Pad

Napisali smo u najavi Partizanove utakmice protiv Genta da će ona biti najteži ispit. I Partizan je pao.

SS
Pošaljite komentar
  1. Čitam komentare i ne verujem. Koliko fudbalskih poznavalaca imamo,neverovatno. A utakmicu su gledali samo na malim ekranima uz neprikosnovenog Predraga Stranica. Partizan je solidno odigrao,poraz je usledio zbog taktike trenera,trebalo ih je napasti od početka. Kukavicka taktika je Partizan odvela u poraz.
    (Vulf, 23. oktobar 2021 00:42)

    # Link komentara

  2. Partizan ima ukupno jednog i po krstenog igraca, kada se kvaliteti svih saberu. Pod kvalitetom podrazumevam osnove fudbala, prijem, pas, centarsut, sut.. Da ne ulazimo u takticko polje i apsoulutno odsustvo bilo kakvog fudbalskog razmisljanja kod velike vecine igraca. I to je ok, nemamo igrace, ne umemo da igramo, sve je ok. Ono sto ja ne razumem, mada se vise i ne trudim, je kako ne mozemo fizicki da pariramo nijednoj evropskoj ekipi? Zar je toliko tesko napraviti dva treninga dnevno, trcati do iznemoglosti, napraviti plan vezbi u teretani, da ako vec ne umete da igrate, onda barem da vam dusa ne bude u nosu posle pola sata i da svaki duel sa protivnikom ne izgleda kao sudar prvaka i osmaka...
    (Mikica, 22. oktobar 2021 14:23)

    # Link komentara

  3. Pad je blaga reč. Igrali su protiv očajne ekipe koja u svom prvenstvu ima više poraza nego pobeda. Kako bi tek prošli da su igrali protiv neke ekipe iz vrha te lige? A u pitanju je Belgijska liga. Jednostavno paceri. Medjutim neverovatna stvar je da su ti paceri prvi u našoj ligi sa prosekom od 3 data gola po meču.
    (smeh, 22. oktobar 2021 13:06)

    Pa normalno da su prvi kad su zatvorili sve utakmice od početka do kraja, bukvalno sve... igraju sklanjalice, klasične trening utakmice, gde nabijaju statistike igračima i gol razliku...
    Ali evo isplivaju ta nameštanja u Evropi...
    (Vujke, 22. oktobar 2021 14:13)

    # Link komentara

  4. Ma nema briga za partizan i njegove navijačiće, eto ide vikend i LLSL gde će u nekoj sklanjalici svemirski partizan da zabije 4,5 golova i onda idu komentari i slavlje ravno osvajanju LŠ, pucanje od samopouzdanja... i tako do nekog sledećeg Genka, Klare, Flore, Dore ili Šamroka...
    (Kralj, 22. oktobar 2021 14:09)

    # Link komentara

  5. Da li ste primetili da najgori uvek napadaju sudiju, čak i po završetku meča? Marković, najgori, i gromada od trenera... i dobije crveni posle meča! Dal'32 je normalan?
    (veder, 22. oktobar 2021 14:07)

    # Link komentara

  6. Ja ne znam šta ste vi gledali kad tvrdite da je Gent srećno dobio utakmicu, i da ničim to nisu zaslužili? Zar vi niste videli zicere, bilo ih je tri, ako se ne varam, koje je s tri metra branio golman Partizana pri vođstvu gostiju 1:0? Ili ste toliko pristrastni da niste u stanju objektivno da sagledate situaciju i izveštavate sa utakmice?
    (veder, 22. oktobar 2021 13:59)

    # Link komentara

  7. Kako u našoj ligi takav dominacija da mislim da je PSG a ne Partizan,prvih 20 min vec je 2:0 ili 3:0 u korist Partizana a do pre godinu bilo mučenje sa istim tim ekipama..kako?????
    (29.maj 1991 Sveti Nikola, 22. oktobar 2021 13:58)

    # Link komentara

  8. Ma to je ta super sila ling long lige.
    (Red, 22. oktobar 2021 13:26)

    # Link komentara

  9. I da kad Partizan pobedi u Belgiji, jer njima neće biti bitno. Videćmo sta će ovde da se piše.
    (no name, 22. oktobar 2021 12:04)


    Kao da je to redovna pojava, pobeda Partizana u Belgiji, sunce izlazi ujutru, papa je katolik...
    Belgijance niste nikad pobedili, bilo gde u univerzumu, a kamoli u Belgiji.
    Do Toleta niste cak nikad ni igrali protiv belgijskog kluba!
    (One night in May, 22. oktobar 2021 13:24)

    # Link komentara

  10. Pad je blaga reč. Igrali su protiv očajne ekipe koja u svom prvenstvu ima više poraza nego pobeda. Kako bi tek prošli da su igrali protiv neke ekipe iz vrha te lige? A u pitanju je Belgijska liga. Jednostavno paceri. Medjutim neverovatna stvar je da su ti paceri prvi u našoj ligi sa prosekom od 3 data gola po meču.
    (smeh, 22. oktobar 2021 13:06)

