postave. 40 utakmica igra sa klupom od 3 izrazito niska pleja ( Kampaco, Rivers, Hajlend+/-Hauvard) sa Nažijem i J.Grinom. Svaka malo jača odbrana i napad ih jednostavno samelju i to smo videli bar 20 puta kako se prednost od 15 ili 20 poena topi munjevitom brzinom. Ne želi da daje više minuta i više šansi Hajlendu, Nažiju, Ridu, Čančaru dok se nije povredio.
    2. Trejdovati apsolutno sve iz rostera i ostaviti Jokića, Gordona, J.Grina, Nažija, Hajlanda, Rida. Ostalo sve trejdovati.
    3. Otpustiti kompletan GM jer prvi put u istoriji države Kolorado i Denver Nagetsa dobio je MVP-a i on se pojačao za ovu sezonu sa PIETR Cornelie.
    Ove godine sam odgledao možda 5 utakmica Denvera do kraja, svih 48 minuta. Čim vidim da klupa igra u sastavu Kampaco, Hajlend, Rivers/Hauvard/Moris, Naži i bilo koji Grin, odmah gasim stream i idem da spavam i lepo sutradan odgledan na NBAREPLAY celu utakmicu uz kokice, sok i kafu i smejem se kako se tim raspada i tope prednost od 15 ili 20 poena za samo tri minuta.
    hahahhahahahahahahahahaha
    Remekdelo trenera Melouna.
    Remekdelo Gm da je naveće pojačanje za ovu setonu Pietr Cornelie.
    Remekdelo kako do sada igraju JM Grin, Barton, Moris, Kampaco, Rivers, MPJ dok se nije povredio, Hauvard koji inače igra pleja i nikada nema asistenicju, ni jednu jedinu.
    (Goran BK, 18. januar 2022 22:37)

    # Link komentara

  15. Odavno im treba pojacanje. Oni sto valjaju su vise su povredjeni nego sto igraju a kopletan tim nosi Jokic sto nije dobro za Denver.
    (Si, 18. januar 2022 22:37)

    # Link komentara

  16. Panteri primetili onu petorku sa svim strancima, ali zato ovu gde nijedan igrač u petorci nema više od 21 ne komentarišu...
    (društvance iz predgrađa, 18. januar 2022 22:33)

    # Link komentara

  17. @NoName poenta je u tome da je lako pljuvati Denverove bekove koji se bave opakim protivnicima dok Jokic motri na dva i nesto metra sirove cerovine. Pustis bilo koju Nba utakmicu @Stevo i videces gomilu promasenih otvorenih suteva. Zaista ste smesni,sta vise i previse smesni. Ovako kao Jokic je igrao tvoj imenjak Steva Nes i nikada nije dosao do finala. Ovakve kao Jokic su nekada zvali studio players,oni koji budze statistiku u losim timovima.
    (Kiser, 18. januar 2022 22:32)

    # Link komentara

  18. Kakav crni Porter, posle operacije diskusa ne može da radi ni kao daktilograf.
    Marej se povredio u aprili, ako se ne varam, dakle pre 9 meseci i još ga nema, znači nešto nije kako treba.
    To sve na kraju znači da im je prva runda plejofa plafon, ako i dotle stignu.
    (Kolubarac, 18. januar 2022 22:01)

    # Link komentara

  19. Druže po tvojoj priči Gordon je bolji od leonarda ili pol georga …. Odnosno Denver je jači sad nego ranije …. Raspadaju se opasno , ovaj skor imaju jel ostali igraju ispod svog proseka , čim se približi play of , nemaju šta da traže …. Živi bili pa videli
    (tadijatadic, 18. januar 2022 21:56)

    # Link komentara

  20. Titula u Denveru ?

    Nema od toga ništa.

