1. Nasi su sinoć uputili najviše udaraca na gol protivnika od svih repki. A samo je Nizozemska imala jednak broj udaraca u okvir.
    Poništiti su nam cisti gol. Od obrambenog nema ofsajda a i Perisic kad je dirao loptu nije bio u ofsajdu.
    Portugalu isto poniste cisti gol. Radi se o tome da je bolje eliminirati Hrvatsku i Portugal, 2 male i siromašne zemlje, nego da opet dodju do finala ili osvoje.
    (drago, 12. oktobar 2021 12:25)

    # Link komentara

  2. mitomanijahr

    Od zadnjih 10 prvenstava smo se na 9 plasirali. Dobili smo i Skotsku na Euru na njihovom terenu. Toliko o moranju...
    A gdje ste Vi u toj otići? Nigdje se ne možete plasirati.

    Dobro igramo...samo ponekad se desi da tim koji je puno bolji ne pobijedi.
    (drago, 12. oktobar 2021 11:45)

    # Link komentara

  3. Informacije radi....zadnja utakmica Hrvatska -Rusija koja odlučuje o prvom mjestu,igra se u Hrvatskoj!Rusja se čudom doma izvukla od Slovačke u nikakvoj igri,protiv Hrvatske,još kao gost,nema šanse!Tako da svirači moji,utihnite....
    (Lujo, 12. oktobar 2021 07:08)

    Информације ради, ви синоћ нисте победили Словаке а били сте под морањем. Тако да, лоше вам се пише...
    (митоманијахр, 12. oktobar 2021 10:05)

    # Link komentara

  4. malihijavata-ti druze na svakoj temi iskoristis priliku da kazes nesto lose za srbe ili Srbiju...
    (Ivan, 12. oktobar 2021 10:04)

    # Link komentara

  5. Pa kad smo mi tu Rusiju pre 12 meseci pobedili 5-0, valjda mogu i Hrvati bar sa 1-0
    (Kg, 12. oktobar 2021 08:07)

    Не знам дал знаш, али сусједи нису ни Словаке победили. Сусјед.
    (Шпанија-хрватска 6:0, 12. oktobar 2021 10:03)

    # Link komentara

  6. Šta ovo bi "velesilo", a znali ste nas prozivati za Luksemburg.
    (Ti živiš u oblacima mala,

    Cekaj…Ti usporedjujes Slovacku i Luksemburg?
    Hahahahaha
    Pa Slovaci su za vas ozbiljan tim s glavom i repom. Njih se sjecam s Eura, Srbije bas i ne.
    I protiv takvih Slovaka imali su Hrvati 70% posjeda lopte, puno vise upucenih udaraca u okvir, dvije stative Hrvatske i ponisten gol Varom…i opet remi. A Slovaci Hrvate nikada nisu pobijedili.
    Dok vi recimo igrate remi s Irskom koja je za klasu losiji tim od Slovacke. Ili s bijednim Luksemburgom igrate egal uz posjed 50:50…toliko
    (Euro, 12. oktobar 2021 09:55)

    # Link komentara

  7. Rusi više srece nego pameti.
    Da je Slovacka dobila Rusiju kako je zaslužila a od nas izgubila sada bi Rusi imali gol razliku +6 a mi +11 ili +12 (zasluzili smo dobiti 2 razlike).
    I sa pobjedom na Malti bi to bio osiguran plasman jer bi nas Rusi morali dobiti 3 razlike za prolaz.
    (drago, 12. oktobar 2021 09:49)

    # Link komentara

  8. Realno je da se plasiraju jer imaju dobru reprezentaciju bez iakkvog foliranja spremnu za mnogo vece domete nego sto je sam plasman. Imaju dobru odbranu sastavljenu od mladih igraca plus veterani Vida i Lovren. Vezni red najbolji u Evropi plus mladi Pasalic Ivanusec i Majer. Napad po krilima dobri Brekalo Perisic Orsic ali sam centarfor im fali tu ce morati pronaci top igraca da bi kompletirali sjajnu reprezentaciju. Neuporedivo je to sa nama.
    (Milan, 12. oktobar 2021 09:48)

    # Link komentara

  9. Sudeći po komentarima, više Srba je gledalo sinoć Hrvatsku nego nas protiv Luksemburga. Sve mi se nešto čini, dragi moji balkanski pajtosi, da će Hrvati ići u Katar a mi ćemo opet na kauč uz najgore pivo u Evropi.
    (Mali Hijavata, 12. oktobar 2021 08:54)

    # Link komentara

  10. da kazem da sam odgledao 2.poluvreme kad sam video da gube cisto me je zanimalo kako ce reagovati na rezultat. nisam nesto impresioniran igrom jer im svaki napad isao preko bokova na centarsuteve preko kojih nisu nista uradili. svidja mi se energija kod hrvata i mislim da su u tom segmentu dosta bolji od nas.gol za 2:2 smesan a gol pri kraju opravdano ponisten to je i sve u svemu pravedan rezultat.slusao sam i izjave posle utakmice perisic je priznao da je spravom ponisten gol a selektor im je odlican slusao sam i njegovu izjavu dobro zbori drugom recju gospodin covek nema sta..
    (neleknelevienna, 12. oktobar 2021 08:48)

    # Link komentara

  11. Hrvatska na Poljudu ne može da dobije ni Maltu.
    (Oftalmolog, 12. oktobar 2021 08:40)

    # Link komentara

  12. Daj Bože Srbija - Hrvatska u baražu pa šta bude.
    (BgBig, 12. oktobar 2021 08:18)

    # Link komentara

  13. Pa kad smo mi tu Rusiju pre 12 meseci pobedili 5-0, valjda mogu i Hrvati bar sa 1-0
    (Kg, 12. oktobar 2021 08:07)

    # Link komentara

  14. Na kraju sve će se rešiti na Poljudu sa bratskom Rusijom.
    (Slaven Horvat, 12. oktobar 2021 08:05)

    # Link komentara

  15. A odigrali nerešeno i slabo u odbrani. Nije tragedija. Mislim da ideja sa Osijekom se pokazala loša. Taj teren nema potrebnu drenažu. Okom vidljive bare su bile po sredini terena između šesnaesteraca. Kaljuga je uvek prednost nekvalitetnijoj ekipi. Luka tu ne može da tera pas kako želi. Kiša padala tri dana bez prestanka , Slovaci se bolje snašli u tim uslovima i bez pobednika je pravedan ishod. Dobili su Ruse u gostima na SP , sad treba kod svoje kuće za plasman. Ako ne uspeju, onda i jesu za baraž. Možda vidimo Srbija - Hrvatska , ali bez Šimunića i Sulejmanija. Nije Hrvatska više ona reprezentacija , a mi smo vazda samo tim u najavi. Bilo bi baš interesantno.
    (VUK, 12. oktobar 2021 07:35)