    # Link komentara

  11. Što se Partizana tiče, potpuno promašena utakmica. Kao da su u pripremi gledali nekog drugog protivnika. Prvo poluvreme bačeno, u drugom pao gol na prvi jači pritisak rivala, a za sve to vreme ofanziva se svodila na neke stihijske napade i šamaranje lopte.
    (Aki, 22. oktobar 2021 12:52)

    # Link komentara

  12. Sreća pa sad slede utakmice u prvenstvu, gde Partizan ne može da ne pobedi, a Rikardo ne može da ne da gol.
    (Stomak, 22. oktobar 2021 12:42)

    # Link komentara

  13. Sto se tice rezultata u dosadasnjem toku sezone mozemo biti prezadovoljni, prvi smo na tabeli u prvenstvu i prezimecemo u evropi. Za spinove navijaca vecito nezadovoljnih "lepotom„ igre, rezultat je ono sto se na kraju sezone gleda. Izgubili smo jednu tvrdu utakmicu, nije smak sveta, ovo je nasa realnost nekad dobijes(Soci) nekad izgubis, sve u skladu sa budzetom. A licemerje komsija je poseba prica, Zvezda ima DUPLO veci budzet i skuplji tim od Partizana,skupi stranci sede na klupi, a mi cedimo suvu drenovinu iz Rikarda...
    (Mire, 22. oktobar 2021 12:42)

    # Link komentara

  14. Nije pad!
    (NR, 22. oktobar 2021 12:37)

    # Link komentara

  15. Pali smo, to je cinjenica! 4-5 igraca nam odu na reprezentativna skupljanja to nije problem, problem je sto je Stanoje ostatak ekipe raspustio prosli put 4 dana! a sada citavih 5 dana bez treninga i obaveza! Sad deluju isti ti igraci, citaj Menig, Markovic, Rikardo kao da su na pocetku priprema, kao uzduvan balon! Ili ce se forma podići ili ćemo izgubiti trku sa Zvezdom narednih 20 dana. Sto se Evrope tice mislim da je to to i da mozemo da budemo zadovlojni, 6 utakmica u kvalifikacijama, 6 u grupi i jos 2 u 1/16 finala, 14 evropshih utakmica vise nego dobro! Na zimu obavezna 2-3 dobra igraca ili sledeca sezona bez Natka i verovatno Rikarda je kaput! Pozdrav i za Partizanovce i za Zvezdase!
    (miki, 22. oktobar 2021 12:36)

    # Link komentara

  16. Mogao je neko iz klupe da ustzane kao u superligi srbije i pocrveni umesto stanoja.Kako ono odradiše nadrealisrti sa Neletom koji je grobar sudija ma nije pljuno me sudija pljuno eto kako to izgleda u evropi novčana kazna i crveni naravno kod nas još bi dvojica pomogla da ga istušu i iznesu sa igrališta aja falio je velja on bi urgiro nebi sudija uspeo da se vrati kuči ako nebi svirno 2 puta na penaltik kako bi Partizan dobio utakmicu čim nemaprijatweljskih nema ni pobede biče tamo drugčije kaže Stanoje naravno biče 2-0 he,he.
    (slaviša šmigič, 22. oktobar 2021 12:27)

    # Link komentara

  17. Cuj Miticevaca Zvezda dobila oba puta taj Gent. Pa i Partizan je dva puta dobio Sheriffa:)
    (MatijaBg, 22. oktobar 2021 11:51)

    Sa sitnom razlikom sto smo mi stvarno dobili taj Gent (pojacan prvim centarforom Ukrajine i danas Benfike, Romanom Jaremcukom).
    A vi ste Serif dobili pre 100 godina, kad su ga razvaljivali i moldavski prvoligasi - a ne ovaj danasnji Serif, koji ode Realu u goste i spali Madrid do temelja, ni kamen na kamenu nije ostao u spanskoj prestonici posle gostovanja danasnjeg Serifa!
    (Antidervis, 22. oktobar 2021 12:25)

    # Link komentara

  18. Jel igrao Lola ?
    (selektor, 22. oktobar 2021 12:23)

    # Link komentara

  19. Pad jeste ali život teče dalje. Ako vredimo, izvući ćemo pouke i dobiti ih tamo.
    Sad smo između one dve čuvene rečenice
    - I pad je let i
    - Ako smo pali, padu smo i bili skloni (B. Miljković)
    (čovek, 22. oktobar 2021 12:23)

    # Link komentara

  20. Padaj, moj Partizane, kad ti Jojic, Miljkovic i Obradovic igraju i kada su ti Suma i Asano bili visak.

    Ponavlja se opet ona sezona sa Genkom i Samrokom. Doduse, ovaj put smo bar upali u grupnu fazu.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 22. oktobar 2021 12:22)

