1. PER mu najveći ikada u istoriji NBA lige, 37 !!!.
    Mož' ga volite ili mrzite, dečko trenutno ispisuje istoriju svetske košarke. To što nekima nije po volji... Pa koga to zabole ???
    Još bolji nego prošle godine...
    Dečko upravo ispisuje istoriju i vaši jadni, hejterski životi, nemaju nikakve veze sa tim. Komentarišite domine i boćanje.
    (tata, 01. decembar 2021 14:41)

    Apsolutno se slazem, lik igra statisticki neverovatno efikasno, uz to bih dodao jos da ima ofanzivniBOX+/- 10.1 (ubedljivo prvi, iza njega Curry 8.3), za one koji sumnjaju u njegovu odbranu Jokic ima defanzivniBOX +/- 5.0 (opet prvi, sledeci iza njega Dreymond Green sa 3.9), kad je u igri Denver prosecno ima +3.4 poena prednosti, kad ne igra gube sa -12...zasluzuje MVP i ove sezone ali nece ga dobiti, i ponavljam se vec vise puta ali u celoj istoriji NBA lige samo 4x su MVP dobili igraci koji nisu Ameri (2xNash, Dirk i Hakeem) za prethodne 3 godine 2xJanis i Jokic, nadam se da razumete poentu...dace Curryju ili Durantu makar i na silu (ne kazem da su oni losi, ali statistika kaze svoje), kosarka je njihov nacionalni sport, da ih Evropljani rasturaju im je nezamislivo...
    (dS>0, 1. decembar 2021 19:28)

    # Link komentara

  2. Joj drago mi je zbog Nidže
    (Svetislav, 1. decembar 2021 18:14)

    # Link komentara

  3. Neprocenjivo je čitati ove komentare. Kompleksaši ujedinite se. Zaista je zapanjujuće kako toliko glupave osobe uspeju da ostave komentar. Verovatno im neko pomaže da pronadju sajt, otvore vest i udju u komentare. Nemoguće je da to mogu sami da urade.
    (smeh, 1. decembar 2021 13:22)

    Ne znam da li imas vise od 10 godina ali ako imas onda si u problemu. Za razliku od vas koji ste slepo zaludjeni Jokicem i nemate svoje misljenje mi ostali iznosimo ono sto mislimo. Razumem da neko ima svog idola u sportu ali da je zaludjen toliko da ne razmislja svojim mozgom, pod uslovom da ga ima, to ne razumem. Velicajte ga i slavite koliko hocete ali nas koji mislimo drugacije ostavite na miru, kada ga sretnete slobodno padnite na kolena i uradite sto mislite da treba da bi vas "bog" bio zadovoljan.
    (Cubaka, 1. decembar 2021 15:05)

    # Link komentara

  4. Vratio se u repku?
    (marko, 1. decembar 2021 14:49)

    # Link komentara

  5. PER mu najveći ikada u istoriji NBA lige, 37 !!!.
    Mož' ga volite ili mrzite, dečko trenutno ispisuje istoriju svetske košarke. To što nekima nije po volji... Pa koga to zabole ???
    Još bolji nego prošle godine...
    Dečko upravo ispisuje istoriju i vaši jadni, hejterski životi, nemaju nikakve veze sa tim. Komentarišite domine i boćanje.
    (tata, 1. decembar 2021 14:41)

    # Link komentara

  6. Super je odigrao protiv Majamija. Hiro i Batler doduse nisu igrali, ali vidi se da su Nuggets drugi tim kad on igra
    (Sarkazam, 1. decembar 2021 14:00)

    # Link komentara

  7. I?!
    (beograd_92, 1. decembar 2021 13:44)

    # Link komentara

  8. Neprocenjivo je čitati ove komentare. Kompleksaši ujedinite se. Zaista je zapanjujuće kako toliko glupave osobe uspeju da ostave komentar. Verovatno im neko pomaže da pronadju sajt, otvore vest i udju u komentare. Nemoguće je da to mogu sami da urade.
    (smeh, 1. decembar 2021 13:22)