    # Link komentara

  16. Za direktan plasman na SP Hrvatska mora kao domaćin pobijediti Rusiju a Srbija kao gost Portugal....skoro pa isto,zar ne!?Zato zaboravite trenutnu tabelu,okrenite se realnosti!
    (Stipe, 12. oktobar 2021 07:27)

    # Link komentara

  17. Hrvati u baražu sa portugalcima...
    (Broj 1, 12. oktobar 2021 07:15)

    # Link komentara

  18. Informacije radi....zadnja utakmica Hrvatska -Rusija koja odlučuje o prvom mjestu,igra se u Hrvatskoj!Rusja se čudom doma izvukla od Slovačke u nikakvoj igri,protiv Hrvatske,još kao gost,nema šanse!Tako da svirači moji,utihnite....
    (Lujo, 12. oktobar 2021 07:08)

    # Link komentara

  19. Auuu koliko stručnih komentara i svi do jednog protkani kroz neku rivalističko-nacional prizmu....
    Gledao sam utakmicu i pre bih rekao da je ishod neočekivan a ne nekakva katastrofa. Slovačka je da daleko od svetskog vrha ali je definitivno jače srednje ozbiljna ekipa, dovoljno da otkine bod bilo kome. Hrvati imaju tihu smenu generacija i još uvek tempiraju formu.Najveći problem je trenutno konverzija postignuti golova u odnosu na broj šansi. Odbrana skroz solidna. Iako ću da navijam za Rusiju, realno je da ih Hrvati dobiju u Splitu. Situacija je jasna, treba 2 pobede 2 od 2 naredne utakmice i idu na svetsko prvenstvo.
    (Stankela iz magacina, 12. oktobar 2021 07:00)

    # Link komentara

  20. A ta Rusija ni kriva ni dužna prva u skupini. A bas su loši.
    (Mali perica, 12. oktobar 2021 06:52)

    # Link komentara

  21. Kako je krenulo biće finale baraža Hrv-Srb, a vi vidite šta ćete
    (STRUČNI KONSULTANT, 12. oktobar 2021 06:44)

    # Link komentara

  22. Bravo braco slovaci
    (urke, 12. oktobar 2021 02:16)

    # Link komentara

  23. Da kazem i ja nesto za dnevnik..da se ne lazemo i da ne igramo gluvih telefona..90 posto nas..i ja medju njima..menjao bih sve Djokoviceve grmslemove..kosarkaske medalje..odbojkaske..vsterpolo..kucu i okucnicu za finale svetskog prvenstva..ljudi..nemo da se lagimo..Hrvati su miljama iznad nas u fudbalu..nadam se da Piksi brat..nesto promeniti..to je isto kad bi poredili Dj9k9vica i Čilica..tako da..fudbal je fudbal..nemoj da lazemo sami sebe..da smo igrali vinale s.prvenstva..izaslo bi 4 miliona ljudi na ulice..
    (Tomas ue, 12. oktobar 2021 02:03)

    # Link komentara

  24. Budimo realni...Horvati su I dalje sila na nasim prostorima...podmladili su tim..lagano vrse smenu generacija a I dalje posting dobre rezultate...ocekivano je da dobiju Russe u zadnjem kolu...
    (dm, 12. oktobar 2021 01:35)

    # Link komentara

  25. Teren njiva
    (Uros, 12. oktobar 2021 00:51)

    # Link komentara

  26. Pa mi bolje da molimo boga da hvati završe prvi u grupi
    (Maverick, 12. oktobar 2021 00:49)

    # Link komentara

  27. Gledajući sa strane,neutralno,Slovačka je zaslužila bod,vodili su dva puta i išli su da dobiju utakmicu.Hrvati sigurno neće ponoviti uspeh sa prošlog SP,ali njihov selektor je već ubacio nekoliko mladih igrača poput Gvardiola,Stanišića,Brekala,Pašalića...Ima tu i još nekih koji nisu igrali večeras.Njima je večeras falio Kovačić,nema dileme.Ipak ,on radi ogroman posao na sredin terena.Slovačka nije nimalo naivna reprezentacija jer su neki dan odigrali isto tako odlično protiv Rusa,a i Hrvati su ih srećno dobili u Slovačkoj.Teško će do SP direktno,a nije nemoguće da se sretnemo u baražu sa njima...
    (Kiza, 12. oktobar 2021 00:44)

    # Link komentara

  28. Slovaci su danas bili rasterećeni i zabili su dva gola, jedan fantastičan i izrađen, ali generalno imali su malo šansi. Dok su Hrvati imali puno šansi ali su opet primašivali. Hrvati su imali oscilacije u igri, neki igrači su igrali bez odgovornosti prema obrani, bilo je gresaka u dodavanju, loš teren, kiša... Slovaci su u utakmici sa Rusijom sami zabili sebi a Rusi nisu zabili ništa ali su pobjedili uz puno sreće. Do kraja ima još dvije utakmice, prva se igra sa autsajderima, Ciprom i Maltom, a druga isto kao što igra Srbija, sudar glavnih konkurenata, gdje će Rusija i Portugalija biti u prednosti i biče im dovoljan remi za plasman, a Hrvatima i Srbijancima će trebati pobjeda za plasman. Ako budemo u barazu mozda bude i utakmica Hrvatska - Srbija. Mozda i Hrvatska i Srbija prođu bez baraža. To je nerealno ali moguće. Mozda prođe Srbija a Hrvatska u baraž.
    (samo opušteno, 12. oktobar 2021 00:17)

    # Link komentara

  29. iako koliko navijača Hrv, ko na svetskom. Više od pola. Sve navijači zvezde, stubova srpstva
    (mister deki...
    rodjen ti klub u Zagrebu,u
    imas crne boje prave sa srpske zastave, svi Zagrepcani vise vole Partizan od Zvezde...rat poceo na Zvezda Dinamo..smeju ti se svi i ti govoris i ti pises o Zvezdi...
    iskompleksirani smesni navijacu malog kluba...
    (e, 12. oktobar 2021 00:02)

    # Link komentara

  30. hrvati, nebrinite, sutra ćemo se smejati nama protiv velesile arzebejdžana!
    (XXL, 12. oktobar 2021 00:02)

    # Link komentara

  31. A dobro pošto imamo skoro duplo više trofeja u košarci od vas znači da smo izmislili košarku za vas. Mladi košarkaši 5-6 trofeja i Jugoplastika i Cibona to ti je oko desetak trofeja. A koliko imate vi?
    (D, 11. oktobar 2021 23:30)