    # Link komentara

  21. kada utakmica pocne a igras kod kuce a ti krenes bez herca da igras onda se zna sta sleduje.. moras protivnika da stisnes od samog starta i da mu pokazes ko je gazda u kuci u suprotnom ce taj protivnik dobiti na samopouzdanju i igrace opustenije.. sinoc nismo imali sanse da probijemo njihovu odbranu drzali su nas na 20metra od gola,bez kvalitetnog udarca tek pred kraj smo nesto probali jer su tada poceli da igraju hercom ali tada je vec bilo kasno.. imam 37 godina navijac sam Partizana i kao da uvek gledam istu utakmicu..nemamo potreban kvalitet za evropu,fali tu naravno i novca ali moguce je valjda da sastavis tim od 11 ratnika koji ce da preoru teren 90min.ono sinoc je velika sramota sta su prikazali a prikazali su jedno veliko nista. pozdrav ljudi
    (neleknelevienna, 22. oktobar 2021 12:16)

    # Link komentara

  22. Sto se tice rezultata u dosadasnjem toku sezone mozemo biti prezadovoljni, prvi smo na tabeli u prvenstvu i prezimecemo u evropi. Za spinove navijw
    (Mire, 22. oktobar 2021 12:15)

    # Link komentara

  23. Slogiracu od ovih ''dijametralno suprotnih'' komentara. Jednom za svagda: dijametralno već znači suprotno, različito, sasvim drugačije. Sa Zvezdom do obrazovanja! Napred srpski jezik i knjizevnost!
    (Sasa, 22. oktobar 2021 12:14)

    # Link komentara

  24. Obradović i Marković najgori...užasna utakmica Partizana, idemo dalje.
    (Sale, 22. oktobar 2021 12:06)

    # Link komentara

  25. i redovno pobedjivao i ponizavao tu istu Zvezdu.
    (pećko pivo, 22. oktobar 2021 09:00)


    Da li je dobio Zvezdu u derbiju 2-0?
    I sta sam ja slagao?
    (pećko pivo, 22. oktobar 2021 10:27)







    :)))))
    “redovno pobeđivati”, na svakodnevnom srpskom, znači – pobeđivati u nizu.

    ovako, pošto si, evo, i sam priznao da je, ipak, tačno to da je nogometni klub partizaи u vreme sava miloševića samo jednom pobedio crvenu zvezdu u prvenstvu:
    ili ne vladaš jezikom na kome pokušavaš da komentarišeš ili si patološki lažov.
    (mladići borovi, devojke jele, 22. oktobar 2021 12:05)

    # Link komentara

  26. Bre, nema ni mesec dana kako sam čitao na ovom portalu da su Totenhem i Roma jedini problemi za osvajanje lige konferencija, a gle sada komentare.

    Bojim se da ste isto tako poleteli i sa košarkom jer ste do sada igrali samo sa najgorim timovima sa kojima ste se mogli susresti i da će prvi meč sa iole ozbiljnijim protivnikom naterati Žoca da porumeni kao i obično.

    Pre početka Evropskih takmičenja niko od Zvezdaša nije očekivao da ćemo lako proći grupu, a vi ste se već videli u finalu takmičenja. Baš me zanima na čemu ste, hoću i ja da mi bude tako lepo.
    (Lajavi krelac, 22. oktobar 2021 12:04)

    # Link komentara

  27. Taj Gent (koji je 12. na tabeli) je Zvezda prosle godine dobila dva puta. A Partizan ima 36:3 gol razliku, ruse sve pred sobom, najjaci tim Srbije vremena svih, prosecno daje 4 gola po utakmici u vucic superligi i jos organizuje konferencije gde objasnjava kako niko ne sme da ih krade, onda dodje Gent i na svom stadionu nemaju sut u okvir gola, pa jel vas bar mal sramota???
    (Samo nemoj po kosi)

    Ma pretera ga ti. Taj Gent je bio 7 prošle godine. I popraviće taj plasaman uskoro u svojoj ligi.

    Evidetno da se Stanoje kockao, ovom timu fali Suma. Natko izadje udje Suma, ili obrnutno. Suma je ipak povezan sa svim uspešnim kvalifikacijama, sa njim smo ulazili u grupe.

    To je kao da Kangu vi oterate. Sa povredjenim igračima koje imate, sad bi imali 2 poraza u grupi i verovatno samo 1 pobedu.

    P.s. Malo je sramota kako je Partizan igrao dok nije primio gol. Posle su se ovi povukli i to je to. Nisi je sramota izgubiti od Genta, ali bitan je nači.

    I da kad Partizan pobedi u Belgiji, jer njima neće biti bitno. Videćmo sta će ovde da se piše.
    (no name, 22. oktobar 2021 12:04)

    # Link komentara

  28. Taj Gent (koji je 12. na tabeli) je Zvezda prosle godine dobila dva puta. A Partizan ima 36:3 gol razliku, ruse sve pred sobom, najjaci tim Srbije vremena svih, prosecno daje 4 gola po utakmici u vucic superligi i jos organizuje konferencije gde objasnjava kako niko ne sme da ih krade, onda dodje Gent i na svom stadionu nemaju sut u okvir gola, pa jel vas bar mal sramota???
    (Samo nemoj po kosi)

    Ma pretera ga ti. Taj Gent je bio 7 prošle godine. I popraviće taj plasaman uskoro u svojoj ligi.

