1. Vanja,tako je,lepo ste rekli.Da mogu dao bih vam sto pluseva.
    (deda, 21. oktobar 2021 01:57)

    # Link komentara

  2. @Vanja

    Odmor od 6 dana u dve godine:))))) Ne brinite, sa tolikim malim odmorom ne bi Vas zvao ni Djordjevic, sve i da ste MJ!
    (Stari basketas, 20. oktobar 2021 20:22)

    # Link komentara

  3. Da u mom poslu postoji neka vrsta svetskog prvenstva i da mene izaberu da predstavljam Srbiju, uradio bih to bez razmišljanja. Mene bi moja porodica u tome zdušno podržala, ali to je sve stvar kućnog vaspitanja...
    (NIkad ne zaboravi ko ti je bio djed, 20. oktobar 2021 08:32)

    Da je meni IKO (osim porodice i par prijatelja) zatražio deset minuta od mog odmora od 6 dana u dve godine koje sam uspela sebi da priuštim, ne postoji šansa da bi ih dala reprezentaciji, Srbiji, Evropi, svetu i Vasioni.
    Svi koji tvrdite drugačije, ne verujem vam ič!!

    Bravo za Nikolu Jokića koji pored svetske slave i mnogo miliona, i dalje svoj odmor provodi sa svojim najbljižima, u gradu u kome je rođen i sa svojim voljenim konjima. Bez eksponiranja privatnog života, bez skandala, bez društvenih mreža, bez izlazaka na IN mesta, bez skretanja bilo kakve pažnje na sebe, koji ima svoje JA, koji zna šta može i šta želi; zaista je za svako poštovanje. Bravo, dete moje i svako dobro!! Pozdrav iz Grčke!
    (Vanja Petrović, 20. oktobar 2021 19:49)

    # Link komentara

  4. @ko-ometator
    I to zakljucujes na osnovu 2 neigranja (2017 i 2021),gde bi na njegovom mestu 99 igraca postupilo isto.Znaci po tebi trebalo je pre 4 godine da rizikuje zivotni ugovor i recimo prodje kao njegov klasic Porginzis koji je na tom Evropskom pokidao ligamente usred preopterecenosti i maltene unistio karijeru,da zaigra na takmicenju koje su maltene svi zivi vrhunski igraci pootkazivali,zato Slovenija i osvoji to Evropsko,jedina kompletna.Ili ove godine,da ne govorim,da ne pravi pauzu,ko zna sta da uradi sa svojim telom(zaboravljas centri su daleko skloniji povredama)da bi sta god da uradi bio napljuvan jer nas vise srebra ne zanimaju a za zlato sanse su nam i da smo se plasirali bile manje od nule.Otprilike kao da za Djokovica kazemo,kakvi Vimbldoni i slicno,jedino reprezentacija,a za nju jedna bronza na Olimpijadi,jedan(ko nijedan)Devis kup,nikakva karijera,tako ispada.A pritom taj isti Jokic koliko za 10 meseci moze da nam donese zlato nakon pune dve decenije,sta cemo onda(licno ne mislim da su nam sanse bog zna kakve ali nakon ove AntiJokic histerije ne bi me iznenadilo da Bog ne namesti situaciju da pola Srbije proguta ono sto se ne jede kada je u pitanju Jokic).Pritom morate jednom za svagda shvatiti da se ne moze porediti nekadasnje i sadasnje vreme,da su Kica i Praja danas nosioci u NBA preskakali bi i oni poneko takmicenje,batalite vise jefrine patriotizme i prestanite da zivite kolektivno u oblacima
    (vasil tupurkovski, 20. oktobar 2021 17:13)

    # Link komentara

  5. od kako je sveta i veka predvodnici grupa,zajednica,plemena insistirali su na patoloskoj vernosti grupi,boreci se za sto jacu,homogeniju i kompaktniju grupu.To je tada znacilo vecu verovatnocu za opstanak zajednice.Svaki individualac je predstavljao opasnost po jedinstvo zajednice i on je bez milosti odstranjivan.Tako bese onda,tako vlastodrsci rade danas.Napraviti nemislece stado od zajednice je najlakse ako im se usadi jak ideal patriotizma.Normalno,to uspeva u zajednicama sa malim nivoom znanja,primitivnim i sa jakom plemenskom tradiciom.Iz takve zajenice svi misleci,inteligentniji,jakog karaktera ili bolje obrazovani beze ili budu odstranjeni tkz.negativnom selekcijom.Otuda na sajtovima imate toliko ostrascenih i prostih komentara,ljudi,mahom mladjih,koji su satrveni i skrajnuti mizernim i neuspesnim zivotom i kojima preostaje samo ususkivanje u gomilu isto mislecih.
    (qq lele, 20. oktobar 2021 17:10)

    # Link komentara

  6. Gde je razlika izmedju njega i Duranta ako je on Srbin samo po genima a briga ga za svoju naciju i sve koji ga pratimo? Niti igra Durant za Srbiju niti Jokic, ne vidim razliku, mogu jedino da ga pratim kao individualca
    (Partizan Saint Germain, 19. oktobar 2021 22:35)

    covek je rekao da mu je zao sto ne igra, a vec je igrao vise puta, ukljucujuci i kada je vec bio afirmisan u NBA, tako da to da ga uopste nije briga ne pije vodu. tada kada je igrao su ga stavljali da bude rezerva i davali mu pogresnu poziciju, na neki nacin ga ponizavali.
    imao je razloge sto nije igrao, razumeli ih mi ili ne. ako se ikada vrati u reprezentaciju posle svog pljuvnja od strane naroda kojem je podario jedinstveni razlog za ponos, onda je veci patriota od svih tih pljuvaca zajedno.
    sreca pa ranije nije bilo interneta ili nije bio toliko pristupacan, a da saka isfrustriranih likova ispljuje i ostale nase legende koje su propustale takmicenja (uz po 5 puta manje naporne seyone od onih koje je jokic spojio).
    "vidimo" se jokara nocas u 3. samo gazi. :D
    (vrg, 20. oktobar 2021 16:50)

    # Link komentara

  7. @gile pecinci

    Kakvog ovakvog? Nije ni u 10 CENTARA Srbije, a ne kosarkasa.Bodiroga je sebe kao igraca izgradio u Italiji, Gurovic u Grckoj, Tarlac u Grckoj, Stojakoviv u Grckoj i SAD (i sa mnom na basketu, rezultate necemo otkrivati:)))), pa su igrali za Srbiju (mada jeste istina da sa nekima od njih pocinje primadonisanje). Neka timari konje, nikakav problem, to mu je i cilj, da bude prvi u selu!
    (Stari basketas, 20. oktobar 2021 15:53)

    # Link komentara

  8. @Popaj
    Sa kojim karakterom,jel ti shvatas da je covek igrao 109 utakmica u punom ritmu,da je sam vukao raspali Denver do polufinala,da ga celu sezonu biju ko vola,da ima odgovornost kao niko,i da prosto ne moze da se poredi ni sa jednim igracem ni pre ni sada,mislis da se on ne bi odazvao da igra u Evropi ili da u NBA ima odgovornost i minutazu ostalih igraca,ili da bi ostali nasi igraci se odazvali ovo leto da su u njegovoj kozi,pa Bobi bi odustao da ima pola utakmica kao Jokic.Ili ti ocigledno verujes da je on masina koja je trebala i nas da vuce,takodje maltene sam,na Olimpijadi i to do zlata jer nista drugo ne priznajemo,zato je Djordjevic i morao otici.Nista mu ova zemlja i narod nisu dali osim konstantnog omalovazavanja celu karijeru,od kosarkaskog esnafa,pre svih predsednika saveza se tretira kao neki levak,iz ciste ljubomore a ocekivanja su da bukvalno pogine za dres i da mu na kraju niko ni hvala da kaze,e pa ne ide to tako,prema svecu i tropar,svi do svojih velikana drze kao malo vode na dlanu,samo smo mi spremni odreci se nekad Pedje danas Jokica,zbog nekakvog jeftinog patriotizma,jer tu je problem Jokica i Srbije,ne busa se dovoljno u grudi pravoslavne,da lozi narod srbovanjem niko mu nista ne bi rekao jer voliko fino upakovane sarene laze,zato i ovako biramo na izborima
    (hercegovac, 20. oktobar 2021 15:50)

    # Link komentara

  9. @razvodnjavanje
    Zaboravljas i ti jednu stvar,da je ovo BILA zemlja kosarke,Jokic je 1995-to godiste,on nase slavne kosarkaske istorije jednostavno ne moze da se seca,njegova kosarkaska secanja su blamaze sa Obradovicem,nesrecni Moskitosi a prvi kosarkasi koje pamti su Stojakovic,Radmanovic,Jaric... koji su ili izbegavali reprezentaciju ili se odnosili prema njoj nedostojno dresa,ako je poceo da trenira kosarku to je bilo zbog NBA zvezda i u danasnje vreme ne trebas biti iz kosarkaske zemlje da bi postao vrhunski,pa odakle poticu Embid,Kapela,Ajton i mnogi drugi,sve kosarkaske velesile,nema sta.Takodje on je bas tipican primer nekoga ko nema nikakve veze sa nekakvom srpskom kosarkaskom skolom,svima je prosao ispod radara,nije pozivan nikad u mladje selekcije,niti u velike klubove koji svake godine selektuju brdo klinaca,imate Vujosevicev intervju ovde,koji i sam priznaje da mu nije bio interesantan,maltene da nije bilo Miska, mozda bi i batalio kosarku,tako da on apsolutno nikom sem nekolicini ljudi ne duguje nista,niko ga do skora nije ozbiljno shvatao,zapravo ni sad ne shvatamo sta je on sve napravio u ovih par godina jer ne bi ga ovoliko pljuvali kao da imamo Jokica koliko hoces.Takodje zaboravlja se jos jedna stvar,da je FIBA pomerila Svetsko na svakih 5 godina zbog problema sa izostancima,i opet konstantno sve reprezentacije kubure sa tim,a jedino kod nas se skidaju glave,ne videci upravo u barazu za OI sta smo bez najboljih igraca,a ovakvog necemo imati mozda nikad vise
    (gile pecinci, 20. oktobar 2021 15:09)