    Preko 20, racunajuci sve. Muskarce, zene, seniore, juniore, reprezentaciju i klubove. Kapiras sad koliko si PGLU?
    (Spain 6,5...., 11. oktobar 2021 23:45)

    Sada bi da vam žene brane čast:D A koji klubovi kad vam samo Partizan ima trofej. E pravi si PEGLU:d
    (:D, 12. oktobar 2021 00:02)

    # Link komentara

  32. tesko ce "braca" dobit ruje.
    zasto?
    ne biva svaki put prolece
    nekad mora i jesen.
    drugim recima - ako auto dugo vozite, jedna od 4gume mora kad tad da se probusi.
    statistika i zakon verovatnoce.
    sućut ujaci.
    (drMrr, 11. oktobar 2021 23:48)

    Mi smo do sad imali sportskih nesreca za tri zivota tako da ti ova prica bas i ne pije vodu
    (gadni, 12. oktobar 2021 00:01)

    # Link komentara

  33. @ БЕОГРАДСКИ - Ни у моје име. Ал то се они сами себи извињавају. Ал се представљају као ми. Поздрав брате.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 12. oktobar 2021 00:01)

    # Link komentara

  34. hrvati nemaju pojma realno.. imaju modrića i to je to..
    (pop,

    Zar nije na ovom mjestu modric proglasen "najvecom prevarom" a kad stigose priznanja i nagrade modricu onda he imaju samo modrica i to je to. Ne znate sta bi od ljubomore pricali vise, izjede vas.
    (Mi 2, 12. oktobar 2021 00:00)

    # Link komentara

  35. Hrvati su devedeset posto svojih sportskih uspeha ostvarili zato što su im sportisti davali za reprezentaciju 110 posto mogućnosti,išli su do krajnjih granica i to ih je odvajalo od ostalih...sada toga nema a suv kvalitet nemaju da to nadomeste tako da ide dobra kriza za hrvatski sport u celini
    (Buljko, 11. oktobar 2021 23:28)

    Da, da, da, a u svim tim sportovima smo imali u reprezentaciji igrače koji su proglašeni najboljima na svijetu. Da ti ih ja ne nabrajam, sjeti se sam.
    (qw, 11. oktobar 2021 23:57)

    # Link komentara

  36. Pozdrav šestarsdinjosu. NED/ARG-SCG 18:1. Mečevi protiv Nizozemske i Argentine zapamtit će se po tome što su to najteži poraz prethodnih država na velika natjecanja (Kraljevine Jugoslavije, SFRJ, SRJ):D
    (:D, 11. oktobar 2021 23:47)

    Vidiš koliko si licemeran kao čovek, kad ti ne odgovaraju trofeji omladinaca onda je ok, ali kad nabrajas poraze onda uzmes u obzir i poraz omladinaca. Dno dna od petardinjosa i sestardinjosa, obraz kao djon.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:56)

    # Link komentara

  37. Ништа креативно на утакмици. Хрватски фудбал је политички пројекат, фаворизован. Просечни играчи, скромног знања, надмени с високим мишљењем о себи и с обуком да ударе на кварно. Србија има далеко квалитетнији, млађи састав, перспективнији. Србија игра лепши фудбал. Укомпоновати овакав материјал је императив и Пикси има велику обавезу. Србија има -10 у полазу према Хрватској (то су године санкција српском спорту деведесетих!). Требало је то надокнадити. Српски фудбал добро да постоји. Хрватска нема фудбалски материјал. Уопште, фудбал стагнира пред технолошком револуцијом. Сви више воле интернет од тога да устану рано, трче, вежбају, играју из интриге истражујући своје тело, математику и физику. Фудбал је роб кладионица и телевизијских права. Ретка су деца која воле лопту. И обично одустану од своје љубави пред препрекама које су зли искоришћавачи поставили. Преостану физички јаки од којих се лопта одбија као о дрво и који су обично мисаоно танки али с курсевима о тактици, фаулирању, враћању лопте на сигурно, уназад (број тачних безвредних, некреативних пасова)... итд.
    (обс, 11. oktobar 2021 23:55)

    # Link komentara

  38. Drugi put vise srece zelim hrvatijancima
    (Pitam, 11. oktobar 2021 23:52)

    # Link komentara

  39. tesko ce "braca" dobit ruje.
    zasto?
    ne biva svaki put prolece
    nekad mora i jesen.
    drugim recima - ako auto dugo vozite, jedna od 4gume mora kad tad da se probusi.
    statistika i zakon verovatnoce.
    sućut ujaci.
    (drMrr, 11. oktobar 2021 23:48)

    # Link komentara

  40. Eto njih u barazu i u polufinalu SP, a nas pred TV dok uz pivo i kikiriki navijamo protiv njih. "Istorija" se ponavlja.
    (Nikola PO, 11. oktobar 2021 23:23)

    Eto nas u polufinalu SP opet za 100 godina susjed. Takva slucajna cuda jednom u 100 godina. A vas Srbi eto i dalje imate nogometne trofeje. Sto mi nikad necemo. Pobjednike svi pamte, finliste poslije godinu dana vise nitko.
    (Duje OS, 11. oktobar 2021 23:47)

    # Link komentara

  41. Kojih vas, petardinjosa hahahahaa...los pokusaj susjed, nemas blama ni malo.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:31

    Pozdrav šestarsdinjosu. NED/ARG-SCG 18:1. Mečevi protiv Nizozemske i Argentine zapamtit će se po tome što su to najteži poraz prethodnih država na velika natjecanja (Kraljevine Jugoslavije, SFRJ, SRJ):D
    (:D, 11. oktobar 2021 23:47)

    # Link komentara

  42. Znaci, srbi, mali financijski savjet- zaduzite se kod kamatara i rokajte na hr. ;D
    (Pijani zlotvor, 11. oktobar 2021 22:55)



    :)))))
    ma, stolnjaci, bez šansi ste, pa makar i da ronaldo ne igra u toj baraž utakmici!
    (mladići borovi, devojke jele, 11. oktobar 2021 23:46)