    Idemo dalje.
    (Čeki opinionista del cazzo, 18. januar 2022 21:28)

    # Link komentara

  21. Denverov problem je mahsimalni ugovor koji su dali Porteru , toliko novaca za igraca koji ce uvek imati slicne probleme . On je i pre imao operacije na ledjima ...a vidi koincidencije njegov brat i sestra (isto kao i on igraju kosarku) imaju iste probleme . Genetika , a neki kazu da je to zbog toga sto su svi vegani , ko zna . Elem on i ako se vrati ove sezone tesko da ce biti isti igrac , slicno vazi i za Murija , mozda sledece sezone , ali ove , kad je najcupavije u playoffu , tesko da ce biti stari .
    Po meni , poenta je kako ove godine do playoffa ...recimo da Dalas ima ekipu za 5 mesto ...ali ce mrtva trka za 6,7,8 mesto biti izmdedju Denvera , Klipersa , Lejkersa i Minosete .
    Najvaznije , imas centra kog najcesce udvajaju , a on je najbolji asisten svih vremena , visokih igraca sto se tice . Mene srce zaboli kad im Jokic baci pas na sut za 3 poena , a oni promase sut iako su sami samcati.
    U dansnjoj NBA gde sesutne preko 40 trojki , obicno pobedi ekipa koja pogodi vise otvorenih suteva . Dakle , Jokica moraju okruziti sa boljim suterima . Drugi problem , visoki igrac ,centar koji menja Jokica ...mora biti neko ko je u stanju da poentira , da napadne , pa da odigra i pickandrool . Kazans bi bio ok . Mada , decko nije dobre glave . Jos jedan nizi igrac koji je sposoban da sam sebi napravi sansu da poentira , nesto kao Barton , koji opet ima problema sa vodjenjem lopte , sa driblingom , a i sa pickeandrolom .
    (steva, 18. januar 2022 21:12)

    # Link komentara

  22. Upakovati Bartona (15.5 miliona), Morisa (8.5 miliona) JM Grina (8.2 miliona) i Kampaca (3.2 miliona) i za tih 35 miliona dovesti jednog dobrog plejmejkera, beka sutera, nisko krilo i rezervnog centra.

    Barton prvi deo odigra dobro ali samo je pitanje vremena kad ce da se povredi. Moris igra kriminalnu odbranu. Dzef Grin je bolji od JM Grina. Kampaco ih unistava i u odbrani i u napadu.
    (bskfan, 18. januar 2022 21:11)

    # Link komentara

  23. Gordon je nekvalitetan, sirov, … sa njim nemogu ništa da urade. Na njegovoj poziciji treba da igra daleko kvalitetniji igrač …. Imali su bolji sastavi daleko opasniji … pa su doveli ovo jalovo drvo kao pojačanje umesto bizlija i gerija, samim tim Denver znatno slabiji nego ranije ….pitanje dali će igrati play off , jer lejkersi čim daju gas preskacu ih , takodje i klipersi….
    (tadijatadic, 18. januar 2022 20:21)

    Bizli ima ozbiljan problem u glavi, a Heris je bio stalno povređen, tako da su se rešili dva falična igrača, a Gordon je ozbiljan odbrambeni igrač i uz to jedini koji u Denveru može da zaustavi izanđalog LeBrona. Uz to, za razliku od Jokića, može da skoči više od par centimetara :) Uz Nikolu, realno je zadržati Gordona, Marija, Hajlenda, Morisa i Nadžija, eventualno Rida i Dankl Džefa, ostalo sve može u trejd...
    (Bonzi Hiland, 18. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  24. Jokic je najveca rupa u odbrani ikad a napadaju sve njegove timske kolege da su rupe. To sto je on satro popravio odbranu moze da zahvali saigracima,jer on nikoga ne moze da zatvori,samo ceka citanje da bi presekao neku loptu dok njegovi saigrace disu za vratom protivnickim bekovima. Da zahvali kome god sto je izrastao pa ne mora stvarno da bude pley,gde bi disao na skrge boreci se svako vece sa najboljim igracima u ligi. Ovako kampuje pozadi i vreba situacije i sve sto treba je da pazi dal ce mu se pokretno drvo poput Gobera ubaciti iza ledja. Lako je pljuvati Kampaca i njegov sut,kada njemu dusa bude u nosu jureci Karija,Lilarda,Moranta i slicne.
    (Kiser, 18. januar 2022 20:19)

    Sad ne razumem, da li treba Jokić da trči za bekovima? Mora da te je Đorđević učio taktici...
    (NoName 4, 18. januar 2022 20:48)