    Evidetno da se Stanoje kockao, ovom timu fali Suma. Natko izadje udje Suma, ili obrnatno. Suma je ipak povezan sa svim uspešnim kvalifikacijama, sa njim smo ulazili u grupe.

    To je kao da Kangu vi oterate. Sa povredjenim igračima koje imate, sad bi imali 2 poraza u grupi i verovatno samo 1 pobedu.

    P.s. Malo je sramota kako je Partizan igrao dok nije primio gol. Posle su se ovi povukli i to je to. Nisi je sramota izgubiti od Genta, ali bitan je nači.

    I da kad Partizan pobedi u Belgiji, jer njima neće biti bitno. Videćmo sta će ovde da se piše.
    (no name, 22. oktobar 2021 12:03)

    # Link komentara

  29. Cuj Miticevaca Zvezda dobila oba puta taj Gent. Pa i Partizan je dva puta dobio Sheriffa:)
    (MatijaBg, 22. oktobar 2021 11:51)

    # Link komentara

  30. Nije pad ovo je jad pa me pljujte koliko hocete...sramota od fudbala
    (Dule, 22. oktobar 2021 11:48)

    # Link komentara

  31. Pad se desio odlaskom Save Miloševića i rasformiranje partizana koji je bio nepobediv godinama u derbiju i skoro pa odlican u evropi. Ali oterati Sadika, Asana, Banjaka, Sumu i ocekivati nesto bolje sa ovim kadrom u evropi to je apsurdno. Kao drugo Stanojevic gaji defanzivan fudbal, pogledati rezultate u evropi sa njim sve vam je jasno.
    (MarkoPFC, 22. oktobar 2021 11:42)

    # Link komentara

  32. odlicna analiza!
    (?, 22. oktobar 2021 11:21)

    # Link komentara

  33. A CZ prvi put ušla u tu LŠ, 15 godina posle Partizana, i izbrukala se samo tako. Kao da su igrali rukomet.
    (Grr, 22. oktobar 2021 10:34
    jel bi voleo ti da se izbrukas da pobedis najbolji tim Evrope kuci sa 2:0.
    Decko to je za vas nesto sto nikada necete doziveti.U tome je razlika izmedju malih smesnih klubova kao vi i velikih kao Zvezda.
    (es, 22. oktobar 2021 11:02)

    # Link komentara

  34. Doveli ste ograničenog trenera..
    @neo

    Ma da, vas trener je čudo... Zvezdu spasava stativa Partizan u precku... Da je bilo obrnuto druga bi se priča pričala.
    (Bljack, 22. oktobar 2021 10:56)

    # Link komentara

  35. Koliko se sećam i protiv Rusa i Portugalaca je Vujačić poklonio po gol, ako ne i 3 u ta 4 meča kvalifikacija. Čovek je solidan štoper sklon velikim kiksevima koji vode u golove i realno je da on bude treći štoper koji igra u kupu, protiv slabih timova Linglonga ili ako je neko povređen pa baš mora da odigra protiv jake konkurencije a ne da bude jedan od startera.
    (gg5+, 22. oktobar 2021 10:54)

    # Link komentara

  36. Taj Gent (koji je 12. na tabeli) je Zvezda prosle godine dobila dva puta. A Partizan ima 36:3 gol razliku, ruse sve pred sobom, najjaci tim Srbije vremena svih, prosecno daje 4 gola po utakmici u vucic superligi i jos organizuje konferencije gde objasnjava kako niko ne sme da ih krade, onda dodje Gent i na svom stadionu nemaju sut u okvir gola, pa jel vas bar mal sramota???
    (Samo nemoj po kosi, 22. oktobar 2021 10:51)

    # Link komentara

  37. Bez borbe se "tekma" ne moze dobiti, komsije zao mi je, no glavu gore ima jos tri utakmice.
    (Dragan, 22. oktobar 2021 10:44)

    # Link komentara

  38. Bravo Stefane kakav članak sve pohvale za tebe.Slikovito opisano još jednom svaka Vam čast.
    (stara Mo, 22. oktobar 2021 10:44)

    # Link komentara

  39. Pametnom je dovoljna informacija da je FK Partizan poslednji put pobedio u Ligi šampiona i kupu sampiona 1983,a poslednji put u gostima istog takmičenja 1958.
    Oni sebe zovu gromada,institucija,Hram fudbala..Ugledajte se na KK Partizan malo.
    (es, 22. oktobar 2021 09:26)

    A CZ prvi put ušla u tu LŠ, 15 godina posle Partizana, i izbrukala se samo tako. Kao da su igrali rukomet.
    (Grr, 22. oktobar 2021 10:34)