    # Link komentara

  43. Hrvati su u očiglednom padu u svim kolektivnim sportovima ....prošla ih je očigledno početnika euforija devedesetih i sindrom ,, nove države" pa stoga i naboj koji je pratio njihove sportiste krajem prošlog i početkom ovog veka je opao očigledno ...nema više medalja u rukometu,košarci,vaterpolu,fudbal u ogromnom padu,ženski sport ja mislim da im i ne postoji....dolaze nove generacije Hrvata koje baš briga za politiku,nabrijanost za državnim grbom,šahovnicom,ratovima....sve ono na čemu su prve posleratne generacije njihovih sportista dobijale motiv i igrale preko svojih realnih mogućnosti sada mi se čini da je nestalo....gledao sam utakmicu,čak je i publika mirna,pozorišna,bez neke tenzije,naboja...totalno čudno za Osijek,pre deset ,dvadeset godina da se igralo goreo bi stadion ,progutao bi ove Slovake kao ništa.... Hrvati su devedeset posto svojih sportskih uspeha ostvarili zato što su im sportisti davali za reprezentaciju 110 posto mogućnosti,išli su do krajnjih granica i to ih je odvajalo od ostalih...sada toga nema a suv kvalitet nemaju da to nadomeste tako da ide dobra kriza za hrvatski sport u celini
    (Buljko, 11. oktobar 2021 23:28)

    Sve tocno. Bolno a istinito.
    (Domagoj, 11. oktobar 2021 23:46)

    # Link komentara

  44. A dobro pošto imamo skoro duplo više trofeja u košarci od vas znači da smo izmislili košarku za vas. Mladi košarkaši 5-6 trofeja i Jugoplastika i Cibona to ti je oko desetak trofeja. A koliko imate vi?
    (Ujo:D, 11. oktobar 2021 23:30)

    Preko 20, racunajuci sve. Muskarce, zene, seniore, juniore, reprezentaciju i klubove. Kapiras sad koliko si PGLU?
    (Spain 6,5...., 11. oktobar 2021 23:45)

    # Link komentara

  45. Gledao sam utakmicu Hr-Slo i mogu reci nikada nesigurniju igru Hrvata nisam video,Moza je magao i izgubiti celu Utakmicu i najslabi igrac bio Golman koji je preneo nesigurnost u celoj Ekipi.
    (REKOS, 11. oktobar 2021 23:44)

    # Link komentara

  46. Hrvati, u ime svih srba, izvinjavam vam se na ovim paćeničkim komentarima ovdje! Živeli, srećno, i sve najbolje!
    (Dejan Stanković, 11. oktobar 2021 23:24)

    Srbi u ime svih hrvata, ispricavam se na ovim psihijatrijskim pacenickim komentarima ovdje! Zivjeli i sretno! Za ovoga gore, frende, Srbi ne kazu OVDJE nego OVDE, ne budi tuzan, znamo da si hrvat!
    (Tomo Sokota, 11. oktobar 2021 23:43)

    # Link komentara

  47. Hrvati, u ime svih srba, izvinjavam vam se na ovim paćeničkim komentarima ovdje! Živeli, srećno, i sve najbolje!
    (Dejan Stanković, 11. oktobar 2021 23:24)

    Mozes jedino da se izvinjavas u svoje ime. U moje ime nikako, pogotovo ne Hrvatima.
    (beogradski, 11. oktobar 2021 23:41)

    # Link komentara

  48. Uvek protiv Hrvata !!!
    (Novi Sad, 11. oktobar 2021 23:40)

    # Link komentara

  49. ...а и драго ми је због комшија.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. oktobar 2021 23:40)

    # Link komentara

  50. iako koliko navijača Hrv, ko na svetskom. Više od pola. Sve navijači zvezde, stubova srpstva
    (mister Deki, šerif moldavski, 11. oktobar 2021 23:39)

    # Link komentara

  51. Prošle kvalifikacije izgubili od Islanda i preko baraža i Grčke otišli na SP i srebro. Hrvatska će dobiti Rusiju zadnje kolo i ide u Katar.
    (hr, 11. oktobar 2021 23:39)

    # Link komentara

  52. A dobro pošto imamo skoro duplo više trofeja u košarci od vas znači da smo izmislili košarku za vas. Mladi košarkaši 5-6 trofeja i Jugoplastika i Cibona to ti je oko desetak trofeja. A koliko imate vi?
    (:D, 11. oktobar 2021 23:30)

    Dok ne pobegnete sa postolja. Pametni, Partizan je osvojio Evropu nakon otcepljenja.
    (ja, 11. oktobar 2021 23:38)

    # Link komentara

  53. Budimo pošteni, danas HR nije bila na visini. Sve je moguće protiv Rusa, ali ovoj HR mjesto je u Kataru.
    (Samojako, 11. oktobar 2021 23:37)

    # Link komentara

  54. Ono što su Hrvati napravili ne samo 2018. nego svih prošlih godina mi možemo samo sanjati! Hrvati su velesila u fudbalu!!
    (Nemanja, 11. oktobar 2021 23:22)

    Jeste, ali trofej Zvezde nikad niko neće osvojiti, niti ćemo mi ikad više doći sretno do finala kao u Rusiji. Videlo se kako su nas ispratili sa EURO.
    (Domagoj, 11. oktobar 2021 23:36)

    # Link komentara

  55. Hrvati, u ime svih srba, izvinjavam vam se na ovim paćeničkim komentarima ovdje! Živeli, srećno, i sve najbolje!
    (Dejan Stanković, 11. oktobar 2021 23:24)

    Srbi malim slovom, "ovdje", a zatim "ziveli" na ekavici. Susjed, prepoznat si, mora to malo bolje
    (Vaše ime, 11. oktobar 2021 23:36)

    # Link komentara

  56. Jučer obrambeni igrač dodirne loptu i to je nova akcija.
    Danas slovak dodirne loptu i nije nova akcija, već je Perišić u ofsajdu.
    Zanimljivo! Uefa je zakon, a VAR je smeće…
    (Sibir, 11. oktobar 2021 23:36)

    # Link komentara

  57. Hrvati, u ime svih srba, izvinjavam vam se na ovim paćeničkim komentarima ovdje! Živeli, srećno, i sve najbolje!
    (Dejan Stanković, 11. oktobar 2021 23:24)


    I ja se u ime svih Hrvata ispričavam za svoje sunarodnike i za paćeničke komentare. Živeo!
    (Domagoj, 11. oktobar 2021 23:34)

    # Link komentara

  58. Hrvati, u ime svih srba, izvinjavam vam se na ovim paćeničkim komentarima ovdje! Živeli, srećno, i sve najbolje!
    (Dejan Stanković, 11. oktobar 2021 23:24)

    Srbi u ime svih hrvata, ispricavam se na ovim psihijatrijskim pacenickim komentarima ovdje! Zivjeli i sretno! Za ovoga gore, frende, Srbi ne kazu OVDJE nego OVDE, ne budi pacenik, znamo da si hrvat!
    (Tomo Somota, 11. oktobar 2021 23:34)