    # Link komentara

  10. Toliki čovek, ali ipak mali! posebno rečenica "ponovo bih isto odlučio..". Za mene si odlučio, meni bi bila čast da igram za zastavu... ali to sam ja...
    (Igor, 20. oktobar 2021 13:42)

    # Link komentara

  11. @razvodnjavanje

    Tacno!Nacin na koji je dosao u reprezentaciju, debeo, van forme, je pljuvanje po svima!Da je Djordjevic ostao, otisli bismo na olimpijadu (pre svetskog prvenstva 4 puta pobedio Italijane na pripremnim i jos jednom na SP).Ja ga nikada ne bih zvao, a nece on ni igrati, mozda ako se kvalifikujemo na neke OI.Kada se pojave takve primadone i pocno da traze posebne uslove, odmah uzdrmaju reprezentaciju i odmah ih treba odstraniti.Covek stvara probleme, reprezentacija je pod potpuno pogresnim svetlom.Ima neke njegove reklame, tacno tako ga zamisljam.Jednog dana ce pricati da je u to vreme pad NBA bio toliki da neki tamo Jokic bio MVP.
    (Stari basketas, 20. oktobar 2021 12:51)

    # Link komentara

  12. Svi sagovornici zaboravljaju jednu stvar.
    A to je da je ovo zemlja košarke.
    I da se kod nas svako dete sreće sa školicom košarke već od 6. godine života.
    Da je Jokić rođen samo 20 km severnije, bio bi samo debeli mađar koji voli konje.
    Veliko pitanje da li bi imao para za konje tada.
    Tako da je njemu ova zemlja sve dala. Ne ništa, nego sve.
    Baš me zanima da li bi mali Jokić ikada krenuo na košarku i imao kvalitetnog trenera u Somboru da je neko od ranijih generacija košarkaša isto ovako izbegavao reprezentaciju.
    Treba da ga je sramota odnosa prema reprezentaciji u Kini.
    Pa pogledajte fotografiju koliki stomak je imao.
    Tako nespreman se pojaviti uz ogromno odsustvo želje... je veliko nepoštovanje za ostale saborce iz reprezentacije, prema treneru i naciji.
    (razvodnjavanje, 20. oktobar 2021 11:04)

    # Link komentara

  13. Dokle će više pojedini da spinuju sa pričom da je Jokić bio rezerva Birčeviću kada prostim uvidom u broj minuta koji su proveli na parketu može da se vidi da je to apsolutna laž. Da ne pričam o tome kako je Jokić došao na prvenstvo sa 20 kila viška, da su ovi iz Denvera posle morali da mu odrede poseban režim ishrane i treninga kako bi bio koliko toliko spreman za sezonu.

    A za one koje mrzi da istraže malo po internetu evo nekih podataka. U mecu protiv Argentine Jokić je igrao 31 minut, uz Bjelicu najviše na tom meču, čak više i od Bogdanovića. Birčević nije zabelezio ni minut. U meču protiv Španije Birčević je samo počeo meč i igrao moćnih tri minuta. Jokić je odigrao 17 minuta, a razlozi za takvu minutažu su bili očigledni. Bezvoljna igra, frustracije, greške. Da sam ja bio na mestu Djordjevića igrao bi Jokić i manje na tom meču.

    U svakom slučaju, Birčević ni u jednom bitnom meču nije igrao više od 3 minuta, ni protiv Italije, ni protiv kasnije Amerike i Češke.
    (Bukovski, 20. oktobar 2021 11:01)

    # Link komentara

  14. Decko ne pokazuje “sve dobro u nasem narodu” vec decko pokazuje odredjene znake ASD-a, autizma.
    Ne zelim da me se pogresno razume, ne pisem ovo kao dobro ili lose za Nikolu, niti pisem ovo u negativnom kontekstu za Nikolu ili za autizam kao poremecaj. Pisem ovo cisto kao odgovor da gore navedeno nije normalno ponasanje…
    (Srbin iz Ozilenda, 20. oktobar 2021 02:37)

    Šta je tačno tu autizam? Što je povučen i ne želi da bude deo velike predstave za javnost? Povučen porodnični život ne predstavlja autizam. Ogorčeni jesmo što ne igra, ali to što si napisao je zlonamerno. Momak samo ima drugačije vrednosti, ne interesuje ga javnost niti ima "svoje" novinare koji pišu o njemu sve u superlativu, niti ima sve ono što ide uz "modernog" košarkaša, barem kako se očekuje. To nije nikakav poremećaj.
    (Jim Beam, 20. oktobar 2021 10:34)

    # Link komentara

  15. Omiljena srpska zabava: komentarisanje!
    Ako Jokic nije igrao verovatno je imao razlog za to. I zabole ga sta o tome misle komentatori..
    (Borivoje, 20. oktobar 2021 10:24)

    # Link komentara

  16. Goat
    (Milos, 20. oktobar 2021 10:08)

    # Link komentara

  17. Jokic nece dozvoliti da ga ponizavaju
    (Milos, 20. oktobar 2021 10:07)

    # Link komentara

  18. ne pratim ga vise na sofascore, ne pada mi na pamet da ustajem da ga gledam, moze osvojiti NBA sa 4-0 u finalu zapada protiv LA Lejkersa.


    ne verujem da ce mu ljudi oprostiti ako dodje na 1 EP i osvojimo, treba mu barem jos 3 medalje. znam da ja necu. cudnog je mentalnog sklopa, ne mislim da ga truju pare nego braca. dvojica propalih sportista nisu mogli da ga nauce sta je vredno. pare je vec zaradio, na max je ugovoru.
    (SubmisivniDominator, 20. oktobar 2021 09:59)

    # Link komentara

  19. problem je sto ga zabole za reprezentaciju,
    i sto nema cohones da to javno kaze i prekine ovu sapunsku operu,
    a po novinama se serviraju neka smesna "opravdanja"

    problem je sto smo svakog leta imali spanske serije, oce-nece-oce-nece
    a kada je igrao pod pritiskom javnosti, bolje da i nije,
    samo se setite njegovih partija sa svetskog prevenstva u kini

    ponavljam, coveka zabole i to treba jasno i iskreno reci
    i mirna backa, niko ga vise nece cimati,
    neka klopa gomboce, timari konje, to je njegova licna stvar
    (wer, 20. oktobar 2021 09:51)

    # Link komentara

  20. Manje više što mu se porađala žena, nego mu u isto vreme kibila donosila ždrebe na svet, e to se ne propušta. Drugo, znate li vi koliko košta samo jedna četka za timarenje, ugovor od 500 miliona dolara je malo?😂😂😂
    (Rhyzm, 20. oktobar 2021 09:01)

    # Link komentara

  21. U parama...
    (stanke..., 20. oktobar 2021 08:55)

    # Link komentara

  22. U jednom trenutku samo osetis da te bas briga sto si cuo za nekog .. MVP.......pa sta
    (misoni, 20. oktobar 2021 08:37)

    # Link komentara

  23. Na kraju krajeva, hajde da pogledamo ovako. Da li bi vi da li pola svog godišnjeg odmora da odete i radite još sedam ili deset dana svoj posao, ali gratis - za državu? Ajde razmislite i budite iskreni.
    (Reziel, 20. oktobar 2021 07:34)

    Da u mom poslu postoji neka vrsta svetskog prvenstva i da mene izaberu da predstavljam Srbiju, uradio bih to bez razmišljanja. Mene bi moja porodica u tome zdušno podržala, ali to je sve stvar kućnog vaspitanja...
    (NIkad ne zaboravi ko ti je bio djed, 20. oktobar 2021 08:32)

    # Link komentara

  24. Дуг је пут пред Јокићем да постане најбољи српски кошаркаш свих времена поред Бодироге. Без успјеха са репрезентацијом, сигурно и не може.
    (Vule, 20. oktobar 2021 08:23)

    # Link komentara

  25. nije se odazvao tako bi uradio i da je neko napao Srbiju on je jednostavno dezerter i kraj nema opravdanja umoran i ovo i ono mu fali ne treba ga rehabilitovati i davati mu šansu neka uživa u svojim dolarima i to mu je sve što mu je izgleda važno .I moj deda je bio umoran pa je išao u rat da brani Srbiju i imao trudnu ženu i sve isto pa je ipak otišao . Ovaj ima karakter tinejdžera od 15 godina a mu a od evnuha smešan mu je izgovor da je umoran a onda banči jaše itd
    (janko, 20. oktobar 2021 08:19)

    # Link komentara

  26. Svi igrači, ne samo Jokić, trebaližo bi da se ugledaju na Bogdana Bogdanovića. Čovek je uvek tu za reprezentaciju, a time i za narod, i najbitnije od svega je da igra punim srcem i sa puno emocija. Bogdan će uvek biti za mene najveći, pored ostalih, naravno, koji su uvek bili tu. Ali Bogdan je broj 1
    (Mrkela, 20. oktobar 2021 08:11)

    # Link komentara

  27. On je naš i to je to. Samo mu treba uveličati fotografiju na kojoj Zdovc, Rađa, Danilović, Paspalj, Divac i Obradović nose kovčeg Dude Ivkovića, i okačiti u spavaćoj sobi. S vremena na vreme ga propitati šta je na fotografiji, i koja je njena poenta.
    (Blagota, 20. oktobar 2021 08:05)

