Liverpul gazduje gradom

U derbiju 14. kola engleske Premijer lige Liverpul je savladao Everton na "Gudisonu" rezultatom 4:1 (2:1).

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. ime
    Govoris o Celziju kao da Siti svaku utakmicu pobedjuje sa minimum 3 razlike
    A realnost je da su do sada 80 posto svojih utakmica dobijali po 1 eventualno 2 razlike,pritom nemaju klasicnog napadaca sto ce ih kostati isto kao i u finalu Lige Sampiona
    (pfc, 2. decembar 2021 12:57)

    # Link komentara

  2. (Паја, 01. decembar 2021 23:57)

    Po meni je Siti najveci kandidat. Mogu da vezu 20 pobeda. Moze li to Celsi, koji svake nedelje igra na gol razlike?
    Liverpul je tanak igracki, ne znam kako ce i koliko izdrzati bez povreda. Tu je i onaj africki kup…
    (ime, 2. decembar 2021 08:11)

    # Link komentara

  3. 30 i slovima trideset godina patnje, tuge i boli mi daje pravo da kazem za liverpul da je luzerski klub. Prosle sezone su se busali kako uzimaju sve a sezonu zavrsili sa 0 trofeja, raspali se posle povrede Van Dajka, kao sto rekoh luzerski sindrom. Ove sezone je Celsi osakacen povredama ali se ne raspada, razlika u klasi, nisam ni vodeo navijace Celsija da kukaju na povrede dok od navijaca liverpula nije moglo da se zivi koliko su kmecali i koliko i dalje kmece.
    (QQiLL, 1. decembar 2021 23:58)

    # Link komentara

  4. (ime, 01. decembar 2021 23:39)

    Не верујем да би дали 5-6 комада, али не би примили ниједан ;) Има Челси широк тим и доста играча, но тренутно ови који су повређени су кључни за игру. Док су били повређени нападачи, није било проблема, али кад су повређени дефанзивци куку Челсију. Како год, биће занимљиво до краја, малу предност дајем Ситију и Лпулу, али неће бити нека велика разлика у бодовима између ова три тима на крају сезоне.
    (Паја, 1. decembar 2021 23:57)

    # Link komentara

  5. Neverovatno vazna 3 boda za Celsi s obzirom u kom stanju su dosli, bez veznog reda jer Loftus Cik i Saul ne mogu uspostaviti kontrolu kao Kante, Kovacic i Zorzinjo, razlika je dan i noc. Da ne pominjem i razliku kada na desnom beku igra Azpi umesto Dzejmsa...

    Videlo se koliko je falio Haverc protiv Junajteda, kako je samo smireno podigao glavu i ostavio Mauntu na "tacni", hladnokrvnost koja je mnogo falila za vikend.
    Oba gola su zaista sjajne timske akcije i to je ono sto raduje uprkos problemima u rosteru, Rudiger i Silva igraju kao cudovista i dalje...

    Vest Hem je sledeci, kljuc je u veznom redu pa se nadam da ce bar 2 od 3 nosioca tu biti oporavljena, Lukaku vraca kondiciju nakon duge pauze, Zijeh dobija prednost u odnosu na Vernera po partijama, Saul je potpuno neupotrebljiv i to je tuzno videti jer mu je samopouzdanje potpuno nestalo poslednje 2 godine, imao je i velikih zdravstvenih problema sa bubrezima...
    (BlueFortress, 1. decembar 2021 23:51)

    # Link komentara

  6. Celsi je ove sezone najjaci klub u Engleskoj, ovoliko povreda kljucnih igraca a oni i dalje pobedjuju i drze prvo mesto, dok se recimo Liverpul prosle sezone raspao zbog povrede Van Dajka, sindrom luzerskog kluba. City je bazdaren za maraton, bas za liga sistem.
    (QQiLL, 01. decembar 2021 23:29)

    Čoveče šta pričaš ti? Skoro svi štoperi im bili povređeni, Fabinho igrao sa Phillips-om i Kabak-om, a da ne pričam o ostalima, Henderson, Jota, Alcantara, itd...
    I da, samo totalni indijanac kao što si ti može reći za Liverpool da je luzerski klub..
    (?, 1. decembar 2021 23:42)

    # Link komentara

  7. @QQiLL
    Ne lupaj gluposti
    (Plivač, 1. decembar 2021 23:41)

    # Link komentara

  8. Celsi je ove sezone najjaci klub u Engleskoj, ovoliko povreda kljucnih igraca a oni i dalje pobedjuju i drze prvo mesto, dok se recimo Liverpul prosle sezone raspao zbog povrede Van Dajka, sindrom luzerskog kluba. City je bazdaren za maraton, bas za liga sistem.
    (QQiLL, 01. decembar 2021 23:29)