    # Link komentara

  59. navijamo za kockaste, jer namamo nikakve sanse u barazu protiv Hrvatske. Rusi veze nemaju.
    (Skola, 11. oktobar 2021 23:33)

    # Link komentara

  60. Eto njih u barazu i u polufinalu SP, a nas pred TV dok uz pivo i kikiriki navijamo protiv njih. "Istorija" se ponavlja.
    (Nikola PO, 11. oktobar 2021 23:23)

    Kojih vas, petardinjosa hahahahaa...los pokusaj susjed, nemas blama ni malo.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:31)

    # Link komentara

  61. Je, je, mi Hrvati sa 0 nogometnih trofeja smo izmislili nogomet za Srbe koji ih imaju cetiri. Kao kad bi rekao da je Puerto Rico izmislio kosarku za USA. Los pokusaj sunarodnjace.
    (Gedžo:D, 11. oktobar 2021 23:11)

    A dobro pošto imamo skoro duplo više trofeja u košarci od vas znači da smo izmislili košarku za vas. Mladi košarkaši 5-6 trofeja i Jugoplastika i Cibona to ti je oko desetak trofeja. A koliko imate vi?
    (:D, 11. oktobar 2021 23:30)

    # Link komentara

  62. Prvi put igram keca na vas,i vi me oborite.Znaci da komsiji crkne krava.
    (ćavi, 11. oktobar 2021 23:30)

    # Link komentara

  63. Dosadili su sa onim VAR-om. Taman se lipo poveseliš, a ono na kraju ništa.
    Stop the VAR in Croatia
    (Meli, 11. oktobar 2021 23:28)

    # Link komentara

  64. Hrvati su u očiglednom padu u svim kolektivnim sportovima ....prošla ih je očigledno početnika euforija devedesetih i sindrom ,, nove države" pa stoga i naboj koji je pratio njihove sportiste krajem prošlog i početkom ovog veka je opao očigledno ...nema više medalja u rukometu,košarci,vaterpolu,fudbal u ogromnom padu,ženski sport ja mislim da im i ne postoji....dolaze nove generacije Hrvata koje baš briga za politiku,nabrijanost za državnim grbom,šahovnicom,ratovima....sve ono na čemu su prve posleratne generacije njihovih sportista dobijale motiv i igrale preko svojih realnih mogućnosti sada mi se čini da je nestalo....gledao sam utakmicu,čak je i publika mirna,pozorišna,bez neke tenzije,naboja...totalno čudno za Osijek,pre deset ,dvadeset godina da se igralo goreo bi stadion ,progutao bi ove Slovake kao ništa.... Hrvati su devedeset posto svojih sportskih uspeha ostvarili zato što su im sportisti davali za reprezentaciju 110 posto mogućnosti,išli su do krajnjih granica i to ih je odvajalo od ostalih...sada toga nema a suv kvalitet nemaju da to nadomeste tako da ide dobra kriza za hrvatski sport u celini
    (Buljko, 11. oktobar 2021 23:28)

    # Link komentara

  65. Sutra ćemo tek da se smejemo protiv Arzebejdžana..
    (XXX, 11. oktobar 2021 23:28)

    # Link komentara

  66. Je, je, mi Hrvati sa 0 nogometnih trofeja smo izmislili nogomet za Srbe koji ih imaju cetiri. Kao kad bi rekao da je Puerto Rico izmislio kosarku za USA. Los pokusaj sunarodnjace.
    (:D, 11. oktobar 2021 23:11)

    Jeste vi imate nula trofeja u fudbalu, a mi trofeje u klupskom i reprezentativnom fudbalu. Mi imamo dva predstavnika u Evropi, a vi jednog. Mi cemo imati dva predstavnika u LŠ a vi jednog. Lepo si to primetio.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:27)

    # Link komentara

  67. @ mario

    Nikad niko od Srba ovde nije napisao da je Srbija velesila u fudbalu, dok jedno 90 % Hrvata sami sebe zovu velesilom.

    Mene samo zanima da li je neko drugi vas nekada nazvao velesilom u fudbalu? Neki poznati fudbaler, trener, fudbalski časopis, bilo ko!? Ili se vi to sami hvalite kad već niko drugi neće.
    (Wert, 11. oktobar 2021 23:27)

    # Link komentara

  68. Au, pa vi cete u barazu na Portugal. Bas ste zakomplikovali svoj put.
    (El Paso, 11. oktobar 2021 23:07)

    Vi još niste shvatili da se u ove dvije grupe Srbija i Rusija ništa ne pitaju, nego Hrvatska i Portugal.
    (:D, 11. oktobar 2021 23:27)

    # Link komentara

  69. Hrvati, u ime svih srba, izvinjavam vam se na ovim paćeničkim komentarima ovdje! Živeli, srećno, i sve najbolje!
    (Dejan Stanković, 11. oktobar 2021 23:24)

    # Link komentara

  70. Gledam i mislim si: srbija prva u svojoj skupini a hrvatska druga u svojoj, kako li ce zavrsiti taj triler? Da li ce sve zavrsiti normalno, znaci hr zavrsava prva, a srbija ispada u barazu najgluplje moguce ili ce doci do iznenadjenja?
    (gadni, 11. oktobar 2021 23:24)

    # Link komentara

  71. Sve je to normalno. Ko visoko leti, nisko pada. Eto njih u barazu, po obicaju.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 22:50)

    Eto njih u barazu i u polufinalu SP, a nas pred TV dok uz pivo i kikiriki navijamo protiv njih. "Istorija" se ponavlja.
    (Nikola PO, 11. oktobar 2021 23:23)

    # Link komentara

  72. Kako je moguce da je svjetska velesila druga u grupi ispod Rusije koja ne predstavlja ništa u svijetu nogometa? U grupi u kojoj su još Malta, Kipar, Slovenija, sve same nogometne veličine. ?
    (Babo, 11. oktobar 2021 22:47)

    Svaka od tih velesila koje si naveo bi oderali Srbiju kao staru kantu.
    Svaka od tih ekipa je Brazil za Srbiju koja ne može da pobjedi, Škote, Japance, Jamaiku I gomilu drugih s mesnih ekipa.