    # Link komentara

  28. Nije stvar da li ga neko voli ili ne voli. Za klub se igra radi novca, a za reprezentaciju iz ljubavi. Nikoga ko ne voli svoju zemlju ne treba terati da igra za reprezentaciju. Nije on ni prvi ni poslednji sa takvim karakterom. Ima mnogo onih koji vole svoje zemlje, koji se ponose svojim poreklom i žele da daju i poslednji atom snage da bi obradovali neko dete i doveli ga u sport. Tek tada se postaje stvarna legenda. Jokić je fenomenalan NBA igrač, koji zabavlja male Amerikance i za to dobija fenomenalne novce. Ne razumem zašto trebalo da ga neko voli, naravno osim njegovih najbližih. Želim mu sve najbolje. Njem ljubav naroda nije potrebna, on ima ono što voli i radi čega igra košarku.
    (Popaj, 20. oktobar 2021 07:58)

    # Link komentara

  29. Коме је, уопште, битно што не игра. Небитан лик.
    (Ђорђе, 20. oktobar 2021 07:49)

    # Link komentara

  30. Tek kad donese Srbiji zlato onda ću mu priznati da je veliki igrač. Neka se ugleda na Novickog, Gasola, Skolu, Parkera, Dončića... Svi su osvajali medalje sa reprezentacijom i žive su legende reprezentacije i tih zemalja. Kao što su kod nas Divac, Đorđević, Danilović, Stojaković...
    (Džoni Granata, 20. oktobar 2021 07:48)

    # Link komentara

  31. @srle
    Rambu su tražili lopovi iz FSS da im plati da bi mogao da igra za reprezentatciju. Nije uporediva situacija...
    (biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!, 20. oktobar 2021 07:36)

    # Link komentara

  32. Gde je to Jokić rekao da ga baš briga za dres, naciju i državu, ajde gde? Čovek ne govori za domaće medije već četiri godine. Ništa nije upakovao ni uvio - nije poslednje četiri godine ništa ni rekao.

    Na kraju krajeva, hajde da pogledamo ovako. Da li bi vi da li pola svog godišnjeg odmora da odete i radite još sedam ili deset dana svoj posao, ali gratis - za državu? Ajde razmislite i budite iskreni.
    (Reziel, 20. oktobar 2021 07:34)

    # Link komentara

  33. Nema potrebe...Neka igra u nba i neka jaše konje...
    (Milan, 20. oktobar 2021 07:31)

    # Link komentara

  34. Jokic, kao i njegov stariji brat, je jedan obican malo gradjanin koji igra dobro košarku.
    Njega ne interesuje ništa osim love.
    (Kopenhagen, 20. oktobar 2021 07:26)

    # Link komentara

  35. Slažem se da Birča nikako nije kalibar igrača da Jokic zbog njega greje klupu, ali ljudi ne zaboravite činjenicu da je decko na to prvenstvo došao sa ogromnom kilazom i totalno van forme! Pritom ne bih komentarisao kako je odigrao kroz turnir. Skola ko deckic, Jokic ko muflon debeli, a razlika u godinama jedno punoletstvo skoro.
    (Dimitrije, 20. oktobar 2021 07:22)

    # Link komentara

  36. problem je sto ga zanimaju konji vise nego srbija
    (milan, 20. oktobar 2021 07:02)

    # Link komentara

  37. bjelica 15-11-4, šut 6/7 1 ukr, na 3 minuta do kraja, +- mu je +21 za 24 minuta na parketu, rešio utakmicu. o njemu da bude bar deset puta više vesti neg' o ovome.
    (goran, 20. oktobar 2021 06:37)

    # Link komentara

  38. (dovla, 19. oktobar 2021 23:56)hahaha ala vas cigane boli glava od Vlade Divca,sta si ti uradio za Srbiju,Divac je mnogo dao Srbiji i odigrao je mnogo sezona za repku
    (Danilo, 20. oktobar 2021 06:36)

    # Link komentara

  39. Jokic je ljudina pa sta i ako nije igrao precemu je da obezbedi porodicu nego da igra za drzavu koja mu i nije nesto pomogla u karijeri jer svi znamo koji klubovi se pomazu u srbiji a jokic je igrao za Megu iz S Mitrovice koga je on zanimao,a sad bi svi da mu skoče na ledja a vodeci u toj akciji su oni koji ni vojsku nisu sluzili sto je najveca obaveza prema drzavi i normalno druga grupa drzavni mastiljari koji samo gledaju da ukradu nesto iz budjeta.
    (Sremac, 20. oktobar 2021 06:26)

    # Link komentara

  40. A sto vi toliko volite da se***e, sto ga niste blatili na OI 2016 I na sv.prvenstvu, nije da je rekao da nikada nece igrati I da nikada nije igrao, jednostavno I oni ljudi imaju I nesto pored kosarke, cuj nije igrao jedno leto, kako cemo mi Srbi da prezivimo to, ne znam kako cu da ustanem iz kreveta danas I izdrzim dan...posto bi na OI sigurno osvojili medalju, isto kao I na sv.prvenstvu kada smo vec stavili zlato oko vrata, kad ono medjutim...
    (Ccc, 20. oktobar 2021 06:23)

    # Link komentara

  41. U KS Srbija ima neki Djavo koji ne da Jokiću da igra za reprezentaciju. Utepajte tog djavola i eto njega.
    (Сава Други, 20. oktobar 2021 06:09)

    # Link komentara

  42. Ljudi su ga zavoleli pa su se onda razocarali kada je pokazao da on to ne zasluzuje. Licni interes mu je iznad svog naroda i zemlje, to je cinjenica. Ok, to mozete da pravdate kako hocete ali takav covek ne zasluzuje bilo kakav uzviseni status ili vredan postovanja. A da ga poredite sa velikanima nase kosarke to tek niko normalan ne moze da se slozi. Ovoj zemlji su dali previse da bi ih neko smatrao manjim od coveka koji odbija da igra za tu zemlju.
    (ko-ometator, 20. oktobar 2021 06:05)

    # Link komentara

  43. Ne-bi-tan
    (Oscar de LA penja, 20. oktobar 2021 05:20)

    # Link komentara

  44. iskreno,ne me zanima vise
    (rodoljub, 20. oktobar 2021 04:59)

    # Link komentara

  45. :(((…((
    (beograd_92, 20. oktobar 2021 04:58)

    # Link komentara

  46. Preletis 8000 km da bi igrao za Srbiju i onda te drze na klupi kao rezervu Bircevicu. Bravo Nikola
    (dovla, 19. oktobar 2021 23:50

    A kome je bio rezerva pre 2017. pa te godine nije dosao da igra? Dečko sa inauguracije je previse umislio da je zvezda.
    (Niti volim Zvezdu niti volim Partizan, 20. oktobar 2021 04:51)

    # Link komentara

  47. Da, da, umoran, kako bi odigrao eventualno sve utakmice finala NBA tako umoran? Jednostavno boli ga dupe za Srbiju, takav tip. Da je ziv i zdrav, zaradio milijardu dolara i presrecan bio, ali nadam se da ga vise niko nece zvati u reprezentaciju i moljakati. Igrao bi lose, plasljivo, bez zelje, volje, srca. Hvala ne treba. Pitam se kako se osjeca kad sretne Dončića, da li mu je nedje malo neprijatno?
    (Dulee, 20. oktobar 2021 04:40)

    # Link komentara

  48. Naravno da ima pravo da bira dali ce da igra za reprezentaciju ili ne,ali I mi navijaci imamo pravo da komentarisemo.Za mene je on otpisan niti zelim da ga gledam niti da se radujem kad postigne pobedy sa Denverom razocarao me iako nisam Srbin vec Makedonac .Nek ga vole Denverovi navijaci za njih je odigrao celu sezony kod nas balkance reprezentacija mora da se postuje !
    (Aleksandar, 20. oktobar 2021 04:15)

    # Link komentara

  49. luka srbin, ovaj koloradjanin, šta ćeš i preko leta u srbiji, idi zajaši neke mustange
    (goran, 20. oktobar 2021 04:09)

    # Link komentara

  50. mutav, tunjav, potuljen, samotnjak, on nije imao društvo ni u osnovnoj, njemu je mučenje pripreme, reprezentacija, ne uklapa se, covek koji sa 26 godina ima staratelje u vidu one dvojice njegovih, što je igrao za srb igrao je i od nba košarke će da se penzioniše sa max 31-2 osim ako ga braća ne nateraju na duze.
    (goran, 20. oktobar 2021 04:07)

    # Link komentara

  51. Ajde da "razumemo" razloge ne igranja za reprezentaciju...
    Ali da ne poseti ni jedna košarkaški kamp za decu, da se ne druži sa mladim košarkašima, da ne da ni jedan intervju za srpske medije? Kakve koristi deca u Srbiji imaju od Jokića? I Lebrona gledaju na TV-u kao i Jokića i Lebron daje izjave samo za američke medije a naši samo prenose. Deca u Srbiji više mogu da čuju od Dončića. Možda je i dao neku pomoć negde nekome u Srbiji ali kao Diković NIKADA
    (Zvezdara, 20. oktobar 2021 03:56)

    # Link komentara

  52. C Jokić, Milutinov, Marjanović
    F Bjelica, Smailagić
    F Lučić, Pokuševski
    G Bogdanović, Nedović, Jaramaz
    G Micić, Teodosić

    Plus:
    Petrušev, Milosavljević, Kalinić, Dobrić, Gudurić, Avramović, Jović.
    (To je ta ekipa, 20. oktobar 2021 03:34)

    # Link komentara

  53. @(Jim Beam, 19. oktobar 2021 23:31) Jokić fura svoju priču; uspešan je a flegma, ima milione a žena mu je ljubav iz tinejdžerskih dana, svima je zabavan a ne interesuje ga to, MVP lige je a nema društvene mreže, ulaže silne novce u svoj rodni kraj a ne busa se sa tri prsta kako je Srbenda, ne simpatiše Zvezdu i Partizan kao 99% naših, deluje tromo a izuzetno je spretan i brz, ne interesuju ga splavovi nego konji i povučen život. Nikome ne pokušava da se svidi već igra tu igru nekako naivno, neiskvareno. I u 99% situacija smo ponosni na to jer pokazuje Amerima kako um caruje nad snagom, ali odbijanje igranja za reprezentaciju nam je smrtna uvreda iako skroz ide uz njegov karakter. Kada je pre dve godine bio zamena Birčeviću većina nas je govorila da ne treba da se odaziva više, a kada se nije odazvao onda drvlje i kamenje po njemu. Čak mi se čini da u prvom momentu kada je rekao da neće da igra nije bilo toliko negativnih reakcija kao danas.