    # Link komentara

  25. Da.
    (igor, 18. januar 2022 20:42)

    # Link komentara

  26. Sta ce im. Koliko su sposobni dovesce gore igrace od postojecih.
    (Cuyoshi, 18. januar 2022 20:42)

    # Link komentara

  27. Denver će početi da daje 96 miliona na 3 igrača od kojih se jedan oporavlja od operacije ligamenata kolena a drugi od operacije diskova kičme. Oni će čekati Portera da se oporavi, verovatno će iduće sezone otići u porez na luksuz za neko dodatno pojačanje. Ove sezone ne mogu ni da se otarase Bol Bola koji je zauzeo mesto u rosteru tako da Nikola efektivno igra sa igračem manje.
    Koliko god da su dobro draftovali ranije i imali jaku klupu, ovaj aktuelni roster je agonija za gledati i neverovatno je da su pustili Krejga, Vanderbilta a doveli Kampaca.
    (Aleksa, 18. januar 2022 20:40)

    # Link komentara

  28. Gordon je nekvalitetan, sirov, … sa njim nemogu ništa da urade. Na njegovoj poziciji treba da igra daleko kvalitetniji igrač …. Imali su bolji sastavi daleko opasniji … pa su doveli ovo jalovo drvo kao pojačanje umesto bizlija i gerija, samim tim Denver znatno slabiji nego ranije ….pitanje dali će igrati play off , jer lejkersi čim daju gas preskacu ih , takodje i klipersi….
    (tadijatadic, 18. januar 2022 20:21)

    # Link komentara

  29. Jokic je najveca rupa u odbrani ikad a napadaju sve njegove timske kolege da su rupe. To sto je on satro popravio odbranu moze da zahvali saigracima,jer on nikoga ne moze da zatvori,samo ceka citanje da bi presekao neku loptu dok njegovi saigrace disu za vratom protivnickim bekovima. Da zahvali kome god sto je izrastao pa ne mora stvarno da bude pley,gde bi disao na skrge boreci se svako vece sa najboljim igracima u ligi. Ovako kampuje pozadi i vreba situacije i sve sto treba je da pazi dal ce mu se pokretno drvo poput Gobera ubaciti iza ledja. Lako je pljuvati Kampaca i njegov sut,kada njemu dusa bude u nosu jureci Karija,Lilarda,Moranta i slicne.
    (Kiser, 18. januar 2022 20:19)

    # Link komentara

  30. Ne toliko u igracima koliko u treneru. Ne bih dalje dužio.
    (el, 18. januar 2022 20:14)

    # Link komentara

  31. Kada su kompletni - Denver je jedan od najjacih timova u NBA. Steta samo sto vec 2. sezonu ne mogu da se skupe vec se muce. Dosta je popravljena odbrana, znaju da skoro ceo mec igraju egal sa najjacima (i da pobede neke).

    AKO pred plej-of budu spremni i Dzamal i Porter (i Kazins zaigra, jel zna neko sta se tu desava?) onda mozemo da ocekujemo svasta.
    (Kozuki Oden, 18. januar 2022 20:08)

    # Link komentara

  32. Oni au uprskali stvar kad su dali veliki ugovor MPJu ! Trebali su iskoristiti solidan kraj prošle sezone za neki trejd na duže staze. Ovako su sami sebe blokirali, sad ga niko neće hteti, pogotovo sa takvim ugovorom i stalnim problemima sa ledjima, a i u glavi bas nije sav svoj. Deluje surovo, ali takva je NBA, nije kao da bi se našao na ulici…
    (JPR24, 18. januar 2022 20:07)

    # Link komentara

  33. Prica je vrlo komolikovana za ovu sezonu, ono sto se moze pokupiti sa trzista slobodnih agenata je Demarkus Kazins, za kog se i prica da dolazi, bio bi odlicna opcija u minutima gde nema jokica, pogotovo sto odgovara tupom igraca, tako da ne moraju da prave drugaciju ofanzivu. Dugorocno gledano, ne znam koliko se mogla predvideti povreda MPJ-a, ali na osnovu brojki koje jr imao prosle sezone i velicine trzista Denvera, opravdavam potez u tom trenutku. Ono sto je problem Denvera nevezano za povrede je sut spolja, pa bi tako poslednjih godina najcenjeniji 3 & D igraci bili neophodni (najmanje 3-4), samo sto je to lakse reci nego uciniti
    (yo, 18. januar 2022 20:03)

    # Link komentara

  34. Ma joooook
    (GanDra Šajkaš, 18. januar 2022 19:52)

    # Link komentara

  35. Najgori menadzment u istoriji lige!
    (letece visocanstvo, 18. januar 2022 19:49)

    # Link komentara

  36. Oni su davanjem max ugovora invalidu zapecatili svoju sudbinu. Nema im pomoci vise.
    (ej bre, 18. januar 2022 19:49)

