Biseri Pacifika

Jedna od najujednačenijih i najzanimljivijih divizija u NBA ligi je svakako Pacifik sa Zapada i evo šta nam ona donosi.

Stefan Nikolić
Pošaljite komentar
  1. Svaka čast Igoru Kokoškovu i kako je udario temelje modernog Phoenix Suns-a. Jes’’ da se zadržao samo godinu dana, ali je bio od neverovatne pomoći da pokaže franšizi kako ne treba da se igra 🙃
    (Bane, 18. oktobar 2021 14:36)

    # Link komentara

  2. Bice zanimljivo videti kako ce lakarsi upakovati tim, westbrook kojem treba lopta i koji je slab na sutu, ali su uradili dobar posao time sto su oko njega i jamesa doveli par dobrih sutera i veterana, mislim da napad nece biti problem koliko ce odbrana biti kriticna, davis je tu jedini koji moze da drzi to pod kontrolom kad je u igri...ili ce biti nezaustavljivi ako sve klikne ili ce biti velika katastrofa, tesko da ce biti nesto izmedju.
    (dS>0, 18. oktobar 2021 11:22)

    # Link komentara

  3. Neverovtano je sta ljudi vide u Lejkersima,skup istrosenih matoraca na celu sa staklenim nogicana A.Dejvisa nece biti ni medju 4 na Zapadu!
    (Futog, 18. oktobar 2021 11:13)

    # Link komentara

  4. Sunsi i ove sezone najbolji na Zapadu. Isti tim od prosle sezone, plus Shamet i McGee. Neverovatna je hemija u Phoenixu, ceo tim Sunsa na tribinama prati zenski Mercury u velikom finalu WNBA. Definitivno trenutno najbolji kosarkaski grad, ko bi rekao to pre par sezona kada su bili najlosija fransiza.
    (roman empire, 18. oktobar 2021 10:34)

    # Link komentara

  5. Hahahaha Pol Dzordz MVP e svasta
    (Lol, 18. oktobar 2021 09:43)

    # Link komentara