    # Link komentara

  40. Radi se o tome da je Stanoje mali trener, i da je igrao na 0:0, da bi kao tamo izvukao remi sa golovima i bio bolji u medjusobnom duelu, ili nekoj gol razlici, ne znam sta se gleda, pa da na kraju tako budemo prvi. E onda se to ovako zavrsi, kad na svom terenu igras ovako bedno...
    (Dzoni-1970-, 22. oktobar 2021 10:31)

    # Link komentara

  41. Partizan je odigrao katastrofalno. Smeta mi euforija oko Stanoja. Pa njemu fudbaleri neynaju da se dodaju ...jedan obican pas da iyvedu. Kad fudbaler dobije loptu on je slede'em igracu poslaje u vazduh tako da ovaj treba da je prvo umiri pa tek onda da je doda ...tako da je takva igra AGONIJA..NI JEDAN JEDINI NORMALNI PAS.Ja neznam sta on sa fudbalerima radi na treningu.Pas igra dakle KATASTROFA.Fudbaleri igraju kao muve bez glave...Juce je napravio ekipu od kilavih igraca ..koji imaju snage da isprintaju dva puta i nema ih nigde umeso da ubaci fizicki najspremnije..
    (milan, 22. oktobar 2021 10:30)

    # Link komentara

  42. pećko pivo

    Ne bih da te "budim" iz tog bunila...al' rekoh preterao si.

    FKP u ovih 5 godina ima JEDNU pobedu protiv Zvezde u prvenstvu. Tri poraza i 5 nerešenih.

    Čisto da laž ne postane istina čemu ste skloni evo skoro 8 decenija.
    (Mohikanac, 22. oktobar 2021 09:46)

    Ja nisam pominjao pet godina vec period u kome je Milosevic bio trener Partizana. Da li je dobio Zvezdu u finalu kupa? Jeste. Da li je dobio Zvezdu u derbiju 2-0? Da li je u te dve utakmice, a cini mi se i jos u nekoj pored te dve, Zvezda upitla sut u okvir gola? Nije. I sta sam ja slagao? Ocigledno da imas problem sa pojmovima istina i laz. Verovatno je za tebe istina ono sto prica dr Terzic. Mislim, navijas za Zvezdu a pricas o laganju. APSURSD!
    (pećko pivo, 22. oktobar 2021 10:27)

    # Link komentara

  43. Doveli ste ograničenog trenera koji je oterao igrače što mu nisu bili po volji, a doveo one sa kojim je uzeo srpske titule pre koliko godina u nameštenoj Toletovoj ligi! Suma vas je npr. izvlačio koliko puta, njemu nije valjao! Valjda mu Jojić bolji igrač!
    Verovatno je i sad mislio da se namešta prvenstvo, pa ih zato i vratio. Ali zašto nisu mogli igrati u inostranstvu, vidi se.
    Zamislite Lazara Markovića u Liverpulu, pa to je fantazija! Kako je on tamo dospeo svi se pitaju. Ili je zaista toliko propao kao igrač, ili ima fantastičnog menadžera.
    O Jojiću i ostalima da ne pričam! Sledi vam restart, pad kao minulih godina.
    Gent je u odnosu na onaj lane, duplo slabiji, što i kazuje tabela belgijskog prvenstva.
    (Neo@, 22. oktobar 2021 10:26)

    # Link komentara

  44. Partizan je od 2018. u velikoj igračkoj krizi, možda i najvećoj od osnivanja. Iz tima su otišli igrači koji su imali potreban kvalitet a na njihova mesta se ne dovode adekvatne zamene. Igrački kadar je u kontinuitetu u padu. Niko ništa ne preduzima. Treneru smetaju navijači, sudije,..., a ne smeta mu što nema kvalitetne igrače, čak nema ni brojčano dovoljno igrača. Čudan neki sklop okolnosti. Poštenije bi bilo reći navijačima da se Partizan odrekao od svojih najviših ciljeva. Ajde da se nadamo da će Partizan u neko drugo vreme i sa nekim drugim ljudima biti opet onaj stari Partizan. Do tada.....
    (View, 22. oktobar 2021 10:25)

    # Link komentara

  45. Radi se o tome da je Stanojevic razmontirao Savin solidan Partizan na sastavne delove. Pokusao je nesto da prekombinuje i to je uradio katastrofalno. Pritom on ima diametralno suprotno sudjenje no njegovi predhodnici, nesto nalik najtrofejnijem Srpskom treneru Milojevicu koga je u Evropi pratila nevidjena sreca. Sve u svemu Partizan je upucan u noge i kome to nije bilo jasna sada je dobio zvanicnu potvrdu!
    (ovono, 22. oktobar 2021 10:05)

    # Link komentara

  46. Ajde ajde kakav pad,slobodno singlirajte u nedelju u Cunga Lunga Sklanjalica ligi protiv Backe Topole 4+, 2-2&4+.
    Možete i da ce Partizan da postigne dva gola u prvih 15 minuta.
    (Back in Black, 22. oktobar 2021 10:03)

