1. Kina pomaže Ujgurima tako što ih prevaspitava u koncentracionim logorima.
    (U pravu si, 2. decembar 2021 14:40)
    Ono kad se za bezbednost Ujgura zabrinuo neko ko do juče nije znao ni da postoje, a ni danas ne zna koliko ih gde ima i šta su. Koliko prekjuče, mislio bi da je "ujgur" deo ama. Prvi put je čuo da postoje onda kad je čuo da su ugnjeteni. Realno, mogli bi uopšte i da ne postoje, ništa se američka propaganda ne bi menjala (uostalom, bilo je i takvih slučajeva "terora nad nedužnim verskim manjinama", doduše u Africi, ali sve je to njima isto). Posebno bude komično kada se hrišćani, dakle i pravoslavci uzjogune protiv ugnjetavanja i uskraćivanja verskih sloboda muslimana sunita u ateističkoj Kini. Zbog "koncentracionih logora" za muslimane. Pa ovaj, tako isto su ti isti govorili i za Srbiju i Albance. Šta, onda to nije bila istina, a sada jeste? I od hrišćana, previše je.

    Istina jeste da Kina ne dozvoljava saudijskim "imamima" da osnivaju terorističke kampove u Kini. Umesto novca od Rijada, Ujguri ga dobijaju od Pekinga, samo što taj novac sada ne ide u džepove verskih poglavara, nego u infrastrukturne i privredne projekte po izboru KP Kine. Zapravo Kina ulaže mnogo više nego što bi SA u te svoje "SA odrede" u Kini. Ima naravno i jako puno Ujgura kojima se više dopada takva strategija, ali i njima odgovara da trguju svojim statusom i religijom. Takvi su u američkim medijima oni koji "ne postoje", svi Ujguri su okrenuti ka Meki, na oba i svaki način.
    (CATAPA, 2. decembar 2021 22:09)

    # Link komentara

  2. On se i u to razume? Lele, pa to je supermen!
    (Srki, 2. decembar 2021 17:18)

    Neko je supermen, a neko bananamen. Eve ti banana idi ručkaj.
    (ninepi, 2. decembar 2021 20:43)

    # Link komentara

  3. On se i u to razume? Lele, pa to je supermen!
    (Srki, 2. decembar 2021 17:18)

    # Link komentara

  4. Kina pomaže Ujgurima tako što ih prevaspitava u koncentracionim logorima. Kina pomaže Tajvanu tako što preti invazijom i uništenjem. Kina pomaže Hong Kong-u ukidanjem demokratije. Kina pomaže Tibetu okupacijom i gvozdenom šakom.
    A šta Sone iz Srbije radi? Pa... pomaže Kini.
    (U pravu si, 2. decembar 2021 14:40)

    A sta ti radis? Botujes po B92 ? Za koga? Slepo verujes u sve sto se napise protiv Kine i Rusije. Wow. Vidim imas dosta ove istomisljenika sto je jako porazavajuce. Posle se pitate sto doticnog niko ne voli :D Sto se Kine tice, Kina stiti svoje interese, kao sto bi stitila bilo koja sposobna drzava. Slepo verujes u sve sto se napise protiv Kine. Jadno
    (Sone, 2. decembar 2021 15:04)

    # Link komentara

  5. Sone, 2. decembar 2021 13:16)

    # Link komentara, заслужио си сендвич, једи и ћути.
    (Рајко Четник, 2. decembar 2021 14:50)

    # Link komentara

  6. Au sto covek gura nos gde mu nije mesto, samo ce probleme da napravi svima, ne samo sebi vec nama kao narodu generalno, zar je tesko reci "Nemam komentar"? U pitanju je Kina, koja je jako blizak saveznik Srbiji, toliko nam pomogla.. Cuti i drzi jezik za zubima, sto guras njusku svugde
    (Sone, 02. decembar 2021 13:16)

    Kina pomaže Ujgurima tako što ih prevaspitava u koncentracionim logorima. Kina pomaže Tajvanu tako što preti invazijom i uništenjem. Kina pomaže Hong Kong-u ukidanjem demokratije. Kina pomaže Tibetu okupacijom i gvozdenom šakom.
    A šta Sone iz Srbije radi? Pa... pomaže Kini.
    (U pravu si, 2. decembar 2021 14:40)

    # Link komentara

  7. @sone

    Kina ima vazale i poslušnike, a ne saveznike. Imperija su, kao i SAD i nekada SSSR, i uz to nemaju ni trunku demokratije. Treba ih kritikovati svaki put kad to zasluže, kao sada.
    (Karlo Prvi, 2. decembar 2021 14:11)

    # Link komentara

  8. @Sone ... Kritikujes ga što štiti nesretnu devojku koju država Kina proganja. Kakva bre prijateljska država je nama Kina. Nema prijateljskih država sve je to biznis.
    (Lola, 2. decembar 2021 13:41)

    # Link komentara

  9. Bravo Novače. Oko ovakvih stvari nema ideologije. Ljudi smo svi pre svega.
    Očekujem da i Novak lično kaže da neće do daljnjeg igrati turnire u Kini.
    (Eto, 2. decembar 2021 13:39)

    # Link komentara

  10. Konačno jedan dobar potez Novaka. Dosta bre više podrške zemljama koje nisu demokratske. Bravo Novače !
    (Kole, 2. decembar 2021 13:37)

    # Link komentara

  11. Au sto covek gura nos gde mu nije mesto, samo ce probleme da napravi svima, ne samo sebi vec nama kao narodu generalno, zar je tesko reci "Nemam komentar"? U pitanju je Kina, koja je jako blizak saveznik Srbiji, toliko nam pomogla.. Cuti i drzi jezik za zubima, sto guras njusku svugde
    (Sone, 2. decembar 2021 13:16)

    # Link komentara