    Ja ću nastaviti da ga pratim jer u principu pokazuje sve ono što je dobro u našem narodu, a što ne dolazi do izražaja od raznih rijalitija i drugih gluposti. Ako nekada zaigra ponovo za reprezentaciju nadam se da osvojiti neko zlato i svima zapušiti usta, alo generalno momak je i bez toga skroz na mestu da bi ga bilo ko od nas mrzeo ili bilo šta loše rekao o njemu...
    (Jim Beam, 19. oktobar 2021 23:31)
    Decko ne pokazuje “sve dobro u nasem narodu” vec decko pokazuje odredjene znake ASD-a, autizma.
    Ne zelim da me se pogresno razume, ne pisem ovo kao dobro ili lose za Nikolu, niti pisem ovo u negativnom kontekstu za Nikolu ili za autizam kao poremecaj. Pisem ovo cisto kao odgovor da gore navedeno nije normalno ponasanje…
    (Srbin iz Ozilenda, 20. oktobar 2021 02:37)

    # Link komentara

  54. Samo neko zlato bi pomoglo, previše je pao u očima i srcima ljudi koji su strastveno navijali za njega.
    (dzigi, 19. oktobar 2021 22:08)

    Nije tačno. Vas koji ga odjednom ne volite, "patriJote", a od patriotizma imate samo krst na retrovizoru je mnogo manje od nas koji nemamo ništa protiv njega, samo ste mnogo glasniji i dajete sebi za pravo da anonimno, onako junački (verovatno biste tako glasni bili i na Kosovu), pljujete MVP-a NBA lige. Svako ko je ikad pratio NBA zna šta to znači biti MVP i kakvo je to dostignuće u karijeri. Čovek igra košarku, a ispred toga je stavio sebe i svoju porodicu. Mislite o tome, miševi!
    (Delije Jug, 19. oktobar 2021 22:28)

    Mišu, pričaš o anonimnosti, a pišeš ovde pod lažnim imenom. Drugo, od patriotizma imam godine plaćenog poreza, molitve i odlaske u crkve i manastire, čitanje knjiga o slavnoj srpskoj istoriji, bodrenje reprezentacije u svim sportovima... Za razliku od tebe. Nije prvi kome se supruga porodila, pa ipak nikada neće biti veći od Saleta, Divca, Paspalja ili Bodiroge, pa sve da uzme opet MVP-ja. A, ti možeš u štalu, zajedno sa njim.
    (UjkaŽitko, 20. oktobar 2021 02:21)

    # Link komentara

  55. Sebi i njihovo detinjasto romantičarsko naivno gledanje na stvari. “Reprezentacija je svetinja”, vičnu na glas tako napaljeni kao da je svako rodjen u ovoj zemlji bukvalno vlasništvo te države, sram vas bilo. Komunizam ne izlazi iz glave, pazi ti tog razmišljanja.
    (Los Angeles, 20. oktobar 2021 01:59)

    # Link komentara

  56. Srle ,
    Za Ramba se zna čovek sam reako nekoliko puta da su mu tražili $50,000 da igra i da on nije hteo ni da čuje . Predsedik kluba gde je igrao hteo da da tih $50k ali mu Rambo nije dao.
    (Pera, 20. oktobar 2021 01:59)

    # Link komentara

  57. Obzirom da se nismo ni kvalifikovali mogao je ladno da igra i još bi ispao patriota. Ovako je ispao glupan.
    (Miki, 20. oktobar 2021 01:20)

    # Link komentara

  58. Nekada je igranje za reprezentaciju bila najveca cast za svakog igraca....sve dok jednog leta Vlade Divac nije saopstio da mora da americku decu uciti u kampu da igraju kosarku i da ne moze da se odazove selektoru. Od tog trenutka reprezentacija NIKADA nije igrala u najjacem sastavu...
    (dovla, 19. oktobar 2021 23:56)

    Ciganskim lazima i pokvarenosti nikad kraja.
    (mukop, 20. oktobar 2021 01:19)

    # Link komentara

  59. Ako vidim u dresu reprezentacije Jokica, Pokusevskog i njima slicne prestajem da pratim tu istu rerezentaciju. Mali sam i nebitan skroz, ali sam svom bratu brat svaki dan i uvek. Isti odnos imam i prema svojoj zemlji. Ko to nema u sebi mene sigurno ne predstavlja. I ne interesuje me.
    (Nikola, 20. oktobar 2021 01:12)

    # Link komentara

  60. Ja kolko znam Buhe su Crnogorci Srbi.
    (Redstorm, 20. oktobar 2021 01:09)

    # Link komentara

  61. gomila decurlije koja nema pojma o zivotu,o porodici,o radu,profesionalizmu kritikuje Nikolu koji je bukvalno Jedan od milion.Velemajstor,opste priznat,dokazan,najbolji na svetu...
    (nn, 20. oktobar 2021 01:01)

    # Link komentara

  62. Pisem ovaj komentar pre nego sto sam procitao clanak, za naslov mogu da kazem da je odlicno pitanje ali treba ga postaviti Jokicu, mislim da je to ono sto mu javnost najvise zamera u sustini, sto nikad nije rekao sta ga zulja, sto se nije udostojio da dodje do Beograda i pozdravi reprezentativne drugove, nego je poturio caleta da drobi tamo neke fraze.
    (ActWon, 20. oktobar 2021 01:01)

    # Link komentara

  63. Jokić, sjajan i netipičan. Ljudi, on voli da IGRA kosarku. Nije on tipična zvezda koja se razmece po mondenskim mestima i splavovima.Skroman je i dobar covek. Srbima inače nije strano da te pre podne kuju u zvezde a posle podne valjaju u blatu. Pustite Joku na miru, sredite svoje zivote. Nece vam pobeda reprezentacije platiti struju.
    (Senja, 20. oktobar 2021 00:53)

    # Link komentara

  64. čitam komentare i u najmanju ruku pitam se jeste li normalni vi koji opravdavate njegovu odluku....nema izgovora ,nema izuzetaka,dobio si priliku da igraš i pomogneš svojoj zemlji i ti to odbijaš... ajde to,ali još navodiš takve glupe razloge...pa da li je moguće...pa mnogo je primera drugih košarkaša koji su čak igrali finale NBA pa se odazvali i na kraju osvojili titulu ili pak poput Slovenije bili i samom vrhu...ili jesi ili nisi...u ovom slučaju on nije i tačka...nema opravdanja...kraj...
    (ivan, 20. oktobar 2021 00:51)

    # Link komentara

  65. Лука Дончић је могао и увек ће. Дирк Новицки, Пол Гасол...овај не, баш као често раније и Дивац и Стојаковић...Богдановић је нешто друго, саздан је од другачијег материјала.
    (Илија, 20. oktobar 2021 00:47)

    # Link komentara

  66. Ni pre odbinanja da igra za reprezentaciju nisam mogao ocima da ga gledam. Bangav, nema jedan misic kao da nikad nije prosao pored sportskog igralista, ne zna da trci, tehnika suta ne postoji, negledljivo ono bacanje nekih frljoka, ne zna jednu recenicu da sastavi, ne otvara usta kad prica, mutaviji od ijednog sportiste. Najiritantniji sportista ikada.
    (Petar, 19. oktobar 2021 23:38)

    a ipak, on je MVP NBA lige i prvi kandidat za istu titulu u novoj sezoni... a ti, tako savrsen da ga kritikujes, uspesni "tastatura ratnik"
    (bozza, 20. oktobar 2021 00:36)

    # Link komentara

  67. Neko je Jokić a neko je Dončić, stvar principa.
    (Walden, 19. oktobar 2021 22:18)

    Jedan od njih je Srbiji doneo srebro, a drugi se odlučio da drugoj državi donosi medalje. Ali ovde su činjenice selektivne i iznose se kako kome odgovara.
    (Ilija Dukić, 20. oktobar 2021 00:34)

    # Link komentara

  68. Okej momci , posteno , pričate o tome kako se neko oseća , o emocijama sve to stoji , medjutim to samo mogu biti nagadjanja dok se sama osoba ne izjasni o tome kako se i šta oseća zapravo . Midlton i Holidej su kao Afroamerikanci , otišli nakon finala NBA , da igraju za Ameriku , da nose zastavu nakon medalje , da pevaju himnu nakon osvojenog zlata , sve to nakon godinu dana od ubistva Flojda i velikih protesta u Americi ... Da ne pričamo o tome koliki pritisak imaju njih dvojica što se tiče igranja u klubu , istina nije približan kao što ima Jokić ali na kraju krajeva, ko hoće uvek nadje način .
    (Čempres, 20. oktobar 2021 00:30)