    # Link komentara

  47. Pre Genta bio je i Genk.U Evropi se vidi ta razlika iznedju Zvezde i Partizana...Kad god je Partizan trebao da napravi neki iskorak uvek bi poklekao.Zvezda je klub koji moze da se nosi sa nazovi B klubovima jacih liga ravnopravno i u nemali broj slucajeva odnese trijumf I protiv onih koji konkurisu za evropsku superligu gde su umeli da padnu i klubovi poput Reala,Bajerna,Liverpula( ne kazem bilo je i teskih poraza jer ce se neki odmah uhvatiti za neke teske Zvezdine poraze ali pricam o pobedama,a toga kod Partizana nema,prazna beleznica) ..potpuno egal utakmice bar na Marakani odigra protiv Barselone,Milana,Napolija bez poraza...
    Tradicija Partizana ne ide u tom smeru i razlika u ostvarenjima u Evropi potpuno to dokazuje kroz celu istoriju i oslikava razliku izmedju dva fudbalska kluba.
    (Dejan CZ, 22. oktobar 2021 10:01)

    # Link komentara

  48. Pametnom je dovoljna informacija da je FK Partizan poslednji put pobedio u Ligi šampiona i kupu sampiona 1983,a poslednji put u gostima istog takmičenja 1958.
    Oni sebe zovu gromada,institucija,Hram fudbala..Ugledajte se na KK Partizan malo.
    (es, 22. oktobar 2021 09:26)
    "oni sebe zovu" tu je sve rečeno.
    (Zastava101Specijal, 22. oktobar 2021 10:01)

    # Link komentara

  49. Klub, igrači, trener, navijači,odvratno da odvratnije biti ne može.
    (Zastava101Specijal, 22. oktobar 2021 09:59)

    # Link komentara

  50. Krcag ide na vodu dok se ne razbije. E sada ocekujem i koks u domacem prvenstvu mada imaju gostovanje kod TSC a tamo predsednik kluba Jozef Zemberi koji je pre neku godinu bio clan UO Partizan. Jedino lalat ako ih ne prodrma a onda im u goste dolazi Sasa Ilic i Cukaricki
    (Zvezda, 22. oktobar 2021 09:50)

    # Link komentara

  51. pećko pivo

    Ne bih da te "budim" iz tog bunila...al' rekoh preterao si.

    FKP u ovih 5 godina ima JEDNU pobedu protiv Zvezde u prvenstvu. Tri poraza i 5 nerešenih.

    Čisto da laž ne postane istina čemu ste skloni evo skoro 8 decenija.
    (Mohikanac, 22. oktobar 2021 09:46)

    # Link komentara

  52. Stanoje liči na Poketina.
    (neko iz publike, 22. oktobar 2021 09:43)

    # Link komentara

  53. Svi oni ne zaslužuju Zdjelara u timu,kakva igračina.Kolikoje pretrčao i pozatvarao rupa ali nema sa kim da igra.Svaka čast dečko,ti si ponos Grobara
    (Mateus, 22. oktobar 2021 09:40)

    # Link komentara

  54. ... ne vidim na osnovu čega bi U Belgiji bilo bolje, najbolje nam je u ovoj domaćoj Lingelonge ligi koja treba da bude amaterska na osnovu prikazanog višedeceniskog učinka !
    (Dik, 22. oktobar 2021 09:35)

    # Link komentara

  55. Pa sta vas cudi sto Rikardo igra svaki minut?
    Bez njega bi se Partizan borio za opstanak, kakva crna titula. Budimo realbi, ekip Partizana ima 3 dobra igraca, ovo ostalo je ili lose ili odavno proslo zenit karijere.
    (xXx, 22. oktobar 2021 09:30)

    # Link komentara

  56. Ovaj Zdjelar je retko odvratan lik.
    (kostolomac, 22. oktobar 2021 08:41)

    Bukvalno fudbalski Salo Pavlovic. Da ne igra fudbal vukao bi trupce po sumi.
    (Milija, 22. oktobar 2021 09:29)

    # Link komentara

  57. Pametnom je dovoljna informacija da je FK Partizan poslednji put pobedio u Ligi šampiona i kupu sampiona 1983,a poslednji put u gostima istog takmičenja 1958.
    Oni sebe zovu gromada,institucija,Hram fudbala..Ugledajte se na KK Partizan malo.
    (es, 22. oktobar 2021 09:26)

    # Link komentara

  58. Videli smo napad na sudiju na kraju utakmice od strane Stanojevića i Markovića. Da li Marković zna da je mogao da dobije crveni karton. Verujem da zna isto kao i Trener pa ZASTO je onda pretio sudiji? Čovek je dobro sudio. Svi grešimo ali sudija nije tendenciozno sudio protiv Partizana. Jos sada Stanoje priča da nije napao sudiju, pa nismo mi debili...
    (Bg, 22. oktobar 2021 09:25)