    Znači prvo čisti u tvom dvorištu pre nego što gledaš u dvorište Komšije...
    (Sale, 11. oktobar 2021 23:23)

    # Link komentara

  73. Браво за братску Русију и братску Словачку. 👏👏👏
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. oktobar 2021 23:22)

    # Link komentara

  74. Ono što su Hrvati napravili ne samo 2018. nego svih prošlih godina mi možemo samo sanjati! Hrvati su velesila u fudbalu!!
    (Nemanja, 11. oktobar 2021 23:22)

    # Link komentara

  75. Ako poredim grupu u kojoj igra Srbija i gurpu u kojoj igra Hrvatska, naša je trenutno mnogo jača. Neka priča ko šta god hoće, ali Luksemburg je za ovu Slovačku, Brazil lično. Luksemburg zna da igra fudbal. Irska možda nije nešto tehnički potkovana, ali je borbena ekipa koja trči 90 minuta i stvara šanse. O kvalitetu Portugala ne treba trošiti reči. I taj Azerbedžan nije za potcenjvanje. Mislim da smo trenutno bolji od Hrvata.
    (Leonardo, 11. oktobar 2021 23:21)

    # Link komentara

  76. Kako reče hrvatski komentator”Luka je našao rupu u živom zidu”!!!Majko draga ,u životu nisam vidjeo losije izveden slobodni udarac!Hrvati su sretni koliko su teški pa i više!
    (Miki, 11. oktobar 2021 22:58)
    Tko nam to kaže o svašta.
    (mario, 11. oktobar 2021 23:04)

    Ti bas nemas zivot. Preseli se u Srbiju, nismo mi kao vi. Ovde su svi dobrodosli, a tebe tamo ocigledno ni tvoji ne zarezuju cim si stalno ove.
    (@ mario, 11. oktobar 2021 23:21)

    # Link komentara

  77. Kako ono bjese?! Najbolja obrana Europe koja nije primila zgoditak 600 minuta. Dodje Slovacka pa uvali dva :D Ovo je pravda. Ni prije mjesec dana nismo trebali pobijediti Slovake u gostima, ali nas je opet sreca po tko zna koji put spasili slucajnim zgoditkom u posljednjim minutama. Sada nam treba pobjeda protiv Rusa u koju ce vecina biti ubijedjana a onda ce uslijediti hladni tus na Maksimiru. Obicno to tako ide. Sreca nam sve vise okrece ledja i sad ce nas stalno pratit maleri. Zavrsicemo u doigravanju u ozujku i tamo ispasti na neki nesretni penal i slicno.
    (mario, 11. oktobar 2021 22:46)

    @mario covece, ne budi tako pesimistican, idete vi na SP sigurno. Vise se ja "bojim" za nase "orlove", tj. kokosi, nego za vas.
    (Zabole me za kokosi, 11. oktobar 2021 23:18)

    # Link komentara

  78. Nista nisu vise ovi hrvati u fudbalu dajte nama ako oba budemo u barazu.
    (Boban, 11. oktobar 2021 23:17)

    # Link komentara

  79. Na kraju bitke se mrtvi broje
    (Branko Habijanec, 11. oktobar 2021 23:16)

    # Link komentara

  80. Vidis, koliko ste potcenili Ruse. Mislite da ste za klasu bolju a ustvari ste mozda za nijansu. Niste ni Maltu pobedili a vec pricate o Rusiji...cccc. Opet ste poleteli.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:02)

    Izgleda da si gledao pogrešnu utakmicu.
    Hrvatska je pobjedila Maltu kao I sve ostale ekipe.
    (Sale, 11. oktobar 2021 23:16)

    # Link komentara

  81. Sutra će orlovi pokazati kakva smo sila. Do četvrtka ćemo pisati žalbe i tužbe za sudijsku nepravdu.
    (Bez pokrića, 11. oktobar 2021 23:15)

    # Link komentara

  82. Rastko Maleni
    Rodio si se, oženio si se, dobio si djete, postao si deda, zavrsio si u nekom domu, ali Srbiju na EP nisi gledao. Nije ti lako.
    (Jonny, 11. oktobar 2021 23:14)

    # Link komentara

  83. Ja se ne plašim za Hrvatsku, Rusi padaju to je sigurno. Hrvatska je uspjela transformaciju nakon SP i ima ogroman kvalitet i vrhunske igrače.
    Kao puno drugih svjetskih ekipa su i oni pomladili ekipu i to uspješno.
    Danas im nije htjelo, potpuna dominacija na terenu, 70 posto posjed lopte, preko 20 šuteva na gol ali ipak nije htjelo.

    Ponavljam se, ne plašim se za njihovu budućnosti.
    (Sale, 11. oktobar 2021 23:14)

    # Link komentara

  84. Prvi gol Hrvatske nije bio korner, drugi gol, pokušaj slobodnog udarca kapitena i uz veliku dozu sreće lopta dolazi do gola. Po mom mišljenju Slovaci su sa neriješenim rezultatom nesretno izgubili dva boda.
    (gledao utakmicu, 11. oktobar 2021 23:14)

    # Link komentara

  85. Zamisli covece , sutnes slobodnjak kao babetina , u pola zivog zida ...i das gol !? Ko je srecan moze da se rodi i bez one stvari , narasce mu .:)
    (steva, 11. oktobar 2021 23:14)

    # Link komentara

  86. Sledeći put igrajte na stadionu a ne u vrtu, možda pobedite?
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 11. oktobar 2021 23:12)

    # Link komentara

  87. Kad nam to kaže svjetski prvak koji ne može proći ni kvalifikacije.
    (mario, 11. oktobar 2021 23:05)

    Ali imamo trofeje u fudbalu...nesto sto vi nikad necete imati. Eto vas u barazu, mozda i sa nama, ko zna.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:12)

    # Link komentara

  88. Realno Hrvati su za nas izmislili fudbal.
    (Kaiser Roger, 11. oktobar 2021 22:46)

    Je, je, mi Hrvati sa 0 nogometnih trofeja smo izmislili nogomet za Srbe koji ih imaju cetiri. Kao kad bi rekao da je Puerto Rico izmislio kosarku za USA. Los pokusaj sunarodnjace.
    (:D, 11. oktobar 2021 23:11)

    # Link komentara

  89. Ljudi ovo je neverovatno. Za rubriku verovali ili ne. Zlatko Dalić od kad je selektor Hrvatske ima 16 poraza!!! I procenat pobeda 43%, a Hrvati su bili s njim 2. na svetu, otišli na sva 3 velika takmičenja i opstali 2 puta u Ligi nacije A.
    (Che, 11. oktobar 2021 23:11)

    # Link komentara

  90. Pre nego što krenemo da se podsmevamo Hrvatima potsetiću vas da mi pre neki dan jedva pobedismo Luksemburg koji verujem da nema ni 11 igrača da skrpi za profi fudbal, da nismo mogli da pobedimo nikad slabiju Irsku i da nas je sreća pogledala kod Ronaldovog gola u Beogradu inače bismo davno ispali iz bilo kakve borbe za plasman na prvenstvo.. Toliko.
    (Loznica, Gučevo, Cer.., 11. oktobar 2021 22:47)Bezuspesan pokusaj trolovanja osobe pod tim nikom. Komentar na nivou deteta od 6 godina.
    (onako usput, 11. oktobar 2021 23:08)