    # Link komentara

  69. Jokićeva supruga je iste nacionalnosti kao Draženova majka, a tamo gde u kuću uđe žena nacionalnosti kao Draženova majka, rodoljublja prema Srbiji, ako je i bilo, sigurno više nema. To vam je sva istina.
    (Dejan, 20. oktobar 2021 00:30)

    # Link komentara

  70. vrlo prosto, mi mislimo da nam je nesto duzan sto navijamo za Denver zbog njega, a on misli da nije nikom nista duzan jer je sve sam zasluzio i postigao... sto je istina. Onda mi njega krenemo da hejtujemo i pljujemo, a on se onda zapita da li bi uopste trebalo da igra za reprezentaciju cini ga navijaci hejtuju i omalovazavaju... a zeli da igra. I tako smo upali u zacarani krug, iako covek potpuno ispravno razmislja: "zelim da igram za repku kad i koliko mogu, ne zelim da zrtvujem bilo sta zbog ljudi koji me hejtuju, ne postuju i nista ne razumeju"
    (bozza, 20. oktobar 2021 00:29)

    # Link komentara

  71. To što nije hteo/mogao da igra mogu i da razumem, jeste realno odigrao najviše utakmica na svetu u poslednje dve godine, glavni je igrač svoje ekipe, odmora skoro da nije imao, a maltene sam vuče onaj mučeni Denver na svojim leđima. Šansa da se povredi je velika. Moguće da je posle toliko utakmica i on emotivno ispražnjen + privatni razlozi (žena/dete).

    Ono što je neoprostivo je odnos prema reprezentaciji. Kao što neko reče, umesto da ode u Arenu i prisustvuje utakmici, makar da podrži saigrače reda radi on ode pravo u ergelu. To pokazuje koliko je njega zapravo briga za reprezentaciju i da su mu konji mnogo važniji od nacionalnog tima.

    To je, naravno, njegovo pravo, ali je i moje pravo da me više gotovo i ne zanimaju njegove utakmice i dostignuća u NBA, a Denver me pogotovo više ne zanima, mogu da budu i šampioni, a mogu i poslednji, meni svejedno.

    Uprkos svemu tome, i dalje smatram da je fantastičan, jedinstven igrač kojeg je uživanje gledati i da je sasvim zasluženo bio MVP prošle sezone. Taj deo nikad nije bio niti će biti sporan.
    Samo, jednostavno, kako je on (pretpostaviću) bio zasićen ovog leta i nije mu se igralo tako sam i ja nekako zasićen njega pa mi se više njegove igre ne prate.
    (Powerslave, 20. oktobar 2021 00:29)

    # Link komentara

  72. Preletis 8000 km da bi igrao za Srbiju i onda te drze na klupi kao rezervu Bircevicu. Bravo Nikola
    (dovla, 19. oktobar 2021 23:50)

    Rezerva Bircevicu, i to na poziciji 4.
    Patriote zaboravljaju kako se trener a i savez poneo prema njemu u Kini.
    (kejt_winslet, 20. oktobar 2021 00:28)

    # Link komentara

  73. Sve je to stvar kucnog vaspitanja, mene ucili od malena da je odazvati se svojoj zemlji svetinja, tri puta bio u rezervi jednom u ratu, a ne majko draga da me zovu da igram.kosarku za moju zemlju, pa dusu bi ostavio na parketu, ako nista bar bi dosao da gledam drugare na sat voznje od svoje kuce kako se bore, no kako vec napisah, sve je to stvar kucnog vaspitanja
    (sinisa, 20. oktobar 2021 00:22)

    # Link komentara

  74. Covek koji kao fol ne voli da se eksponira a pristaje da kao sportista reklamira alkoholno pice, energetsko pice, i kladionice a pritom je sportista koji ubedljivo najvise zaradjuje u srbiji...u prevodu samo su mu pare bitne. Mi vojvodjani koji bolje poznajemo situaciju znamo mu i za brata Strahinju koji je bio u braku sa zenom(zbog para) cija je porodica vlasnik pekara po Novom Sadu i varao je mesecima sa ljubavnicom...tj bio je u braku sa njom i ostavio je zbog ljubavnice onog dana kada je Jokic otisao da igra za ameriku(kada se osigurao na drugi nacin za pare).
    (Gejmer, 20. oktobar 2021 00:16)

    # Link komentara

  75. Nekada je igranje za reprezentaciju bila najveca cast za svakog igraca....sve dok jednog leta Vlade Divac nije saopstio da mora da americku decu uciti u kampu da igraju kosarku i da ne moze da se odazove selektoru. Od tog trenutka reprezentacija NIKADA nije igrala u najjacem sastavu...
    (dovla, 19. oktobar 2021 23:56)

    # Link komentara

  76. Gde je problem? Sta se pravite ludi. Pa covek lepo rekao boli ga za naciju, dres i drzavu.Nije rekao direktno i otvoreno, ali lepo upakovano. Covek Amer, igra za Denver. Mogao je biti iskren i direktan bez tog umotavanja.
    (Bane, 19. oktobar 2021 23:55)

    # Link komentara

  77. Mislim da je Jokić odigrao od avgusta 2020. godine do juna 2021, tačno 109 utakmica za Denver. Ne branim ga ali jednostavno je bilo nemoguće da igra kvalifikacije za OI. Naravno, mene kao navijača mnogo pogađa što Jokić nije igrao. Treba imati obzira, nije samo stvar želje, prosto neke stvari se ne poklope kako treba. Imamo primer u fudbalu, Rambo Petković. Čovek je razbijao u Brazilu, igrao najbolji fudbal, a nije dobijao šansu u reprezentaciji. Sad da me pitate šta je razlog, ne bi znao valjano da odgovorim, a imao je sve predispozicije da bude glavni u reprezentaciji. Za Jokića se makar zna da je umor bio valjani razlog, a plus ima srebrnu medalju sa reprezentacijom na OI u Riju 2016. Kako sa Rambom, tako slično i sa Jokićem, nije to kliknulo kako treba za sada. Jedino me teši činjenica, da je Jokara mlad i da hoće da igra za državni tim. Ima još prostora da igra i predvodi Srbiju u pohodu na nove medalje.
    (srle, 19. oktobar 2021 23:54)

    # Link komentara

  78. Za Evropsko prvenstvo 2022:

    1.Micic
    2.Teodosic
    3.Jaramaz
    4.Nedovic
    5.Bogdanovic
    6.Kalinic
    7.Lucic
    8.Smailagic
    9.Petrusev
    10.Milutinov
    11.Mitrovic
    12.Dobric
    (Ivan, 19. oktobar 2021 23:52)

    # Link komentara

  79. Preletis 8000 km da bi igrao za Srbiju i onda te drze na klupi kao rezervu Bircevicu. Bravo Nikola
    (dovla, 19. oktobar 2021 23:50)

    # Link komentara

  80. Nije lako biti javna ličnost. Uvek si nečija meta, naročito anonimnih komentatora.
    Srbija je cudna zemlja i najteze je u njoj biti car. To ne uspeva uvek ni Novaku Đokoviću, ni posle 20 slemova i ko zna koliko mastersa i posle stotina nedelja na mestu broja jedan!?
    Iskreno se nadam da Nikola ne prati društvene mreže ni medije, jer je to veliko gubljenje vremena i loše je za psihu.
    Ima čovek pravo da kaže da je premoren, Pero, Miko, Lazo i ostali komentatori, ništa vam nije dužan. Mi smo samo zemljaci i sunarodnici, nekad to više znači, nekad manje.
    Naravno da ovako neće nikada dostići kultni status jednog Moke, Kiće, Praje, Paspalja, Đorđevića ili Divca. Opet, njegova stvar.
    Naravno da nam je krivo kada vidimo da Luka Dončić i posle naporne sezone dojuri da igra za Sloveniju. Pa se pitam, da li su Slovenija i Slovenci i bili u nečemu bolji od nas u odnosu prema svom najboljem kosarkašu. Možda i jesu. Krivo nam je, ali to je njegova stvar.
    Samo mi jedno smeta, što se nekako ponaša kao uvređena mlada. Nije lako biti javna ličnost, ali zato si toliko mnogo plaćen. Budi muško, javi se, preuzmi odgovornosti i ne krij se iza familije i kluba.
    (Mige, 19. oktobar 2021 23:47)

    # Link komentara

  81. Hajde da napravimo neki presek pa da budemo iskreni. Nikola Jokic te davne 2015. godine nije bio u planu selektora ako se ne varam u 20 reprezentacije koju je vodio djokic ili canak srvarno se ne secam.salic tejic guduric zagor jaramaz davidovac.... kako se niko nije zapitao gde je tu bio nikola jokic gde ga zaboravise i izostavise. Sada je on veleizdajnik kada nas je odbio. Braco i sestre ako je ova srbija spala na to da je biti ili ne biti sa njim ili bez njega onda ne treba da se takmicimo u kosarci.
    (nebitan srbin, 19. oktobar 2021 23:44)

    # Link komentara

  82. Odlican tekst,analiza svega uz interesantne sagovornika strucnijih u ovom sportu!Masu i njihovo misljenje je tesko kontrolisati.Kod nas Srba posebno jer je patriotizam jos uvek u punom naboju! Medjutim nije stvar o ljutnji,vise je razocaranost jer su aspiracije pred kvalifakacije za OI i bez njega cemo proci!Razlog zbog neuspeha pao je na ledja Jokica a ne igraca koji se nisu kvalifikovali za OI. Slazem se u timskom sportu svaki igrac je vazan pogotovo dvojica ponajboljih,kao Jokic i Bogdanovic.Mislim da je Nikola ispao posten iako su mu razlozi,izuzev premora sto je tacno videli smo po reakciji u poslednjoj utakmici protiv Feniksa gde je izgubio zivce namernim faulom i iskljucenjem.Ljudi zaboravljaju na pritisak koji ima odredjena zvezda i tu je jedan od ispitanika o ovom slucaju u pravu.Nekompatiblno je uporediti neke igrace koji su se odazvali da igraju za svoju zemlju,pogotovo za US tim.Ali oni ne igraju tako znacajnu ulogu koju ima Jokic za nas tim!To je sustina problema pa je izostankom Jokica nas je kostao brodoloma nezapamcen u istorijinase kosarke! I pre sam komentarisao u vezi ove teme i rekao da je Nikola mogao odcutati bar dok se kvalifikacione utakmice u Beogradu ne odigraju i sve bi se onda svalilo na reprezentativce i strucni stab koji to nisu uspeli! Ali po meni zaista nije bilo smisla za drugaciju odluku Nikole,ali to ne pije vodu,pogotovo za one razocarane!"Ali ne bacajmo kamen,kad smo i mi gresni...."
    Pesicev plan da porazgovara sa Jokicem je prava stvar.
    (bmiles, 19. oktobar 2021 23:44)

    # Link komentara

  83. @ Po komentarima se vidi da bar 80% vas
    ni ne prati NBA ligu, a kamo li uzivo
    prenose na strimovima.