    # Link komentara

  37. Nije pitanje Da li, nego KOLIKO
    (xd, 18. januar 2022 19:48)

    # Link komentara

  38. Trebao bi jedan koliko- toliko siguran trojkaš, sa 15-20 poena po utakmici. Ali to je skoro nemoguće.
    (Bocko, 18. januar 2022 19:25)moguće je, Bojan Bogdanović
    (da se ne ljubimo, 18. januar 2022 19:45)

    # Link komentara

  39. Dža i Jokić, bilo gde...
    (DjokIca, 18. januar 2022 19:42)

    # Link komentara

  40. ovi iz Denvera su odlicni zanalazenje talenata.
    (Dylan Dog, 18. januar 2022 19:41)

    # Link komentara

  41. Treba im bek suter sa trojkama preko 40% i koji igra bar solidnu odbranu. Razbucase ih ekipe sa dobrim bekovima, a Kampaco, Barton, Moris i Rivers ne mogu bazen da pogode, jos da ne govorim o tome koliko su kriminalni u odbrani. Najjace od svega sto im takav igrac fali vec 5 godina i nisu ga doveli. Barton igra na dvojci, a kao zamena udje Rivers, ne treba nista vise da dodam.
    (Marko, 18. januar 2022 19:36)

    # Link komentara

  42. Denveru ne treba trejd nego da se otarse nekoliko igraca. To bi im bilo najbolje pojacanje.prva petorka
    Jokic
    jamal
    Porter
    Gordon
    Moris/Dozer
    druga petorka

    Moris/Dozer
    Bons
    Dzef Grin
    Nadji
    dovesti krstenog centra Kazinas naprimer

    ostale igrace otpustiti
    (Dokholiday, 18. januar 2022 19:34)

    # Link komentara

  43. Ma jooooook(ić)!!!!
    (aje!, 18. januar 2022 19:34)

    # Link komentara

  44. Je li realno ocekivati od Portera da kad se vrati nakon operacije ledja da pocne da igra odbranu a nije je igrao ni prije operacije? Jeff Green i Gordon se cine sasvim ok. Murray bi pomogao to je sigurno i dobar rezervni centar kao podrska Nikoli. Jos kad bi Malone znao da rotira igrace i to bi bilo to.
    (Luidji, 18. januar 2022 19:34)

    # Link komentara

  45. Ma jok, ne treba im više niko…
    (bot na kvadrat, 18. januar 2022 19:33)

    # Link komentara

  46. Тешко да ће Денвер довести било кога... Немају места у ростеру да потпишу слободног играча, а што се тиче трејдова нисам сигуран шта имају да понуде и шта могу да добију. Прва рунда плејофа је њихов максимум ове сезоне и то ако прођу директно у плејоф.
    (Боки, 18. januar 2022 19:32)

    # Link komentara

  47. Marej kad se vrati bice jos bolji nego sto je bio, mark my words.
    (Zorz Papadubi, 18. januar 2022 19:31)

    # Link komentara

  48. Denveru je potrebna skoro kompletna rekonstrukcija. Osim, Jokića, mladog Hajlanda, Gordona i eventualno Mareja kad se vrati iz povrede, svi ostali mogu da idu. Neverovatno je da su menadžeri Denvera dali maksimalni ugovor MPJ koji se odmah povredio. Biće jako teško Jokiću da nekako dovuče ovaj tim do plej ofa.
    (srle, 18. januar 2022 19:25)

    # Link komentara

  49. Trebao bi jedan koliko- toliko siguran trojkaš, sa 15-20 poena po utakmici. Ali to je skoro nemoguće.
    (Bocko, 18. januar 2022 19:25)

    # Link komentara

  50. Za manje od mesec dana se *završava prelazni rok.
    (Miroslav Cuk, 18. januar 2022 19:23)

    # Link komentara

  51. Ne.
    Potrebno je da Jokic konacno ode u neki krsten tim.
    (Srdjan Hristov, 18. januar 2022 19:18)

    # Link komentara

  52. Treba im suter sa klupe...nema niko sto moze da pogodi otvoreni trojku.
    (Marko, 18. januar 2022 19:18)

    # Link komentara

  53. Ukanalili su se sa Porter Juniorom ali šta da se radi...

    Ne trebaju im pojačanja, samo da se Mari vrato na staro i jedni su od favorita za tiitulu.
    (JeRemija, 18. januar 2022 19:15)

    # Link komentara