    # Link komentara

  9. Aktuelni MVP? Pa ne BiH rekao, aktualni odnosno poslednji MVP u NBA je Giannis Antetokounmpo, odnosno MVP doigravanja. A to je mnogo bitnija titula koja donosi prsten. Ovo za regularnu sezonu je OK, ali ima mnogo manju težinu a i ako ga već titulirate, napišite i čega je aktuelni MVP, da ne bude zabune.
    (only fools and horses, 1. decembar 2021 11:33)

    Ja ne znam koju kosarku ti pratis, ali NBA sigurno ne. Prvo, da bi dosao do finala, moras da dodjes do plej-ofa, a da bi dosao do plej-ofa, moras svojski da se potrudis, jer je broj utakmica u regularnom delu sezone znatno veci i svoje mesto u plej-ofu moras da zasluzis. Drugo, ne postoji MVP doigravanja, nego samo MVP finala. Trece, da odgledas samo jednu NBA utakmicu shvatio bi da niko nikada ni od komentatora, ni od novinara, ni od igraca, ni od ljudi po strucnim stabovima klubova i ne pominje MVP-a finala, vec iskljucivo MVP-a regularnog dela sezone. MVP regularnog dela sezone je MVP lige i tu diskusije nema. To nisam izmislio ja, niti pristrasni novinari, nego NBA liga.
    (Steva, 1. decembar 2021 13:18)

    # Link komentara

  10. Јокара има бољу статистику од Карија, а сви дижу карија у небеса. Кари само погађа тројке, а Јокара са свих делова терена и још има бољи проценат шута, а само 2 поена мање по утакмици, што је ништа.
    (шиле, 01. decembar 2021 12:25)

    Da, ali je trenutno problem sto je Denver tek deveti na zapadu.
    (JPR24, 1. decembar 2021 13:15)

    # Link komentara

  11. Sto je najludje Denver i nema losu klupu koliko to Malone lose koristi i uklapa pa onda ispada da su jako losi.

    Recept za dobre igre je vrlo vidljiv, sto vise mladih snaga u igri jer mnogo trce i donose atletike( Bones, Zeke, Cancar) i sto manje penzosa JM Grina i sto manje postave sa 4 beka. Cak je i protiv Majamija igrao sa 4 beka ali oni su bez Batlera i Tajlera prosecni pa ih je svez Jokic oduvao.

    Stef Kari uskoro puni 34, Kris Pol puni cak 37 do plejofa, Lebrona godine polako stizu, tako da ne bih ja otpisivao Denver za neki uspeh u plejofu.

    Ako Ratnici i Finiks ne budu stavili Karija, Grina i Krisa Pola na poneki load management vrlo je diskutabilno koliko ce oni moci izneti celu sezonu od 82 utakmice + plejof a da budu na svom standardnom nivou.

    Paradoksalno ova laksa povreda Jokica je taman bila da se odmori i napuni baterije posle velike potrosnje u prvih 15- ak utakmica. I opet da su pametni za mesec dana da ga odmore 5-6 dana.

    Plasi me malo sto Malone u zadnje vreme mnogo trosi Gordona, mogao bi mu samo malo smanjiti minute jer ako Gordon i Marej budu zdravi za plejof tu svasta moze biti + mali Bones ako nastavi da reseta 😎

    Sezona je mnogo dugacka i nesto sve mislim da ce Stefa i Krisa Pola sustici umor i njihove godine tako da samo pametno. Ali kada je Malone u pitanju nikad se ne zna. Vise se njega plasim nego Karija i Pola 😬
    (Dragan Borca, 1. decembar 2021 13:07)

    # Link komentara

  12. @heatovac

    Tako si pricao da nema sanse da mu daju MVP nagradu, pa mu dali.
    (Cheda, 1. decembar 2021 12:57)

    # Link komentara

  13. @heatovac statistika i pozicija na tabeli(vise od 4) utice na dobijanje MVP. Jokiceva statistika ove godine je jos ludja nego prošle...Tako da te priče ko bi koga zeleo da bude MVP ne piju vodu. Bice onaj ko je najbolji.
    (Lud, 1. decembar 2021 12:51)