    # Link komentara

  91. hrvati nemaju pojma realno.. imaju modrića i to je to..
    (pop, 11. oktobar 2021 23:08)

    # Link komentara

  92. Kako ono bjese?! Najbolja obrana Europe koja nije primila zgoditak 600 minuta. Dodje Slovacka pa uvali dva :D Ovo je pravda. Ni prije mjesec dana nismo trebali pobijediti Slovake u gostima, ali nas je opet sreca po tko zna koji put spasili slucajnim zgoditkom u posljednjim minutama. Sada nam treba pobjeda protiv Rusa u koju ce vecina biti ubijedjana a onda ce uslijediti hladni tus na Maksimiru. Obicno to tako ide. Sreca nam sve vise okrece ledja i sad ce nas stalno pratit maleri. Zavrsicemo u doigravanju u ozujku i tamo ispasti na neki nesretni penal i slicno.
    (mario, 11. oktobar 2021 22:46)

    Pokušaji ovakvih tužnih individua su najbolji dokaz da hrvatski i srpski nisu isti jezik. Jer koliko god se on trudio, opet je zajebao na prvoj rečenici.

    Što se kvalifikacija tiče. Svaki put isto. Znamo ko pravi ražanj dok je zec u šumu, a ko ide na prvenstva.
    (Psihijatrija, 11. oktobar 2021 23:07)

    # Link komentara

  93. Au, pa vi cete u barazu na Portugal. Bas ste zakomplikovali svoj put.
    (El Paso, 11. oktobar 2021 23:07)

    # Link komentara

  94. Znamo da smo Vam glavna vijest ali ne brinite se, bit cemo opet prvi.
    Dobiti cemo obje i biti 1.
    Danas su Slovaci imali više sreće nego pameti. 2 stative naših i neopravdano ponisten gol (gdje je tu bio ofsajd).
    Mi 11 suteva u okvir, oni 2 (i 2 gola), mi 22 suta, Slovačka 7, posjed 70:30 za nas, korneri 10:3. Jednostavno nekad nemaš srece.
    Moramo dobiti obje i idemo na SP. Ionako ne znamo igrati na remi.
    (drago, 11. oktobar 2021 23:07)

    # Link komentara

  95. Padnem na njih samo.....
    (Mr. No, 11. oktobar 2021 23:06)

    # Link komentara

  96. Hrvatska nikada u nogometu nije bila prva na nekom natjecanju, nit ce.
    (Spain-2021, 11. oktobar 2021 22:56)
    Kad nam to kaže svjetski prvak koji ne može proći ni kvalifikacije.
    (mario, 11. oktobar 2021 23:05)

    # Link komentara

  97. Koliko se ljudi u regiji raduju, koliko komplesaša, majko mila! Hrvatska uvijek igra kilavo kvalifikacije, i na kraju uvijek prođe, i svi ih gledamo, i srbi, i muslimani i svi ostali... opustite se, dišite ;)
    (Jooj, 11. oktobar 2021 23:04)

    # Link komentara

  98. Kako reče hrvatski komentator”Luka je našao rupu u živom zidu”!!!Majko draga ,u životu nisam vidjeo losije izveden slobodni udarac!Hrvati su sretni koliko su teški pa i više!
    (Miki, 11. oktobar 2021 22:58)
    Tko nam to kaže o svašta.
    (mario, 11. oktobar 2021 23:04)

    # Link komentara

  99. sprdnja grupa. Prva Rusija koju Srbija nakanta pokericom 4-0. Opet zasluženo prvi Rusi
    (jojo, 11. oktobar 2021 22:43)

    Koliko je bilo prvu? Kako to Rusi na Euro, a pokeri cauchosi?
    (qw, 11. oktobar 2021 23:03)

    # Link komentara

  100. Dalic rotira dozlaboga i to rezultira ovim. Svejedno, od ovih smo bili bas puno bolji, izvukli su se. Nema veze, za zadnju tekmu imamo ruse. To dobijemo i idemo na sp. Bolje lovit pobjedu od prve sekunde nego da te uspava mogucnost remija, a onda bum u 90 minuti i na svidanje. Znaci, srbi, mali financijski savjet- zaduzite se kod kamatara i rokajte na hr. ;D
    (Pijani zlotvor, 11. oktobar 2021 22:55)

    Vidis, koliko ste potcenili Ruse. Mislite da ste za klasu bolju a ustvari ste mozda za nijansu. Niste ni Maltu pobedili a vec pricate o Rusiji...cccc. Opet ste poleteli.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 23:02)

    # Link komentara

  101. Treba se sad Hrvatska žaliti FIFI, UEFI, UNu, Trampu i Angeli za poništen 3. gol. Treba naći neovisnog eksperta i platiti ga da otkrije svetu pravu istinu.
    (Namćor, 11. oktobar 2021 23:02)

    # Link komentara

  102. Ne bojim se ja za kockaste.
    (Ja iz KŠ, 11. oktobar 2021 22:59)

    # Link komentara

  103. Realno Hrvati su za nas izmislili fudbal.
    (Kaiser Roger, 11. oktobar 2021 22:46)

    Ti ne možeš biti objektivan po tom pitanju, jer mrziš Srbiju i želiš joj sve najgore.
    (Jadno, 11. oktobar 2021 22:58)

    # Link komentara

  104. Kakva sudijska nepravda! Ponisten cist gol, kao juce sto je priznat Francuskoj nepravedno! Gura se ona anti-fudbalska Rusija po svaku cenu. Hrvatska je zasluzila da ide na Svetsko!
    (njedosi, 11. oktobar 2021 22:58)

    # Link komentara

  105. Kako reče hrvatski komentator”Luka je našao rupu u živom zidu”!!!Majko draga ,u životu nisam vidjeo losije izveden slobodni udarac!Hrvati su sretni koliko su teški pa i više!
    (Miki, 11. oktobar 2021 22:58)

    # Link komentara

  106. Kaze onaj, jesu nemci jaki ali pita se i Severna Makedonija. 4:0 hahahaha
    (DELIJA bosanceros, 11. oktobar 2021 22:58)

    # Link komentara

  107. dobivamo obadvije do kraja ,tako će biti slađe,,živi bili pa vidjeli!!!
    (ROBA, 11. oktobar 2021 22:57)