    # Link komentara

  59. Ne radi se tu ni o kakvom padu, već evidentnom nedostatku kvaliteta. Gent je jedna sasvim prosečna ekipa, ali nešto ozbiljnija u odnosu na ostale sa kojima je Partizan igrao ove sezone. Isto važi i za Zvezdu. Sinoć su uzeli bod uz dosta sreće, i ako ne budu u punom sastavu za dve nedelje, neće lako biti ni na domaćem terenu. Uzevši u obzir (ne)kvalitet domaće lige, ovi rezultati što su ostvarili i jedni i drugi u Evropi su iznad realnih mogućnosti.
    (iDroid, 22. oktobar 2021 09:18)

    # Link komentara

  60. Jedno pitanje, da li na kraju drugoplasirani iz ove grupe igra sa trećeplasiranim iz Kupa Lilijane Ronketi?
    (zoro, 22. oktobar 2021 08:37)

    Jedno pitanje, da li je tvoja tupavost urođena ili stečena?
    (imaš i lavove od betona u dvorištu, 22. oktobar 2021 09:18)

    # Link komentara

  61. Sa tim najtežim ispitom se Zvezda prošle godine sprdala.I po tome se vidi ko smo i gde smo jer je nama najteži ispit bio Milan.I da su pravila bila kao ove godine verovatno bi prošli i njih jer smo ih u sred Milana sa igracem manje saterali u cošak.Tako da zna se ko je najveci fudbalski klub na Balkanu.
    (Back in Black, 22. oktobar 2021 09:17)

    # Link komentara

  62. Spin masinerija Grobara odmah pokrece pricu kako je ovo najjaca ekipa u skorije vreme koja je gostovala.

    Niko da spomene da je Zvezda taj tim koji je prosle godine igrao Ligu Evrope 2x preslisao, sada kada su daleko losiji predstavljaju se kao gigant.

    Navikli smo, ali necemo se predati.
    (nista o nicemu, 22. oktobar 2021 09:14)

    # Link komentara

  63. Predlažem da se napravi blog samo za zvezdine pacijente ,pa pisite braco koliko hoćete,manite se nasih vesti i use i u svoje kljuse.
    (Sale, 22. oktobar 2021 09:12)

    # Link komentara

  64. Odličan tekst,svaka čast!
    (mikele, 22. oktobar 2021 09:03)

    # Link komentara

  65. SmuDjis...

    Ekipa je nivo Santa Monike i Barbare to je jedini komentar.
    (Fiki, 22. oktobar 2021 09:01)

    # Link komentara

  66. Partizan nikada sa Stanojevicem na klupi nije dobio neku malo ozbiljniju ekipu ili neku bitniju utakmicu (jer tesko da su Samrok ili Sarloa ozbiljne ekipe). Ponavljam NIKADA! O lepoj igri je tek iluzorno pricati. To je mozda cak jasno i Stanojevicevim botovima koji ce i dalje da velicaju pobede protiv Radnika ili Novog pazara sa pricom kako je Milosevic gubio od tog Pazara. Jeste Milosevic gubio od Pazara ali je, za razliku od Stanojevica, igrao ozbiljno evropsko takmicenje protiv ozbiljnih ekipa, osvojio kup na Marakani protiv Zvezde i redovno pobedjivao i ponizavao tu istu Zvezdu.A ja nisam neki ljubitelj lika i dela Sava Milosevica.
    (pećko pivo, 22. oktobar 2021 09:00)

    # Link komentara

  67. zato sto onako ponasanje im je dozvoljeno u nasoj ligi. Zdjelar da nauci da ce u Evropi sve sto radi da mu se sudi kao faul, a za trenera pitanje, jel ide zbog crvenog kartona ispred skupstine?
    (Ssss, 22. oktobar 2021 08:58)

    # Link komentara

  68. Za evropski nivo moj Partizan je u donjem domu ovog trećerazrednog takmičenja.To je realnost i prava slika.Teško da se sa ovim timom i amaterom od trenera može napraviti neki iskorak.
    (ljubavni zivot sneze borjan, 22. oktobar 2021 08:55)

    # Link komentara

  69. "Gent nije pokazao puno toga što bi njegov trijumf opravdano proglasilo zasluženim."

    Nije nego. Gent je uradio tacno ono sto je trebalo. Osujetili su nasu igru, stalno pritiskali, cekali gresku i docekali. I to je fudbal. Ne bas atraktivan ali taknicarski, na rezultat. Tim i trener svesni svojih mogucnosti koje maksimalno koriste.
    Sve suprotno od Partizana, koji zbog tog tripa nadigravanja nikada nije dobio jaceg od sebe.
    (Gazda Dojkan, 22. oktobar 2021 08:53)

    # Link komentara

  70. Pad he veličanstven let
    (I to kaze dulo, 22. oktobar 2021 08:51)

    # Link komentara

  71. U narednom periodu ćemo dobiti najrealniju sliku Partizana a ona je bojim se obojena potpuno drugom bojom. Volim Partizan
    (Danijel, 22. oktobar 2021 08:50)