    Vidim da je trol komentar ali hajde da odgovorim. Isti taj Chelsea prosle sezone nije imao jednu jedinu povredu, sad su malo ih krenule pa se provlace sa Watfordom, videcemo za dalje, ne sluti na dobro.
    Sto se Liverpula tice mene bi bilo sramota tako nesto reci za ekipu koja najmanje ima srece sa povredama, posle sezone nije falio samo Van Dajk, nego i komplet cela odbrana kao i vezni red. Stopere su igrali Wilijams i Philips, toliko o tome.
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 1. decembar 2021 23:40)

    # Link komentara

  9. (Паја, 01. decembar 2021 23:33)

    Da. Mali fond igraca ima Celsi. Kum Žoržo, Kante i Kova su falili da Celsi veceras zabije 5-6 komada.
    Nije bilo ni Tijaga, Vernera, Cilvela… steta sto ne mogu da igraju sa 22 u polju. Plus onih 62 na pozajmicama…
    (ime, 1. decembar 2021 23:39)

    # Link komentara

  10. Vise nego jadno izdanje Evertona, padaju igraci kao konfete pred sesnaestercom Liverpoola, sudija im deli zute za foliranje bez ijedne greske, soim sto je propustio Gray-u da pokaze zuti zbog istog razloga.
    Pickford reprezentativni golman? Ne prihvatam cinjenicu da u Engleskoj nema bolje golmana za reprezentaciju.

    O igri Liverpoola - sta reci?
    Briljantna i dominantna, ne zna se koji je gol bio lepsi.
    Zao mi je Beniteza, no ipak ne mogu da verujem da nije znao kakvu raspalu kantu od tima je preuzeo.
    (Rade Kornjaca, 1. decembar 2021 23:39)

    # Link komentara

  11. Celsi je ove sezone najjaci klub u Engleskoj, ovoliko povreda kljucnih igraca a oni i dalje pobedjuju i drze prvo mesto, dok se recimo Liverpul prosle sezone raspao zbog povrede Van Dajka, sindrom luzerskog kluba. City je bazdaren za maraton, bas za liga sistem.
    (QQiLL, 01. decembar 2021 23:29)

    Од оноликих силних повреда прошле сезоне, ти си навео само Ван Дајка, који је сам стуб одбране? Човече, цела одбрана је прошле сезоне била претумбана, Ван Дајк целе сезоне, Гомез целе сезоне, играли са Кабаком и Филипсом у штоперском тандему, други Филипс мењао ТАА, само је Робертсон био ту. Не лупај
    (Звездин весник, 1. decembar 2021 23:37)

    # Link komentara

  12. Liverpul. Najvaznije da nikom nije slomljena noga. Salahu dozivotan ugovor.

    Celsi. Sta reci o timu u kojem je najbolji igrac golman?
    Opet se provukli. I to nije igra gde kao igraju lose, a pobedjuju i tako uzimaju bodove/titulu… To je igra gde se vidi da ne moze bolje. Mucenje. Tuhel izrazito netalentovan, idealan za neki drzavni posao bez odgovornosti… osrednjost u svakom smislu.
    Ko sto sam rekao pre 6 meseci- Lukaku je promasaj godine.

    Siti. Tako izgleda kad se Ferari vozi kao da je Fijat, dobro kaze Ibra.
    Drago mi da se Dzerard nadigravao sa Pepom i ocito da mu je filozofija napadacka, otvorena igra bez kalkulacija. Podseca na Piskija. Od loseg tima pravi dobar. Dobar man managment.
    (ime, 1. decembar 2021 23:35)

    # Link komentara

  13. Nije loš Salah za "one season wonder"...
    Doktor.
    (aa, 1. decembar 2021 23:34)

    # Link komentara

  14. Ова лоша игра Челсија и не чуди толико. Без тројца Жоржињо - Канте - Ковачић, Челси нема везни ред. Рубену очигледно не лежи та позиција а Саул је погубљен скроз. Кад се на то додају повреде и изостанци оба бека, јасно је да Челси не може ни да држи лопту ни да је изнесе. Надам се да ће против Вест Хема бити спреман бар један из тројца централних везиста и Рис на боку, иначе нам се црно пише.
    (Паја, 1. decembar 2021 23:33)

    # Link komentara

  15. Celsi je ove sezone najjaci klub u Engleskoj, ovoliko povreda kljucnih igraca a oni i dalje pobedjuju i drze prvo mesto, dok se recimo Liverpul prosle sezone raspao zbog povrede Van Dajka, sindrom luzerskog kluba. City je bazdaren za maraton, bas za liga sistem.
    (QQiLL, 1. decembar 2021 23:29)

    # Link komentara