    Ја први не пратим НБА. Али пратим када неко изневери Србију као тај, сад већ сигурно амерички, кошаркаш. Да му Амери понуде да игра за њих, да видиш како би оберучке прихватио.
    (Јабучило, 19. oktobar 2021 23:40)

    # Link komentara

  84. Ni pre odbinanja da igra za reprezentaciju nisam mogao ocima da ga gledam. Bangav, nema jedan misic kao da nikad nije prosao pored sportskog igralista, ne zna da trci, tehnika suta ne postoji, negledljivo ono bacanje nekih frljoka, ne zna jednu recenicu da sastavi, ne otvara usta kad prica, mutaviji od ijednog sportiste. Najiritantniji sportista ikada.
    (Petar, 19. oktobar 2021 23:38)

    # Link komentara

  85. Mislite o tome, miševi!
    (Delije Jug, 19. oktobar 2021 22:28)
    Neko ko napise nesto ovako ili ima 15 godima ili je na tom mentalnom nivou.
    (Big Bang, 19. oktobar 2021 22:49)

    Не само то, него је и сам тај "миш"...
    (Јабучило, 19. oktobar 2021 23:36)

    # Link komentara

  86. Njega ne treba niko više da zove i proziva čovek je pokazao više puta koliko ga zaista boli dupe za repku.
    O Mišku bi moglo još ponešto da se napiše...
    (rya, 19. oktobar 2021 23:33)

    # Link komentara

  87. Jokić fura svoju priču; uspešan je a flegma, ima milione a žena mu je ljubav iz tinejdžerskih dana, svima je zabavan a ne interesuje ga to, MVP lige je a nema društvene mreže, ulaže silne novce u svoj rodni kraj a ne busa se sa tri prsta kako je Srbenda, ne simpatiše Zvezdu i Partizan kao 99% naših, deluje tromo a izuzetno je spretan i brz, ne interesuju ga splavovi nego konji i povučen život. Nikome ne pokušava da se svidi već igra tu igru nekako naivno, neiskvareno. I u 99% situacija smo ponosni na to jer pokazuje Amerima kako um caruje nad snagom, ali odbijanje igranja za reprezentaciju nam je smrtna uvreda iako skroz ide uz njegov karakter. Kada je pre dve godine bio zamena Birčeviću većina nas je govorila da ne treba da se odaziva više, a kada se nije odazvao onda drvlje i kamenje po njemu. Čak mi se čini da u prvom momentu kada je rekao da neće da igra nije bilo toliko negativnih reakcija kao danas.

    Ja ću nastaviti da ga pratim jer u principu pokazuje sve ono što je dobro u našem narodu, a što ne dolazi do izražaja od raznih rijalitija i drugih gluposti. Ako nekada zaigra ponovo za reprezentaciju nadam se da osvojiti neko zlato i svima zapušiti usta, alo generalno momak je i bez toga skroz na mestu da bi ga bilo ko od nas mrzeo ili bilo šta loše rekao o njemu...
    (Jim Beam, 19. oktobar 2021 23:31)

    # Link komentara

  88. Mi smo predhodnih godina imali problem što su nam se reprezentativci prerano opraštali od reprezentacije, a sada imamo problem što mahom ovi u NBA ni ne žele da igraju i to sve pod izgovorima umora, individualnog rada preko leta i sličnih gluposti. Za nas će za uvek biti besmrtni Đorđević, Paspalj, Danilović, Bodiroga... Jokić samo ako donese zlato za Srbiju. Uvek sam se divio Špancima, većina Španaca pa i Argentinaca (oni su odradili smenu generacije nešto ranije uz zadržavanje par veterana) koji su igrali do skoro, a igrali su još dok je za nas igrala Divčeva generacija. Mi smo u međuvremenu promenili tri generacije dok su oni kostur reprezentacije imali baš od tih igrača skoro do dan danas. Tek sada Španci prave ozbiljniju smenu generacije. Meni deluje da su jedan Navaro, Gasol, Ljulj, Rudi Fernandez, Kalderon, Rejes igrali za reprezentaciju od kada ja znam za sebe, a imam 45 godina i pratim košarku od malena.
    (Džoni, 19. oktobar 2021 23:31)

    # Link komentara

  89. Vidim mnogi pominju Jokica sto nije igrao za Srbiju, pa nebi nam pomoglo ni 10 Jokica kad nismo imali hemiju i igru!!!
    Npr to smo imali sa Pesicem i u fudbalu sa Anticem ali ne znaci da cemo opet imati hemiju, i rezultat ne zavisi od jednog ili dva igraca (naravno kvalitet moze da prelomi tekmu) nego o tima!
    I jos jedno,mozda su gori ovi sto su se odazvali a igrali bez nekog zara cini mi se.
    (Zveki, 19. oktobar 2021 23:28)

    # Link komentara

  90. Не треба га звати никада више.То је све.Греше они који мисле да је његов менаџер из Србије , Ражнатовић утицао на њега да не игра.Чим пређе бару Ражнатовић се ништа више не пита и не може да утиче на њега.Заборавите га.
    (Марјан, 19. oktobar 2021 23:18)

    # Link komentara

  91. Pa ljudi vi ne shvatate da mi osvajamo sledeću Olimpijadu u Parizu! Sad se kreće u to! Ne pljujte nikog više, zahvalite im se, znače nam svima.
    (DimiBRE, 19. oktobar 2021 23:16)

    # Link komentara

  92. verovatno sa njim i nećemo nikad ništa osvojiti jer ima takav stav!
    (aco_beč, 19. oktobar 2021 23:13)

    # Link komentara

  93. ...Mitrogol, Bogdanović, zlatne košarkašice i odlične odbojkašice.... Danas ima mnogo popularnijih od njega. To što je popularan i u Americi... To je važno kao što je Federer popularan u Švici..
    (MagicJohnson, 19. oktobar 2021 22:57)

    Druze, svako ima pravo da misli sta
    zeli ali ovakvu glupost skoro nisam
    procitao (trolove ne racunam), ti
    stvarno verujes u to sto si napisao,
    pa to je strasno. Aj lepo ladna voda,
    umij se, prodrmaj glavom i brrr. Pa
    razmisli sta si napisao. Poz.
    (Cole, 19. oktobar 2021 23:13)

    # Link komentara

  94. Jokic je veliko razocarenje za mene. Ne pratim vise Denver i Jokica. Nikada vise. Luki Doncicu skidam kapu. Tako se to radi.
    (Aleksandar, 19. oktobar 2021 23:11)

    # Link komentara

  95. Jokic je veliko razocarenje za mene. Ne pratim vise Denver i Jokica. Nikada vise. Luki Doncicu skidam kapu. Tako se to radi.
    (Aleksandar, 19. oktobar 2021 23:11)

    # Link komentara

  96. On je resio da mu Srbija nije bitna, mnogi Srbi su resili da im on nije bitan i tako... Gledao sam ga nocima, a mozda cu opet. Mada, to nije to vise.
    (Sarkazam, 19. oktobar 2021 23:10)

    # Link komentara

  97. Dosta više o Jokiću aman bre!
    DOSTA!

    Koga briga zašto Jokić nije igrao!
    Ako reprezentacija zavisi od jednog čoveka onda da ukinemo repku. Koji će nam.
    (rebro, 19. oktobar 2021 23:10)

    # Link komentara

  98. Tužno koliko negativnih komentara, kritika i osuda...
    Nikola Jokić to ne zaslužuje, i džaba svo hejtovanje i mržnja vas dokonih sendvičara, Jokić jelegenda košarke!
    To što ima i privatan život i obaveze nije stvar navijača i takmičenja, ko ima dete razume.
    On je svoj deo na propagiranju Srpske košarke uradio, alal mu vera, sve preko toga smatram izuzetnim postignućem!
    Da su Srbi maliciozni i nezahvalni najbolje se vidi na Jokićevom primeru, ali Nikola, glavu gore, to je samo 2-3% paćenika, ostatak Srbije je uz tebe!
    (Rodoljub oduvek, a ne od juče!!, 19. oktobar 2021 23:09)

    # Link komentara

  99. Čovek neće da igra za reprezentaciju, važna mu je karijera i finansijska strana priče, što je u redu, ali neka to otvoreno kaže i da završimo tu priču za sva vremena.
    (Ložač kotlare, 19. oktobar 2021 23:08)