    # Link komentara

  72. Ajde, ne patetisite. Ovo nije pad, nego povratak u realnost. Limitirana ekipa iz koje Stanoje izvlaci maksimum. Strah je da ce zbog tanke klupe to doci na naplatu. Slican slucaj i sa Zvezdom. To sto mi zivimo u iluziji da nas fudbal narpeduje, a u stvari sigurno koraca ka blatu, to je posebna prica.
    (kb9, 22. oktobar 2021 08:49)

    # Link komentara

  73. Meni je upalo u oči da su na falili Suma i Asano al eto šta mi navijači da radimo kad pomenuta dvoica nisu zadovoljili Stanoja valjda su bolji Jojić i Miljković.
    (Klipan Klipan, 22. oktobar 2021 08:48)

    # Link komentara

  74. sve stoji što je napisano.
    (darko, 22. oktobar 2021 08:48)

    # Link komentara

  75. Pa dobro, ovde je utakmica takticki dobijena. Stanoje se zato i ljuti, svestan je toga da ga je kolega nadmudrio. Ali sad je izgubio mogucnost da se iskupi u sledecoj utakmici. Kako god mogu reci da fali Suma. Gent nije kvalitetnija ekipa.
    (realno, 22. oktobar 2021 08:46)

    # Link komentara

  76. trener neznalica.
    (neutral fe, 22. oktobar 2021 08:46)

    # Link komentara

  77. Da nije bilo Sume, taj pad bi se desio protiv Santa Klare... Tako da je ovo sampionska sezona, 2 pobede u grupi do sada, vrv cemo docekati prolece, a igru nemamo niti je ocekujemo... Sledi dranje u Gentu, borba da sacuvamo drugo mesto u grupi... I to ti dodje jedna od boljih sezona u poslednjih 30 godina... A ne licimo na profesionalni FK ni u jednom pogledu...
    (eugene, 22. oktobar 2021 08:45)

    # Link komentara

  78. Ovaj Zdjelar je retko odvratan lik.
    (kostolomac, 22. oktobar 2021 08:41)

    # Link komentara

  79. Pišem od početka kvalifikacija, Partizan NE UME da se brani. Duva promaja samo tako po šesnaestercu.
    Uvek mora samo u napad jer drugo ne ide.
    (Uros, 22. oktobar 2021 08:41)

    # Link komentara

  80. A kad je pa to leceo ?
    (kukavicje gnezdo, 22. oktobar 2021 08:40)

    # Link komentara

  81. "Istina, belgijska ekipa je najjača od svih koje su došle u Humsku"

    postade Gent najjaci klub u univerzumu
    (auuu covece, 22. oktobar 2021 08:39)

    # Link komentara

  82. Sve je to normalno
    (karlito, 22. oktobar 2021 08:38)

    # Link komentara

  83. Пао,одакле?
    (Александар, 22. oktobar 2021 08:38)

    # Link komentara

  84. "Istina, belgijska ekipa je najjača od svih koje su došle u Humsku"

    Najaca ekipa koje drži 12 mesto u Belgijakoj ligi,

    fora nikad jaci Gent ove i nikad slabiji prosle sezone ima istine... smesno je i komentarisati dalje.
    (Prinice, 22. oktobar 2021 08:38)

    # Link komentara

  85. Jedno pitanje, da li na kraju drugoplasirani iz ove grupe igra sa trećeplasiranim iz Kupa Lilijane Ronketi?
    (zoro, 22. oktobar 2021 08:37)

    # Link komentara

  86. svaka čast na tekstu. Prava analiza
    (guliver, 22. oktobar 2021 08:37)

    # Link komentara

  87. Kvalitet tima i donekle trenera je na trecerazrednom evropskom nivou.Kraj price.
    (Branimir, 22. oktobar 2021 08:36)

    # Link komentara

  88. Gomes je definitivno igrač koji ove sezone prednjači, ali ne mogu da se otmem utisku da jednim dobrim dijelom igra za licnu statistiku.
    Odigravanje ima samo na 40 i više metara od gola a na 20 i bliže gotovo nikada ne gleda da li je neko u boljoj poziciji, kao što je to sinoć u jednom trenutku bio Nathko.
    (FV_80_GV, 22. oktobar 2021 08:35)

    # Link komentara

  89. Eh kad bismo imali Lalata umesto Šamroka!
    (poznavalac©®, 22. oktobar 2021 08:35)

    # Link komentara

  90. Nećemo Šamroka više! Odlazite! Dodji Lalate molim te!
    (poznavalac©®, 22. oktobar 2021 08:34)

    # Link komentara

  91. Nikad jači Gent. Projektovan da osvoji ovu ligu.
    (epcot, 22. oktobar 2021 08:34)

    # Link komentara

  92. Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1
    (!!!, 22. oktobar 2021 08:34)

    # Link komentara

  93. Po cemu to partizan zasluzuje prvo mesto u domacoj ligi?
    (pravo pitanje, 22. oktobar 2021 08:33)

    # Link komentara

  94. Zato će u linlong biti visok let, jer sklanjalice
    (Bones, 22. oktobar 2021 08:32)

    # Link komentara