1. NFL intenzivno pratim od 2000-e godine kada su počeli direktni prenosi na Trećem kanalu RTS-a (TV BGD) Ranije sam znao za Džoa Montanu i njegove 49ers-e što i nije neobično, jer je teško bilo proći ispod radara javnosti sa 4 trofeja Vins Lombardi. Zašto sve ovo pišem?
    Nije mi jasna ova srpska "Grin Bej sekta" kako je ja zovem. Malo ko je od nas rođen kada je taj tim vodio legendarni Vins Lombardi. NFL iz tih dana nema veze sa onim što je sada. I svake godine, dok Pekersi ne ispadnu iz trke za trofej Vinsa Lombardija, srpske pristalice Grin Beja tupe o "najboljem NFL timu svih vremena" i "najboljem kvoterbeku Lige". Ranije je to bio Bret FaRv a sada Aron Rodžers. U čemi je poenta navijati za gubitnički tim koji je od 2000-e godine osvojio samo JEDAN Super Bowl. Zar nije mnogo prirodnije navijati za timove koje vode ili su vodili rođeni pobednici koje smo gledali uživo, kakvi su Tom Brejdi ili Pejton Mening? Ili za timove iz najvećih američkih gradova kakvi su Njujork, Los Anđeles ili Čikago, gde može postojati kakva takva identifikacija.
    Nadam se da se niko neće uvrediti, ali u samoj Americi višestruki šampioni imaju status božanstva. Ostali se mnogo ređe spominju.
    (Vladan Grujić, 29. novembar 2021 22:23)

    # Link komentara

  2. Ajde ljudi, Patriote imale najlakši raspored u istoriji igre, jedna jaka ekipa (Tampa) i jedna solidna (Dalas)... Ostalo sve boranija... Tenesi je jak ali ispovređivani do bola, iskorisli 85 igrača za 12 utakmica, to se u istoriji nije desilo.
    E sad imaju 2 protiv Bilsa pa da vidimo tu pravu snagu renoviranih Patriota.
    (CJC, 29. novembar 2021 12:49)

    # Link komentara

  3. Petriotsi kidaju. Nikad brzi rebuild. Belicik GOAT. Mek Dzons mladi Brejdi.
    (kekec, 29. novembar 2021 11:27)

    # Link komentara

  4. Koga briga za Patriote na vest o Green Bay ,to sta su oni poslagali ok je ali su daleko od Packersa
    (GOPack Go, 29. novembar 2021 10:35)

    # Link komentara

  5. ekipa koja za slogan ima Do your job mora znati šta je sistem i sistemxdonosi rezultate nikad brzi ribild i evo ih ponovo ekipa koje se koriste plašiti...Bil Belicik je tata ove igre koliko god Brejdi bio veliki kao igrač toliko je BB veliki trener a to sto su igrali zajedno treba da zahvalimo sto smo imali gledati takav tandem koji verovatno narednih 100 godina neće se stvoriti
    (Lec1eriuS, 29. novembar 2021 10:18)

    # Link komentara

  6. Primeću je li neko kako igraju Petriotsi i ovaj novi ruki kvoterbek? Posložio ih Bil ponovo, ljudi su proveli jednu sezonu van plejofa u rebulidingu ekipe i ponovo imaju konkurentnu ekipu. Neverovatan sistem.
    (Jim Beam, 29. novembar 2021 09:27)

    # Link komentara