    # Link komentara

  100. @(skywalker, 19. oktobar 2021 22:15): ti si ustajao tako rano da bi ga gledao zbog reprezentacije, ili zbog toga što je košarkaš iz Srbije? Ja kada ga gledam, uživam u tome šta i kako radi, ne razmišljam da li će da igra za reprezentaciju; uživam u datom trenutku jer je Jokić jedinstven. Tako će biti i na dalje, bez obzira šta odlučio o reprezentaciji.
    (XXX, 19. oktobar 2021 23:07)

    # Link komentara

  101. @(skywalker, 19. oktobar 2021 22:15): ti si ustajao tako rano da bi ga gledao zbog reprezentacije, ili zbog toga što je košarkaš iz Srbije? Ja kada ga gledam, uživam u tome šta i kako radi, ne razmišljam da li će da igra za reprezentaciju; uživam u datom trenutku jer je Jokić jedinstven. Tako će biti i na dalje, bez obzira šta odlučio o reprezentaciji.
    (XXX, 19. oktobar 2021 23:07)

    # Link komentara

  102. ...MVP je ogroman uspeh ali zlato za Srbiju ima veci znacaj, MVP je pojedinacna nagrada a zlato kolektivna i za sve, prosto je tako i uvek ce biti...
    (u3pm, 19. oktobar 2021 22:40) # Link komentara

    Reprezentacija je sve. Jer ako Jokic ne igra za reprezentaciju onda ja ne mogu da se poistovetim sa njim kao bratom Srbinom kad gledam NBA. I onda mi je potpuno svejedno dal je Jokic Srbin ili Litvanac...
    (Partizan Saint Germain, 19. oktobar 2021 22:35)

    Po komentarima se vidi da bar 80% vas
    ni ne prati NBA ligu, a kamo li uzivo
    prenose na strimovima. Dosta toga je
    receno u tekstu ali pri ekstremnim
    naporima, postoji nesto sto se zove
    AKUMULIRANI UMOR, koji se ne "leci" za
    par dana, vec je potreban (pre)ozbiljan
    period. Dalje, reci da zlato ima vecu
    vrednost od MVP nagrade je cista glupost,
    pitajte bilo kog igraca sta bi pre uzeli,
    prvi se ti zapitaj sta ta nagrada donosi
    tebi, kao i drzavi iz koje dolazis. Jos
    nesto, ko je pratio preko strimova, odlicno
    zna koliko puta komentatori u toku tekme
    pomenu Srbiju/Sombor, neretko kazu nesto
    i na srpskom. Tako da...
    (Cole, 19. oktobar 2021 23:05)

    # Link komentara

  103. nastao je problem u njegovoj glavi...
    (da-da..., 19. oktobar 2021 23:04)

    # Link komentara

  104. Ko je Jokic?
    (Igor, 19. oktobar 2021 22:28)

    Neki Amer koji trci po hipodromima kada je umoran.
    (Papilon, 19. oktobar 2021 23:03)

    # Link komentara

  105. Kako je Luis Skola igrao za Argentinu s 40 god. Uzivanje gledati čoveka koji uživa da igra za svoju zemlju.
    (Non, 19. oktobar 2021 23:03)

    # Link komentara

  106. Dve su klime. Jedna sto ne bira reci i bas vredja bez ukusa, bez narucitih kosarkaskih sklonosti tj gde vise preovladjuju one "patriotske".

    I druga koja ga bas brani tj ide u krajnost totalne banalizacije neodazivanja za reprezentaciju do te mere da i sami sebe lazu, uveravaju da im bar malo to ne smeta. Toliko se ubace u neki globalisticki mod kako je sve to prevazidjeno, kako je lozenje na drzavni dres nacionalizam i ostala vrsta takodje neukusnog lupetanja.

    Sustina (objektivna) je negde izmedju. Bar meni, prvenstveno ljubitelju kosarke...

    DA, Nikola jeste igrao za reprezentaciju, ima medalju. Nije bio samo statista Imao je ozbiljnog doprinosa. DA, specificna je glava jako sto uostalom i rezultira takvom unikatnom igrom ali i morem cudnih rezona, energija...

    DA, "Nikola je one of a kind" tip igraca, Najbolji asistent medju visokim ikada za ozbiljnim argumentom da bude i generalno medju najvecim dodavacima/kreatorima igre ikada. Istorijske brojke, sezone. Prvi i vrv jedini ikada MVP Denvera + sa ovih prostora (osim ako se i Luka ne pridruzi) i sve to je i te kako dovoljno da se prati jedna takva igracina, takva karijera, sa ovih prostora, bez obzira na medjunarodnu karijeru ALI...

    Ok da si umoran, da ne zelis ove godine da igras jer si igrac sa najvise utakmica na planeti ove sezone a tako bitne uloge ALI i pored svoje introvertnosti, povucenosti, istupis i das intervju, oglasis se tim povodom SVOJIM navijacima (mediji ne smeju biti izgovor) Onako smekerski, sa malo i rezerve ako treba, slatkog umirivanja nacije. Kao sto su mnogi igraci radili tpa "Voleo bih ali stvarno nisam u mogucnosti ovaj put, u buducnosti sam siguran tu".

    Naprotiv, neko ponasanje "uvredjene mlade" (i ako znamo da nije taj mentalitet ali taj utisak nastaje). Totalna nedostupnost medijima kod nas (donekle razumljivo, samo donekle)... Malodusnost koja se pokazuje i ovaj put. Kao da ga svi mi ne pratimo i ne podrzavamo u tolikoj meri. Bar radi klinaca, buducih "malih Jokica" stisnes se i das neku konkretniju izjavu, "izgovor", "utehu" nekima.

    Nekako totalno nezainteresovano pa i na granici sarkazma i nekakvog besa. Ta neka energija kada god mu se postavi pitanje bez i ole svesti da odgovara na pitanje i nedoumicu svih mas - njegovih sunarodnika i ozbiljnih navijaca, na koga god da je ljut ili nije ..

    Dakle ne neigranje (meni bar ne u tolikoj meri da mrzim po forumima) nego sam nacin, ophodjenje i pristup takvoj odluci. Taj neki ton koji se oseca (istinit ili ne).

    Svakako nastavljam da ga pratim jer kosarkaski gledano veoma uzivam u takvom pristupu kosarci i vrsti igre koju kreira + Je istorijska prilika pratiti "uzivo" na neki nacin revoluciju igre sa te pozicije ali da mi je bio krivo pri odluci da ne igra i da mi smeta ton pri odgovorima (ili nedostatak istih) o da.

    Sve jasno, umor, zasicenje, prinova al istupi, obrati se, budi smeksi, pa ko god i sta god mislio nakon toga. Ovako, hmm... gorko.
    (Pera Ždera, 19. oktobar 2021 23:01)

    # Link komentara

  107. Od 5 akcija repke, bio na 2, nije bio na 3. Ja ga više ne bi ni zvao. A to, da nije imao motiva da ide na OI... To ne razumem... Ajde da je evropsko prvenstvo.. Ali svetsko i IO se ne propušta. Ako hoćeš u legende. Ako nećeš, a Jokić neće, I trenutno, I pored mvp titule nije ni L od legende, ako je to njegova odluka, treba je poštovati. Ne mislim da je drugi najpopularniji naš sportista...Mitrogol, Bogdanović, zlatne košarkašice i odlične odbojkašice.... Danas ima mnogo popularnijih od njega. To što je popularan i u Americi... To je važno kao što je Federer popularan u Švici..
    (MagicJohnson, 19. oktobar 2021 22:57)

    # Link komentara

  108. Nove generacije (kojim pripada i on) samo o lovi misle...kazu "Sta ga briga da igra za Srbiju, uzeo je milione"....nema casti i ponosa da igras za svoj narod i zemlju. U legendu se ulazi kroz reprezentaciju a ne kroz klub. Sto jedan lik rece, Bodiroga da se skine go i seta kroz grad, svi bi rekli "Legenda"- ne moze da se ukalja. Ne treba ga vise zvati i to je to. Bar da je imao petlje da kaze da ne zeli da igra i to bi bilo posteno. Da budem iskren i Bobiju sam zamerio sto nije igrao, a sad se gura da igra jer u NBA ima minutazu zanemarljivu. Dobra im je reprezentacija dok se ne prodaju.....odvratni likovi
    (Yaletown, 19. oktobar 2021 22:53)

    # Link komentara

  109. Ne sporan talenat za košarku,MVP NBA je do sad najbolji rezultat nekog sa ovih prostora,ali sve dok za reprezentaciju ne ostavi srce na terenu ,sve je to individualni rezultat koji sa nama nema veze. Jer po čemu je on naš,nije ,nego je onoga ko više plati. Meni je glupo da ga zovemo više,samo zauzima mesto nekome kome to znači. Igraj za sebe,ko i do sad ,i nemoj da prodaješ nama tu priču koju prodaješ amerima,sve za tim, ne sebičan,igra svaku utakmicu....
    (ff, 19. oktobar 2021 22:51)

    # Link komentara

  110. Објаснио Слободан Владушић успут и "случај Јокић" у тексту о новом добитнику Нобелове награде за књижевност. Све је то у реду, с Јокићем бисмо били врх, али бојим се да он нема у себи ту жељу да игра за репрезентацију, и да то не зависи од умора, трудне жене, овога-онога, него од Николине главе.
    (Иван, 19. oktobar 2021 22:50)

    # Link komentara

  111. Mislite o tome, miševi!
    (Delije Jug, 19. oktobar 2021 22:28)
    Neko ko napise nesto ovako ili ima 15 godima ili je na tom mentalnom nivou.
    (Big Bang, 19. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  112. Bukvalno me ovaj lik ne interesuje i ne zelim da ga vise iko pozove u reprezentaciju Srbije ikada.