    # Link komentara

  14. Јокара има бољу статистику од Карија, а сви дижу карија у небеса. Кари само погађа тројке, а Јокара са свих делова терена и још има бољи проценат шута, а само 2 поена мање по утакмици, што је ништа.
    (шиле, 1. decembar 2021 12:25)

    # Link komentara

  15. Good... good ... let the hate flow through you
    (Hehehe, 1. decembar 2021 12:03)

    # Link komentara

  16. Je l si dobro brate? Daj b92 sta zbunjujete coveka, nema smisla.

    Aktuelni MVP? Pa ne BiH rekao, aktualni odnosno poslednji MVP u NBA je Giannis Antetokounmpo, odnosno MVP doigravanja. A to je mnogo bitnija titula koja donosi prsten. Ovo za regularnu sezonu je OK, ali ima mnogo manju težinu a i ako ga već titulirate, napišite i čega je aktuelni MVP, da ne bude zabune.
    (only fools and horses, 01. decembar 2021 11:33)
    (supica, 1. decembar 2021 11:59)

    # Link komentara

  17. Kako su Amerikanci oduševljeni Srbinom? Zašto lažete narod Srbije? Odlično je poznato da nas oni od reda svi, iz dna duše mrze. Nema šanse da Srbin bude MVP njihove curkus lige. Zapamtite moje reči!
    (Srbija, 1. decembar 2021 11:58)

    # Link komentara

  18. Svetski megacar!
    Kakvo je zadovoljstvo pratiti razvoj Jokica, od nekoga ko je bio samo cudno efikasan za svoju gradju, do brutalnog profesionalca koji pomera granice u istoriji kosarke. Onaj podatak gde je razlika izmedju njega i Vilta Cembrlena, kao izmedju Vilta Cembrlena i 42-og na listi je nesto stvarno da se najezis. Jos samo kada bi Denver uspeo bar delimicno da isprati taj razvoj. Nadam se da ce im liga dozvoliti da pokrpe nekako rupe izazvane povredjenim igracima i nadju zamene za MPJ-a i Doziera dok se ovi ne vrate.
    (tocka, 1. decembar 2021 11:45)

    # Link komentara

  19. Normalno jeste da vam fali MVP, ali da bez njega ne možete da se sastavite sa životom i da ugrozite i PO, a o top 4 samo sa sanjate baš i nije.
    (Brkajlo, 1. decembar 2021 11:43)

    # Link komentara

  20. Ja bih razumeo omalovazavanje igraca Denvera da su izgubili od Milvokija,Finixa,Portlanda bez Janisa,Pola i Lilarda i da se kaze eto koliko oni imaju bolje saigrace i koliko su Jokicevi krs. Ali ovoliko drvlje i kamenje sto su izgubili od ovih timova sa svojim najboljim igracima u postavi je van svake pameti. Cak sta vise Milvoki bez Janisa bi izgubio u Denveru.
    (Kikujiro ljubitelj Nikole, 1. decembar 2021 11:38)

    # Link komentara

  21. Aktuelni MVP? Pa ne BiH rekao, aktualni odnosno poslednji MVP u NBA je Giannis Antetokounmpo, odnosno MVP doigravanja. A to je mnogo bitnija titula koja donosi prsten. Ovo za regularnu sezonu je OK, ali ima mnogo manju težinu a i ako ga već titulirate, napišite i čega je aktuelni MVP, da ne bude zabune.
    (only fools and horses, 1. decembar 2021 11:33)

    # Link komentara

  22. Prosecan igrac.
    (Negativni, 1. decembar 2021 11:30)

    # Link komentara

  23. Nema sanse da dozvole Jokicu da bude ponovo Mvp, cak i da ima brojke 30-10-10, mora neki americki kosarkas da bude mvp. Golden State ima 18-3, realno ce biti ispred Denvera na kraju sezone, Kari ce imati taj prosek 28-6-6 otprilike i njemu ce dati mvp nagradu cak i da propusti desetak utakmica. Ako nekim slucajem njemu ne daju, mvp ce pripasti Durantu ili Hardenu jer ce oni biti 1 na istoku, cak iako im skor bude losiji od dva najbolja tima na zapadu(Gs i Finiks).
    (heatovac, 1. decembar 2021 11:25)

    # Link komentara