    # Link komentara

  108. Pa šta!!!
    (ognjen, 11. oktobar 2021 22:57)

    # Link komentara

  109. Viđenom igrom večeras, ne sumnjam da ćemo oderati Ruse kao zečeve. Svu lošu karmu smo potrošili u današnjoj utakmici.
    (Luka, 11. oktobar 2021 22:57)

    # Link komentara

  110. Hrvatska nikada u nogometu nije bila prva na nekom natjecanju, nit ce.
    (Spain-2021, 11. oktobar 2021 22:56)

    # Link komentara

  111. Sta je tu cudno? Rusi su bolji od Hrvatske jer su kvalitetniji? Nasa praoslavna braca idu sada zasluzeno na svetski sampionat i nek sada hrvati placu. Hahahaha
    (Rastko Maleni, 11. oktobar 2021 22:56)

    # Link komentara

  112. Pobijedit ćemo zadnju, što se mora nije teško.
    (qw, 11. oktobar 2021 22:56)

    # Link komentara

  113. Navijam za Hrvatsku jer bolje da nam u baražu zapadne Rusija nego Hrvatska. ?
    (Gigi, 11. oktobar 2021 22:56)

    # Link komentara

  114. Dalic rotira dozlaboga i to rezultira ovim. Svejedno, od ovih smo bili bas puno bolji, izvukli su se. Nema veze, za zadnju tekmu imamo ruse. To dobijemo i idemo na sp. Bolje lovit pobjedu od prve sekunde nego da te uspava mogucnost remija, a onda bum u 90 minuti i na svidanje. Znaci, srbi, mali financijski savjet- zaduzite se kod kamatara i rokajte na hr. ;D
    (Pijani zlotvor, 11. oktobar 2021 22:55)

    # Link komentara

  115. Ali je zato Srbija prva.
    (Prki, 11. oktobar 2021 22:53)

    # Link komentara

  116. Šta ovo bi "velesilo", a znali ste nas prozivati za Luksemburg.
    (Ti živiš u oblacima mala, 11. oktobar 2021 22:52)

    # Link komentara

  117. Lele bolje sa Rusima da igramo!
    (Bojan, 11. oktobar 2021 22:51)

    # Link komentara

  118. kada pobede Ruse bice opet ona nasa:oni imaju kult reprezentacije,bravo komsije itd
    (Xnodehov ljubavnik Armando, 11. oktobar 2021 22:50)

    # Link komentara

  119. Sve je to normalno. Ko visoko leti, nisko pada. Eto njih u barazu, po obicaju.
    (Španija-hrvatska 6:0, 11. oktobar 2021 22:50)

    # Link komentara

  120. Op, op, idemo! Rusi direktno na SP a mi da u finalu baraza docekamo kockaste!
    (navijac, 11. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  121. Ne mozemo jednu mucenu Slovacku doma dobit a umisljamo da smo neka sila. Vidimo se u play-offu kad smo looseri vjeciti...
    (Spanjolske sestarde i petarde, 11. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  122. Ovi rusi me ne brinu,pokleknut ce na poljudu kao i mnogi prije njih.Samo da ta tekma odlucuje o izravnom plasmanu,da se ne okliznemo na Malti,to me brine...
    (fer86, 11. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  123. Rokaj !
    (Partizai kancer srskog sporta, 11. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  124. Dobra i uzbudljiva utakmica. Ionako bi zadnja utakmica odlučivala prvo mjesto.
    (:D, 11. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  125. Ispostavlja se da su Slovaci bas neugodna momcad...
    (Lamar Dzekson, 11. oktobar 2021 22:48)

    # Link komentara

  126. Pre nego što krenemo da se podsmevamo Hrvatima potsetiću vas da mi pre neki dan jedva pobedismo Luksemburg koji verujem da nema ni 11 igrača da skrpi za profi fudbal, da nismo mogli da pobedimo nikad slabiju Irsku i da nas je sreća pogledala kod Ronaldovog gola u Beogradu inače bismo davno ispali iz bilo kakve borbe za plasman na prvenstvo.. Toliko.
    (Loznica, Gučevo, Cer.., 11. oktobar 2021 22:47)

    # Link komentara

  127. Kako je moguce da je svjetska velesila druga u grupi ispod Rusije koja ne predstavlja ništa u svijetu nogometa? U grupi u kojoj su još Malta, Kipar, Slovenija, sve same nogometne veličine. 😂
    (Babo, 11. oktobar 2021 22:47)

    # Link komentara

  128. Slovaci dali bar krštene golove, Hrvati na vatačinu. Jedan odbitak, drugi smešna rupa u živom zidu. Treba da budi srećni i drugim mestom u grupi...
    (jojo, 11. oktobar 2021 22:47)

    # Link komentara

  129. Eto kako jedan detalj može da bude koban. Stvarno su Hrvati bolja ekipa, ali se Slovačka dobro pokazala. Čak su primili taj gol nesrećno zbog loše postavljenog živog zida, mogli su i do pobede. Sve u svemu, danas svi igraju fudbal i nema slabih ekipa.
    (srle, 11. oktobar 2021 22:47)

    # Link komentara

  130. Kako ono bjese?! Najbolja obrana Europe koja nije primila zgoditak 600 minuta. Dodje Slovacka pa uvali dva :D Ovo je pravda. Ni prije mjesec dana nismo trebali pobijediti Slovake u gostima, ali nas je opet sreca po tko zna koji put spasili slucajnim zgoditkom u posljednjim minutama. Sada nam treba pobjeda protiv Rusa u koju ce vecina biti ubijedjana a onda ce uslijediti hladni tus na Maksimiru. Obicno to tako ide. Sreca nam sve vise okrece ledja i sad ce nas stalno pratit maleri. Zavrsicemo u doigravanju u ozujku i tamo ispasti na neki nesretni penal i slicno.
    (mario, 11. oktobar 2021 22:46)

    # Link komentara

  131. Realno Hrvati su za nas izmislili fudbal.
    (Kaiser Roger, 11. oktobar 2021 22:46)

    # Link komentara

  132. Ne bojim se ja za braću Hrvate. Zadnju utakmicu igraju na svom terenu protiv Rusije. Treba im pobeda. Sve drže u svojim rukama.
    (Mile, 11. oktobar 2021 22:46)

    # Link komentara

  133. Radujte se, svi znamo kako na kraju završi.. čitava regija bruji, a na kraju svi gledaju 'kockaste' na tv-u..
    (LOL, 11. oktobar 2021 22:44)

    # Link komentara

  134. sprdnja grupa. Prva Rusija koju Srbija nakanta pokericom 4-0. Opet zasluženo prvi Rusi
    (jojo, 11. oktobar 2021 22:43)

    # Link komentara