    On treba da zeli da igra i sam da se ponudi, a ne da jurimo za njim.
    (nece biti, 19. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  113. Danilovic.
    (nbb, 19. oktobar 2021 22:43)

    # Link komentara

  114. Da se razumemo bar polovinu glasova MVP Jokić je dobio od tih istih fanatičnih Srba.
    (Tebemi, 19. oktobar 2021 22:40)

    # Link komentara

  115. Bolje da su pitali njegovog menadžera Ražnatovića, on mu je i savetovao da mu igranje u reprezentaciji ništa ne donosi na planu promocije u svetu kao igrača.
    A ako mu se nešto desi dok igra u reprezentaciji odoše novci menadžeru, malo li je.
    Prosto.
    (Vladimir, 19. oktobar 2021 22:40)

    # Link komentara

  116. Bez medalje i to zlatne nista nije napravio u karijeri, nemojte zaboraviti da svi clanovi kuce slavnih sa ovih prostora imaju nekoliko zlata sa reprezentacijom plus titule sa klubovima. MVP je ogroman uspeh ali zlato za Srbiju ima veci znacaj, MVP je pojedinacna nagrada a zlato kolektivna i za sve, prosto je tako i uvek ce biti. To je glavni razlog zasto je 99 posto ljudi koji prate kosarku ljuto i razocarano na Jokica, decko je jos zelen da vidi znacaj nacionalnog tima, nadam se da ce progledati, a i ako ne progleda koga vise briga, i neslazem se da ce medalja izbrisati sve, uvek ce biti gorak utisak kako se on folira a ostali slicni njemu igraju bez ikakve dileme, Doncic i slicni. Ajd zdravo.
    (u3pm, 19. oktobar 2021 22:40)

    # Link komentara

  117. Došao-ne došao, bilo bi lepo da nekad opet zaigra, ali to uopšte ne menja stvar: on je košarkaški genije i divan čovek, skroman i pametan, i naš je. To što neke paljevine nemaju grama poštovanja i razumevanja za takvog čoveka koji je odigrao najteže dve individualne sezone u istoriji košarke a pritom je centar, i što je dovoljno pošten i pametan i iskren prema sebi i svima (kao što neki nisu bili) da zna da i da je igrao u tom stanju, bila bi to samo katastrofa, moguća povreda i pljuvačina, to ništa ne menja. I svejedno neki misle da sve ovo što sam napisao nije bitno, jer je po njima prosto trebalo samo da dođe i bude najbolji a ne loš i ne povredi se nego donese medalju... Jer si samo tako rodoljub a "premoren", "loš", "povreda" itd su smo izgovori za nepatriote... Nek misle. Samoživi "ljubitelji sporta" koji ništa ne razumeju.
    (Zaboga, 19. oktobar 2021 22:40)

    # Link komentara

  118. I jos nesto. Ako je covek bio umoran, zasto nije dosao u Arenu da bodri reprezentaciju? Da bude sa njima, da ih motivise kao NBA MVP, da podeli neki savet? Ne, on je otisao pravo u stalu jer su mu konji bili bitniji od reprezentativnih saigraca, od odlazka na OI pa i od Srbije kao drzave. Covek bez obraza
    (Partizan Saint Germain, 19. oktobar 2021 22:38)

    # Link komentara

  119. Onaj ko nešto želi naći će način,ko ne želi naći će opravdanje
    (Goran, 19. oktobar 2021 22:37)

    # Link komentara

  120. Reprezentacija je sve. Jer ako Jokic ne igra za reprezentaciju onda ja ne mogu da se poistovetim sa njim kao bratom Srbinom kad gledam NBA. I onda mi je potpuno svejedno dal je Jokic Srbin ili Litvanac ili drugi primer - potpuno mi je svejedno dal je Jokic uzeo MVP titulo ili Janis/Durent/Curry/etc. Jer gde je razlika izmedju njega i Duranta ako je on Srbin samo po genima a briga ga za svoju naciju i sve koji ga pratimo? Niti igra Durant za Srbiju niti Jokic, ne vidim razliku, mogu jedino da ga pratim kao individualca
    (Partizan Saint Germain, 19. oktobar 2021 22:35)

    # Link komentara

  121. @C Jokić, Milutinov, Marjanović (Petrušev)
    F Bjelica, Smailagić
    F Lučić, Milosavljević
    G Bogdanović, Nedović, Jaramaz (Gudurić)
    G Micić, Teodosić (Jović)
    (Najjači sastav, 19. oktobar 2021 22:19)

    Idi gledaj one towerse protiv partizana, nisi ti za ozbiljniju košarku. Čuj Jaramaz i Smailadić, sačuvaj Bože. Gde ti je Kalinić majstore?
    (Leonida, 19. oktobar 2021 22:32)

    # Link komentara

  122. Ljudi ako vam je toliko dosadno i baš ne znate o čemu da pišete puna Srbija mladih talenata, nađite ih i razgovarajte. To ima daleko više smisla nego ovo što radite.
    (ajmo pozitiva, 19. oktobar 2021 22:31)

    # Link komentara

  123. Samo neko zlato bi pomoglo, previše je pao u očima i srcima ljudi koji su strastveno navijali za njega.
    (dzigi, 19. oktobar 2021 22:08)

    Nije tačno. Vas koji ga odjednom ne volite, "patriJote", a od patriotizma imate samo krst na retrovizoru je mnogo manje od nas koji nemamo ništa protiv njega, samo ste mnogo glasniji i dajete sebi za pravo da anonimno, onako junački (verovatno biste tako glasni bili i na Kosovu), pljujete MVP-a NBA lige. Svako ko je ikad pratio NBA zna šta to znači biti MVP i kakvo je to dostignuće u karijeri. Čovek igra košarku, a ispred toga je stavio sebe i svoju porodicu. Mislite o tome, miševi!
    (Delije Jug, 19. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  124. Disadio
    (Gina, 19. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  125. "Čim se bude pojavio, sve će biti zaboravljeno. A kada donese Srbiji medalju, biće sjajno. Ako bi osvojio zlato na SP i EP, o njemu će govoriti kao najboljem srpskom košarkašu svih vremena."
    Apsolutno netacno, pored Bodiroge, Divca, i jos mnogih koji su dali srce i dusu za Srbiju, da ne nabrajam, on nikada ne moze biti najbolji svih vremena i nista nece promeniti ako bude igrao, najbolje bi bilo kada ga ne bi vise ni pozvali.
    (Cubaka, 19. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  126. Ko je Jokic?
    (Igor, 19. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  127. Problema nema, ne zanima nas.
    (Darkside, 19. oktobar 2021 22:27)

    # Link komentara

  128. Alo najbolji svih vremena je Đorđević i tačka. Može Jokić i 10 medalja da osvoji, i dalje će Đorđević biti najbolji.
    (Patak, 19. oktobar 2021 22:27)

    # Link komentara

  129. Postoji li "reprezetacija Srbije"?!
    (deniro, 19. oktobar 2021 22:27)

    # Link komentara

  130. Po mom skromnom mišljenju boli njega briga za reprezentaciju
    (Damir, 19. oktobar 2021 22:23)

    # Link komentara

  131. Volim NBA ali toliko je pao kod mene da ga uopste ne pratim više... Ne znam kako da mu oprostim, smrdljivko... Samo da je izašao kao šmeker i rekao razloge a ne tatica da mu izlazi u medije... Više volim Dončića barem 10 puta, dečko je objasnio...
    (Marko, 19. oktobar 2021 22:22)

    # Link komentara

  132. Nemoj da ga molite ako će da igra kao 2019.godine, onaj nivo nezainteresovanosti se ne vidja često. Nema tu posla ako on nema iskrenu želju kao Luka Dončić.
    Uzeo ga američki sistem samo na pare misli.
    (tdi, 19. oktobar 2021 22:20)

    # Link komentara

  133. C Jokić, Milutinov, Marjanović (Petrušev)
    F Bjelica, Smailagić
    F Lučić, Milosavljević
    G Bogdanović, Nedović, Jaramaz (Gudurić)
    G Micić, Teodosić (Jović)
    (Najjači sastav, 19. oktobar 2021 22:19)

    # Link komentara

  134. Neko je Jokić a neko je Dončić, stvar principa.
    (Walden, 19. oktobar 2021 22:18)

    # Link komentara

  135. Не знам чему више приче о Јокићу, човјек рекао и показао да му пуцају кохонес за Србијом. Њему је 26 година, још пар година па ће изговор бити године и препуштање мјеста млађима...Једноставно, игнорисати га, нека буде најбољи у васиони, ја више нећу да остајем будан до 3-4 да га гледам...
    (skywalker, 19. oktobar 2021 22:15)

    # Link komentara

  136. Čim se bude pojavio, sve će biti zaboravljeno. A kada donese Srbiji medalju, biće sjajno. Ako bi osvojio zlato na SP i EP, o njemu će govoriti kao najboljem srpskom košarkašu svih vremena.


    Do tad ću i dalje biti ljut i razočaran i iskreno nemam više onu žar da ga pratim i navijam za njega.
    (Danijel, 19. oktobar 2021 22:10)

    # Link komentara

  137. Samo neko zlato bi pomoglo, previše je pao u očima i srcima ljudi koji su strastveno navijali za njega.
    (dzigi, 19. oktobar 2021 22:08)

    # Link komentara

  138. Vidi se koliko Divac prati kosarku kad mu jedna od vrh reprezentacija Argentina lol Veliki bivsi GM Sakramenta najgore fransize u NBA
    (Mladen, 19. oktobar 2021 22:06)

    # Link komentara